ΤΑ ”ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΤΑ ”ΜΠΟΡΩ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ.

Όσο και αν τα πράγματα γύρω σου φαίνονται χαοτικά, και μοιάζουν στάσιμα, δεν είναι! Οι αλλαγές που συντελούνται τώρα είναι δομικές, και μέσα σου, και γύρω σου, και όπως και κάθε αλλαγή χρειάζεται χρόνο για να υλοποιηθεί. Όμως, στην πανσέληνο αυτή κάνουμε μία στάση… Πιάνουμε ξανά το νήμα από την αρχή,και συνδεόμαστε ξανά με τα όνειρά μας. Και ναι, είναι η στιγμή που το φως που φαίνεται στον ορίζοντα αρχίζει ολοένα να δυναμώνει… Μαζί του δυναμώνει η ελπίδα και η πίστη σου, και η γνώση πως σε αυτή τη ζωή όλα κάνουν κύκλους…

Κριός.

Κριέ, χρειάζεται να οργανωθείς για να δράσεις!

Όσο και αν επιμένεις στη φάση αυτή, να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, ο κύκλος αυτός έχει άλλες προτεραιότητες! Η  εργασιακή σου ζωή που φαίνεται πώς σου δίνει πολλούς λόγους ικανοποίησης, σύμφωνα με το πως έχεις κινηθεί έως αυτή τη στιγμή. Την περίοδο αυτή μπορεί να ολοκληρώσεις ένα project το οποίο έχεις αναλάβει, και να το κλείσεις επιτυχώς, να εξελιχθεί μία νέα επαγγελματική ευκαιρία στην εργασιακή σου ζωή, την οποία ενδεχομένως σχεδιάζεις  εδώ και καιρό, ή να δεχτείς βοήθεια σε ένα σχέδιο σου. Δεν αποκλείεται στη φάση αυτή, και ένα οικονομικό ζήτημα να ευνοηθεί σημαντικά. Σε κάθε περίπτωση ο κύκλος αυτός έχει έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα, και σε καλεί να τον ακολουθήσεις. Μία ακόμα επιτυχία του κύκλου αυτού, είναι πολύ πιθανό να αφορά τις επιτυχείς προσπάθειες ενός νέου τρόπου ζωής, η διατροφής  ιδιαίτερα ωφελίμου και ευεργετικού  για το σώμα σου. Σε κάθε περίπτωση, είναι η ώρα πού έρχεσαι πιο κοντά στο στόχο σου και αυτό μετράει!

Ταύρος.

Ταύρε, είναι η ώρα να ανακαλύψεις την ομορφιά, τη δύναμη, και το συναίσθημα, που σου δίνουν οι άνθρωποι σου οι φίλοι  σου!

Η πανσέληνος αυτή, σε βοηθά να αντιληφθείς την ευχάριστη, την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, αυτή που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αλλαγές, γιατί βελτιώνει αισθητά τον τρόπο με τον οποίο το σκέφτεσαι. Πολύ πιθανά, να κατανοήσεις , πώς τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο τα βλέπεις, και να κάνεις εκείνη την αλλαγή, εκείνη την ανατροπή, που θα εξυπηρετήσει πολύ περισσότερο τις καταστάσεις γύρω σου, αλλά και τη σχέσεις  σου φυσικά! Θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σου το διάστημα αυτό, μπορεί να εξελιχθούν ομαλά, αλλά κυρίως  έρχεσαι πιο κοντά σε κάτι που ποθείς, που επιθυμείς που στοχεύεις, και αντιλαμβάνεσαι πως τελικά οι προσπάθειές σου απέδωσαν καρπούς. Στην ερωτική σου ζωή μπορεί να συντελεστεί ένα μικρό ή μεγαλύτερο θαύμα, από εκείνα που μόνο το κοσμικό σχέδιο μπορεί να υλοποιήσει!

Δίδυμοι.

