ASTRONEWS ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ- ΙΧΘΥΩΝ

Τα μικρά πράγματα φτιάχνουν τα μεγάλα!

Κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, στις 10.17′ το πρωί, στην 8η μοίρα του άξονα Παρθένου -Ιχθύων.

Επηρεάζει τους Διδύμους Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Σε κάθε Πανσέληνο, το φεγγάρι βρίσκεται απέναντι από τον ήλιο  κατά 180 μοίρες.

Η ”αντίθεση” αυτή, αναζωπυρώνει τον συναισθηματικό κόσμο, και καλούμαστε να δώσουμε έμφαση, τόσο στις δικές μας ανάγκες που στην φάση αυτή γίνονται σφοδρότερες, όσο και των γύρω μας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες.

Σε κάθε Πανσέληνο, επανέρχονται τα θέματα των σχέσεων μας, και συνήθως αποκτούν μεγαλύτερες διαστάσεις απ ότι πραγματικά έχουν. Και είναι εδώ που χρειάζεται να προσπαθήσουμε διπλά, για να κρατήσουμε τις ισορροπίες μας.

Το φεγγάρι της Παρθένου, είναι υπεραναλυτικό, ασχολείται με εκείνες τις λεπτομέρειες, που άλλους θα τους άφηναν αδιάφορους, όμως η σελήνη αυτή έχει την τάση να παρατηρεί αυτά που οι ”άλλοι” δεν βλέπουν. Έχει μεγάλη ανάγκη να αποκτά και να διατηρεί, και δεν ”ρισκάρει” να κάνει τίποτα που να μην είναι τέλειο και  που της εξασφαλίζει και διάρκεια.

Γι αυτό θα ασχοληθεί με ότι είναι πρακτικό, και φυσικά θα ανακαλύψει την χρησιμότητα του, για να μπορέσει να το αξιοποιήσει κατάλληλα.

Από την άλλη ο Ήλιος στους Ιχθύες, είναι μεταφυσικός. Κινείται κάπου στον κόσμο του άυλου, του αόρατου, και είναι αυτή του η φύση που του δίνει έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό.

Και μπορεί η Παρθένος να αναλύει και να στέκεται στις λεπτομέρειες, μα οι Ιχθύες είναι ο ”δίαυλος ” μας με το σύμπαν. Μέσα από την διαίσθηση και τα εγκεφαλικά μας ερεθίσματα, κατανοούμε την σχέση μας με το ”όλον”

Βλέπουμε πως το κάθε τι συντονίζεται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, και όλα μαζί προς την ένωση μας με το Θεϊκό.

Ο Ερμής, κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου, βρίσκεται στον Υδροχόο, μια εξαιρετική γι αυτόν θέση, που ενισχύει την ευφυΐα του και την δημιουργικότητα του.

Είναι εκεί που οι ”κεραίες ” του, είναι ανοιχτές και έτοιμες να δεχτούν εκείνες τις πληροφορίες που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον, να ψάξει, να αναζητήσει, να ανακαλύψει το καινούργιο  στοιχείο που θα τροφοδοτήσει τα εγκεφαλικά του κύτταρα, θα εξάψει την φαντασία του.

Βρίσκεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Δία, που είναι και η επόμενη όψη του.

Στον κύκλο αυτόν, θα μπορέσουμε επιτέλους να φτάσουμε κάπου..

Στον στόχο, στην επιθυμία, σε αυτό που ονειρευόμαστε.

Φυσικά θα χρειαστεί, με ότι καταπιανόμαστε, να έχουμε περάσει απο την προετοιμασία που απαιτεί ο Κρόνος.

Άλλωστε ο Ερμής στο προηγούμενο διάστημα και κατά την αναδρομή του, μας έδωσε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε κατάλληλα, για την ώρα της δράσης.

Τώρα λοιπόν, είναι μια ώρα δράσης, η ώρα που επιτέλους μπορούμε να δούμε το φως στην άκρη αυτού του μακρινού τούνελ που έχουμε διανύσει.

Οι ευκαιρίες που προκύπτουν τώρα, μοιάζουν να είναι αυτές που περιμέναμε πολύ καιρό τώρα….

Φυσικά ”συν Αθηνά και χείρα κίνει”, μόνο που τώρα θα διαπιστώσουμε πως όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα, μια και τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από μια ιδέα που ήρθε η ώρα της να πραγματοποιηθεί.

Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία εδώ είναι ένα παράθυρο στην τύχη, που ανοίγει για λίγο και γι αυτούς που έχουν όρεξη και διάθεση να αδράξουν ότι η ζωή τους στέλνει και να το εξελίξουν.

Και τα δύο ”φώτα σχηματίζουν όψη εξαγώνου και τριγώνου με τον Ουρανό.

Όλα γίνονται ξαφνικά, απροειδοποίητα, όπως όλα τα καλά που έρχονται σαν δώρα των Ουρανών, και σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό…

Και ναι είναι η πρώτη φορά εδώ και καιρό που οι Ουρανοί μας χαμογελούν, και μας κλείνουν πονηρά το μάτι προτρέποντας μας να τους ακολουθήσουμε.

Είναι η στιγμή που όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ορθόδρομη πορεία, και μας καλούν να τους ακολουθήσουμε στο ταξίδι τους.

Είναι η ώρα να πάμε παρακάτω.

Τώρα!

Καλό τριήμερο!

Πηγή : My Astro.gr