ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

”Ζήτησε το και θα σου δοθεί”

Είναι η δεύτερη πανσέληνος Η οποία κορυφώνεται τον άξονα Λέοντα υδροχόου για εφέτος(η πρώτη κορυφώθηκε στις 23 Ιουλίου 2021).

Επηρεάζει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού: Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Κορυφώνεται στην ημέρα της Κυριακής στην 29,37′ του Υδροχόου, και αμέσως μετά ο ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου.

Σε κάθε πανσέληνο έχουμε τον Ήλιο απέναντι από τη Σελήνη σε όψη αντίθεσης και εδώ συμβαίνει στον άξονα Λέοντα Υδροχόου. Η πανσέληνος είναι μία στιγμή κορύφωσης των οποίων θέμα των υποθέσεων επεξεργαστήκαμε με την έναρξη της προηγούμενης Νέας Σελήνης.

Με το γέμισμα του φεγγαριού, δημιουργείται μία γόνιμη εποχή, η οποία λειτουργεί και σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο, η οποία μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στους στόχους και τις επιδιώξεις μας.

Στον κύκλο αυτόν της πανσελήνου η όποια κορυφώνεται στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων, δηλώνοντας την ώρα   των αποφάσεων και το κλείσιμο ενός κύκλου.

Στην πανσέληνο αυτή συμμετέχει ενεργά ο Δίας, τόσο μέσα από μία όψη Συνόδου με τη Σελήνη όσο και μέσα από την αντίθεση γιατί με τον Ήλιο. Ο Δίας βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, κάτι που πρακτικά σημαίνει πώς θέματα του παρελθόντος έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, προσφέροντάς μας λύσεις στις δυνατότητες και προοπτικές που καλούμαστε να αξιοποιήσουμε.

Το κλειδί του κύκλου αυτού είναι το μέτρο.

Και όταν  μιλάμε για Δία, μιλάμε για  επέκταση, αισιοδοξία, και συχνά μία τάση υπερβολής που μπορεί να διέπει τις συμπεριφορές και τις διαθέσεις μας.

Και είναι πολύ σημαντικό τώρα να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τις πραγματικές μας ανάγκες, τα πραγματικά μας συναισθήματα, για να κάνουμε σωστές επιλογές και άρα να πάρουμε τις  σωστές αποφάσεις.

Ένα άλλο σημαντικό πλανητικό γεγονός της πανσελήνου αυτής, είναι το εξαιρετικό τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του ουρανού, στα ζώδια του Ταύρου και της Παρθένου.

”Ζήτησε το και θα σου δοθεί”, είναι το σύνθημα των δύο πλανητών που έρχονται πραγματικά να ανατρέψουν τα δεδομένα μας για να μας φέρουν μπροστά σε σημαντικές συγκυρίες, που σκοπό έχουν να μας ανοίξουν την πόρτα σε ευκαιρίες που προάγουν τα σχέδια και τις επιδιώξεις μας. Και επειδή τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις οι δύο αυτοί οι πλανήτες πραγματικά ανατρέπουν τα σχέδια την καθημερινότητα και τη ροή μέσα από έκτακτα γεγονότα που σκοπό έχουν να μας οδηγήσουν εκεί που πρέπει να πάμε.

Και επειδή ακριβώς συμβαίνουν σε γήινα ζώδια, οι ευκαιρίες αυτές αφορούν την επαγγελματική/οικονομική  ζωή, που το διάστημα αυτό μπαίνουν σε μία νέα βάση και δημιουργούν  τις κατάλληλες συγκυρίες και  εξελίξεις που χρειαζόμαστε.

Αμέσως μετά στην ημέρα της Κυριακής και πάλι, ο ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, και  ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να αρχίσουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα την καθημερινότητα αλλά και να οργανώνουμε τις επόμενες δράσεις και κινήσεις μας.

Καλό τριήμερο σε όλους!

ΠΗΓΗ :My Astro