Δίδυμε, η εποχή αυτή συντελεί, σε σημαντικές δημιουργίες και επιτεύγματα, τα οποία όμως χρειάζονται την απόλυτα συνειδητή συμμετοχή σου!

Εκείνο που αντιλαμβάνεσαι άμεσα, είναι πρώτιστα πως η επαγγελματική σου ζωή αλλάζει αισθητά τα δεδομένα της, διευκολύνει τα οποία σχέδιά σου, μέσα από υγιείς, και αρμονικές ανταλλαγές και επικοινωνίες, που σου δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα, πως η συλλογική δράση μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη φάση αυτή. Παράλληλα με αυτό ωστόσο ευεργετεί, ή συντονίζει καλύτερα, τόσο τις οικογενειακές σχέσεις σου, όσο και πρακτικά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, και προσφέρει λύσεις, που μπορεί πραγματικά να έρθουν από κει που δεν το περιμένεις! Εάν η πρόθεσή σου είναι να κάνεις μία δουλειά με έδρα το σπίτι σου, η περίοδος αυτή συντελεί σε μία τέτοια δυνατότητα. Αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες η επιτεύγματα που σε κάνουν να κατανοήσεις τις δυνάμεις και τις δυνατότητές σου, είναι πολύ πιθανό να εμφυσήσουν μία άλλη δυναμική στην ψυχή σου και στην καθημερινότητά σου!

Καρκίνος.

Καρκίνε, θυμήσου πως η μαγεία της ζωής δεν έγκειται στο να ζεις μέσα στη γνώση, για να νιώθεις ασφαλής, αλλά να ανακαλύπτεις διαρκώς το μυστήριο της!

Η πανσέληνος αυτή, σε βγάζει από το καβούκι  στον έξω κόσμο, εκεί που συμβαίνει η ζωή, εκεί που συντελούνται οι αλλαγές! Και σου προσφέρει η δυνατότητα να ολοκληρώσεις έναν κύκλο για τον οποίο έχεις εργαστεί πολύ στο παρελθόν, που μπορεί να σχετίζεται με γνώση, με σπουδές, μία σημαντική συμφωνία που επιδιώκεις, ή ακόμα και με μία απρόσμενη εξέλιξη η λύση, σε ένα θέμα που σε απασχολεί, και που τώρα η κοσμική ροή σε φέρνει πιο κοντά στην ολοκλήρωση του. Δεν αποκλείεται να αντιληφθείς τον σημαντικό ρόλο, που παίζουν ή θα παίξουν κάποια πρόσωπα κυρίως συγγενικά  στη ζωή σου και στις εξελίξεις της. Ή ακόμα τα πρόσωπα αυτά να αφορούν τον κύκλο της καθημερινότητας σου, που μπορεί να συνδέεσαι μαζί τους με πιο επιφανειακό τρόπο, και ενδεχομένως να μην περίμενες  τη συμμετοχή τους σε ένα θέμα σου, και τη λύση που σου προσφέρουν! Γεγονός είναι πως οι λύσεις στην περίοδο αυτή, έρχονται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις, και  αξίζει να παρατηρήσει στη συγχρονικότητα και το πως συνθέτει  με μαγικό τρόπο, τις εξελίξεις της.

Λέων.

Λέοντα, να θυμάσαι στη φάση αυτή, πώς οι επιθυμίες κυρίως αυτές οι συναισθηματικές, δεν είναι εμφανείς με την πρώτη ματιά, όμως μην υποτιμάς γιατί τώρα είναι η ώρα να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε αυτό που νιώθεις και αισθάνεσαι!

