ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Νέα Σελήνη στον καρκίνο.

Κορυφώνεται στην ημέρα του Σαββάτου στην 18η μοίρα του Καρκίνου, και η ισχύς της θα διαρκέσει έως τις 24 Ιουλίου, που έχουμε και την επόμενη πανσέληνο τον άξονα Λέοντα Υδροχόου.

Επηρεάζει θετικά τους: Καρκίνους Σκορπιούς και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Αλλά και τους Kριούς Ζυγούς και Aιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου, ενεργοποιώντας ένα νέο κύκλο εξελίξεων, στη ζωή τους.

Το Αρχέτυπο του Καρκίνου συνδέεται με τη συναισθηματική μας φύση την αυτοέκφραση μας, και ότι φέρουμε από το παρελθόν μέσα μας.

Μία και συνδέεται τόσο με τις οικογενειακές μας ρίζες όσο και με τη συναισθηματική μας ζωή.

Όλα όσα αντιπροσωπεύει για εμάς το σπίτι ,ή  οικογένεια, η ταυτότητα που έχουμε σαν άτομα και που αναπτύσσεται σταδιακά από την παιδική μας ηλικία ως την ενηλικίωση μας, και ότι φέρει αυτή μαζί της  όλα εκείνα τα βιώματα και τις μνήμες με τα οποία γαλουχηθήκαμε και  έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητα μας.

Τόσο τα θετικά Όσο και τα αρνητικά.

Οι προκλήσεις του καρκίνου μπορεί να περιλαμβάνουν βλαβερές αναμνήσεις και συναισθήματα, τα οποία λειτουργούν σε ένα πιο υποσυνείδητο επίπεδο, δυσκολεύοντας  πολύ τον ψυχισμό μας και συχνά προκαλώντας περιόδους κατάθλιψης και μελαγχολίας.

Είναι εδώ, που καλούμαστε να διαχειριστούμε τα ανεπίλυτα ζητήματα των παιδικών μας χρονών για να δημιουργήσουμε έναν υγιή εαυτό, και πολύ περισσότερο μία υγιή δική μας οικογένεια.

Και εδώ είναι το υγιές κομμάτι του Καρκίνου: Σε μία κοινωνία που χάνει τις σταθερές ,τις αρχές και τις αξίες της, που η προσκόλληση στην ύλη έχει δείξει, ότι πλέον δεν είναι αυτό μπορεί να μας κάνει πραγματικά χαρούμενους και ευτυχισμένους, ο Καρκίνος έρχεται να προβάλλει την αξία των ανθρώπινων σχέσεων.

Την ανάγκη της συναισθηματικής σταθεράς ,αυτής που παίρνεις τόσο μέσα από την οικογένειά σου, (αυτήν που ήδη έχεις) αλλά και αυτήν που δημιουργείς στον ευρύτερο κύκλο σου. Γιατί οικογένεια, είναι με ένα τρόπο οι άνθρωποι που σε στηρίζουν και τους στηρίζεις, αυτοί  που σε αποδέχονται απόλυτα και ολοκληρωτικά για αυτό που είσαι, και πάντα έχουν να σου απλώσουν ένα χέρι στα δύσκολα. Οι σχέσεις που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, που σε εξελίσσουν και που σε αλλάζουν.

Τα φώτα,( ο ήλιος και η σελήνη) πρόκειται να συναντήσουν σε μία όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα.

Χρειάζεται να ανοίξεις την ψυχή σου στο άγνωστο, να ονειρευτείς όλα αυτά που δεν τολμάς, γιατί η λογική σου δεν σου επιτρέπει να τα πιστέψεις. Και είναι εδώ μέσα από το όραμα, αυτό που σχεδιάζεις λεπτομερώς στο μυαλό σου, και επιθυμείς βαθιά στην ψυχή σου, που συντελείται η αλλαγή σου!

Αν μπορείς να το ονειρευτείς μπορείς και να το κάνεις!

Γιατί η δύναμή του εαυτού είναι η μόνη αληθινή δύναμη.

Και όλο αυτό συντονίζεται μέσα από την πίστη ότι πραγματικά μπορείς να τα καταφέρεις.

Πρόθεση και πίστη είναι δύο εξαιρετικά ισχυρά εργαλεία, που έχεις μέσα σου και πραγματικά μπορεί να μεταμορφώσουν τον κόσμο σου.

Η σελήνη κυβερνήτης αυτού του κύκλου πανίσχυρης το ζώδιο της, δίνει μία ιδιαίτερη δυναμική στις εξελίξεις αυτής της περιόδου.

Τα φώτα βρίσκονται σε μία ανοιχτή όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα.

Οι αλλαγές που ορίζει ο κύκλος αυτός, χρειάζεται να είναι ολικές ριζικές να ξεκινούν από μέσα σου, ξεριζώνοντας όλα τα αγριόχορτα από το λιβάδι της ψυχής σου.

Ξέρεις, μπορεί η αλλαγή να μην είναι εύκολο πράγμα, όταν είναι όμως η ώρα της να συμβεί μπορεί να γίνει σε μία και μόνη στιγμή.

Στον κύκλο αυτόν, η Αφροδίτη, μετά τις δύο δύσκολες όψεις που σχημάτισε με Κρόνο και ουρανό, πρόκειται να συναντήσει τον Άρη σε μία όψη συνόδου, ανοίγοντας τον κύκλο ενός ερωτικού χορού, φέρνοντας κοντά εκείνα τα πρόσωπα που είναι μοιραίο να συναντηθούν….

Ναι, έχει ιδιαίτερα ερωτική χροιά η Νέα Σελήνη στον καρκίνο, μία και ο έρωτας είναι η μόνη ενέργεια πού έχει τόσο ισχυρό μεταμορφωτικό χαρακτήρα.

Επίσης στη φάση αυτή ο Ερμής ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, την ημέρα της Κυριακής, αλλάζοντας τις προτεραιότητές στον τομέα της επικοινωνίας, που τώρα γίνεται πιο ζεστή πιο φιλική πιο συναισθηματική. Και είναι αυτή η ανάγκη που δημιουργεί ένα καλύτερο κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις μας. Θέτοντας τες σε καλύτερες βάσεις αυτές που μπορεί πραγματικά να ενώσουν τους ανθρώπους, να τους φέρουν κοντά, και αυτό γίνεται μόνο όταν μιλούν από την ψυχή τους.

Σε κοσμικό επίπεδο η περίοδος αυτή επηρεάζει θέματα που αφορούν στις θάλασσες, τα πλοία, τις μάζες, και τις γυναίκες, και από πολύ πιθανά με κάποιο τρόπο να μας απασχολήσουν θέματα τέτοιου τύπου.

Είναι μία σελήνη που ανοίγει την πόρτα των ευκαιριών,  και μας δίνει την δυνατότητα να συνδεθούμε σε ένα άλλο επίπεδο με τους γύρω μας: Πιο βαθύ πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο Ψυχικό.

Δεν είσαι παρά εκείνο στο οποίο σε οδηγεί η βαθιά σου επιθυμία.

Η επιθυμία σου, καθορίζει ανάλογα τη θέλησή σου.

Η θέλησή σου, ορίζει ανάλογα τις πράξεις σου.

Η Ακολουθία των πράξεών σου, υφαίνει το πεπρωμένο σου.

Μπριχανταρανιάκα Ουπανισάντι.

Καλή Νέα Σελήνη σε όλους.

ΠΗΓΉ: My Astro.gr