Τελικά τι είναι σημαντικό για σένα? Αυτό σε βάζει στη διαδικασία να αναμοχλεύσεις, ο κύκλος αυτής  της πανσελήνου, και αν είσαι ειλικρινής και έντιμος με τον εαυτό σου μπορεί να εκπλαγείς με το αποτέλεσμα! Γιατί τελικά, αυτό που νομίζεις ότι είναι σημαντικό συνειδητοποιείς μέσα από τα γεγονότα, ότι δεν έχει καμία σπουδαιότητα, μπροστά σε κάποια άλλα τα οποία προκύπτουν! Το διάστημα αυτό οι διεργασίες και οι εξελίξεις σχετίζονται επίσης με την οικονομική σου ζωή. Ένας νέος κύκλος ανοίγει, και είναι εδώ που σου δίνεται η ευκαιρία να θέσεις σε μία πιο συγκεκριμένη, υγιή, και σταθερή βάση, τα θεμέλια μιας αλλαγής πού νιώθεις την ανάγκη να πετύχεις. Ίσως μία οικονομική συμφωνία μία νέα έναρξη με οικονομικό όφελος, η μία επαγγελματική πρόταση, από την οποία ωφέλησε οικονομικά, είναι τα σενάρια που γράφονται το διάστημα αυτό. Και ναι είναι το εφαλτήριο σου για το πέρασμα στη νέα σου φάση!

Παρθένος.

Παρθένε, γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας μέσα από τις σχέσεις μας με τους άλλους, και αυτό είναι ένα από τα σημαντικά μαθήματα της περιόδου αυτής!

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου, φορτίζει επιπρόσθετα τη δυναμική σου, την ψυχή σου, και την αποφασιστικότητά σου, και συμπαρασύρει τις εξελίξεις, μέσα σε ένα πλαίσιο ιδιαίτερα ευνοϊκό, εκεί που συμβαίνουν πράγματα τελείως έξω από αυτά που περιμένεις, κινητοποιώντας τον τροχό των εξελίξεων που σε φέρνει στο φως! Εκεί δηλαδή που πρέπει να είσαι! Μία ιδέα, ένα σχέδιο, μία θετική εξέλιξη σε μία σχέση ή μία συνεργασία, έρχονται να φωτίσουν τον κύκλο των γεγονότων της εποχής, υπενθυμίζοντας σου πως όταν έχεις Όραμα και πίστη όλα τα υπόλοιπα συγχρονίζονται σε αυτή σου την επιθυμία! Δώσε ιδιαίτερη έμφαση στον κύκλο των σχέσεων σου, γιατί πολύ συχνά οι λύσεις έρχονται μέσα από τους τρίτους. Αλλά και ένας έρωτας, είτε από το  πρόσφατο παρελθόν σου αλλάζει μορφή, αποκτώντας μία πιο επίσημη θέση στη ζωή σου, η ένα νέο πρόσωπο διεγείρει τις συναισθηματικές σου χορδές, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή!

Ζυγός.

Ζυγέ, όταν δεν μπορείς να επιλέξεις την κατεύθυνση που θα ακολουθήσεις, παίρνεις  τις αποστάσεις σου!

Η περίοδος αυτή σε προτρέπει να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω, να παρατηρήσεις τα γεγονότα όπως διαδραματίζονται, χωρίς να τα χρωματίζεις με το δικό σου συναίσθημα θετικά ή αρνητικά. Σε πολλές περιπτώσεις είναι η ώρα ενός απολογισμού, τι σε έχει φέρει μέχρι εδώ, ποιοι σε συνόδεψαν, ποιοι ήταν πραγματικά κοντά σου, και ποιοι όχι. Να θυμάσαι πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, και τώρα είναι μία στιγμή που σε καλεί να τις   επεξεργαστείς  για να μπορέσεις να βγάλεις και ένα ασφαλές συμπέρασμα, σε όλα όσα δεν μπορείς να κατανοήσεις με τη λογική σου. Καλό είναι, το διάστημα που διανύουμε να ασχοληθείς με την οργάνωση των πρακτικών σου θεμάτων, της εργασίας σου, που έτσι κι αλλιώς σε καλεί να ανταποκριθείς αφιερώνοντας ενδεχομένως και περισσότερο χρόνο σε αυτήν τώρα, και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες ακόμα δεν έχεις την ολοκληρωτική εικόνα, έτσι ώστε να καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Ο χρόνος είναι αυτός που μπορεί να σου δώσει τις  απαντήσεις που θέλεις, και για αυτό το λόγο, καλό είναι να μην βιάζεσαι για τίποτα! Όλα στην ώρα τους….

Σκορπιός.

Σκορπιέ, είναι η ώρα που παίρνεις το προβάδισμα…

Εδώ θα φανεί πόσο καλά έχεις εργαστεί με τον εαυτό σου, πόσο έχεις πάρει αποφάσεις, και πόσο διατεθειμένος  είσαι να τις στηρίξεις. Ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος μεγάλος ενδεχομένως και ετών, για να περάσεις στη νέα σου φάση. Ένα επαγγελματικό εγχείρημα είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθεί, και να σου ανοίξει καινούργιες προοπτικές που ενδεχομένως δεν τις είχες καν φανταστεί!

Οι συμμαχίες, οι φίλοι, οι υγιείς  και ανταποδοτικές σχέσεις, είναι το κλειδί τις εξέλιξης  σου σε αυτό σου το εγχείρημα. Τώρα βάζεις τα θεμέλια, τα οποία ομολογουμένως δεν είναι εύκολα, είναι όμως ισχυρά, μία και η απόφαση αυτή είναι προϊόν σκέψης, και αναμονής μεγάλης περιόδου για εσένα. Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα σου, και οι οιωνοί  γύρω σου, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί. Εδώ θα ανακαλύψεις ότι οι πίστη στο στόχο σου μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα….

Τοξότης.

Τοξότη, το πόσο αποφασισμένος είσαι να πετύχεις, είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά!

Το πλαίσιο της περιόδου αφορά την επαγγελματική σου ζωή και όχι μόνο, και είναι εδώ, που το τελικό αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και επειδή είσαι από αυτούς που έχεις μάθει να βλέπεις τη μεγάλη εικόνα, και να μην ασχολείσαι με εκείνα τα μικρά πράγματα, που ωστόσο μπορεί να κάνουν τη διαφορά, η περίοδος αυτή που εφιστά την προσοχή ακριβώς σε αυτό: Εδώ θα κριθεί το κατά πόσο η όλη προσπάθεια σου μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Ένα επαγγελματικό εγχείρημα είναι πολύ πιθανό να φτάσει στο τέλος του δίνοντάς σου ικανοποίηση, ή ακόμα κάτι το οποίο επιθυμείς αλλά δεν έχεις καταφέρει να βρεις ακόμα κάποιες λύσεις που το εξυπηρετούν, να προκύψουν τελείως αναπάντεχα και ξαφνικά, ανοίγοντας ένα παράθυρο στις εξελίξεις που σε ευνοούν! Σημαντική στήριξη έρχεται μέσα από το σπίτι και την οικογένεια, κι εδώ καταλαβαίνεις την σημαντικότητα των στενών δεσμών σου!

Αιγόκερως.

Αιγόκερε, όσο και αν θέλεις να ελέγχεις τα πράγματα γύρω σου, θα κατανοήσεις πως κάποια πράγματα Θα ξεπερνούν!

Είναι ο κύκλος των εκπλήξεων… Αυτός πού θα εμφυσήσει μία πνοή ανανέωσης, χαμόγελου, αισιοδοξίας, αλλά και δυνατοτήτων, που δεν είχες φανταστεί ότι έχεις ή μπορούν να συμβούν! Το κλειδί του κύκλου αυτού είναι η επικοινωνία σου, και είναι εδώ μπορεί να ολοκληρώσεις μία συμφωνία με επιτυχία, έναν κύκλο σπουδών για τον οποίον έχεις δουλέψει πολύ, ένα νομικό θέμα το οποίο σε είχε προβληματίσει, η ένα  επεκτατικό σχέδιο που ενδεχομένως δεν είχες καταφέρει να ολοκληρώσεις. Ακόμα και αν δεν μπορείς να φανταστείς μέσα από λογικούς συνειρμούς της εξελίξεις , η ζωή έχει πάντα το δικό της τρόπο να σε εκπλήσσει ευχάριστα. Γεγονός είναι επίσης πως η περίοδος αυτή σου δημιουργεί την ανάγκη να αναζητήσεις χαρά και ευχαρίστηση, μέσα από νέες εμπειρίες καινούργια πρόσωπα, ή την  σύνδεσή σου με εκείνους τους ανθρώπους πού ανταλλάσεις καλά την ενέργειά σου και το συναίσθημά σου. Ναι, είναι ένας άκρως εμψυχωτικός  κύκλος με πολλά αναπάντεχα γεγονότα προς κάθε κατεύθυνση, που έρχονται να ανανεώσουν την πίστη σου όλα στο τέλος θα πάνε καλά…

Υδροχόος.

Υδροχόε, μία από τις σημαντικές ανάγκες της εποχής είναι η κατανάλωση προς κάθε κατεύθυνση,…

Είναι μία εποχή φορτισμένη με πολλά γεγονότα, τέτοια που σε πολλές περιπτώσεις, δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά και με αντικειμενικότητα, όλα όσα διαδραματίζονται γύρω σου. Καλό είναι στη φάση αυτή, να μην κάνεις δικά σου σενάρια, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, και όλα φιλτράρονται μέσα από το πρίσμα του συναισθήματος. Είναι πολύ πιθανό να θελήσεις τώρα να κλείσεις μία σχέση που νιώθεις ότι δεν εξυπηρετεί άλλο τη συνύπαρξη σας. Ωστόσο, επειδή οι αποφάσεις της εποχής δεν έχουν καθαρότητα, χρειάζεται να κρατήσεις αποστάσεις πριν οριστικοποίησης μία θέση,η μία κατάσταση. Παράλληλα η εποχή αυτή εξυπηρετεί θέματα που σε ωφελούν, μέσα από συνδέσεις, κυρίως οικονομικές που σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα. Μία επαγγελματική συμφωνία. ένας συνεταιρισμός, μία οικονομική ενίσχυση είναι πράγματα που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά στη ζωή σου.

Ιχθύες.

Ιχθύ, ήρθε η ώρα να απολαύσεις τη σαγήνη, και την ευτυχία που έχει το πρόσωπο της αγάπης…

Και εδώ κολυμπάς στα δικά σου νερά, αυτά που σου δίνουν την ασφάλεια όταν γνωρίζεις το βυθό στον οποίο βρίσκεσαι. Και μαζί με σένα κολυμπάνε, και ένα σωρό άλλα πρόσωπα γύρω σου, με τα οποία φαίνεται πως έχεις πολλά να μοιραστείς. Η εποχή αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς αφενός με πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου, και ενδεχομένως είχατε για κάποιο λόγο απομακρυνθεί, είτε με νέα πρόσωπα που αναδύονται, και που με κάποιο τρόπο έχουν κάτι να σου προσφέρουν! Σε πολλές περιπτώσεις θα διαπιστώσεις πως οι λύσεις βρίσκονται εκεί: στις συνδέσεις σου με τους τρίτους! Οι οποίες ξεπηδούν, απρόοπτα, ξαφνικά, ανατρεπτικά, προσφέροντας σου λύσεις που μπορεί να σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό! Αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να μη γίνεσαι αυστηρός, κρητικός, η απόλυτος,  στις θέσεις και τις απόψεις σου, και να επιτρέπεις στην κοσμική ροή, να συνθέτει  εκείνες τις συγκυρίες που θα σε φέρουν εκεί που πρέπει να βρίσκεσαι. Μία νέα σχέση, νέα συνεργασία, ένα σημαντικό κλείσιμο ενός κύκλου στην επαγγελματική σου ζωή για το οποίο έχεις δουλέψει πολύ, όλα εμπεριέχουν η συμμετοχή τρίτων. Συνδέσου και συνεργάσου! Εκεί είναι η επιτυχία σου!