ΤΑ ”ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΤΑ ”ΜΠΟΡΩ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ”Οι κερασιές θ ανθίσουν και φέτος… και φέτος θα γεμίσουν γλυκούς καρπούς, άνθη και φύλλα, και μοσκοβολιά. Κι όλα θα γίνουν όπως πάντα. Όπως το περασμένο, όπως το περσινό κι όπως το τωρινό καλοκαίρι… κι όπως κάθε καλοκαίρι όσο θα υπάρχουν στον κόσμο καλοκαίρια και κερασιές.”

Και τα στόματα θα επιθυμούν τον έρωτα, όσο θα υπάρχουν στον κόσμο κόκκινα στόματα.

Μ. Λουντέμης

Την εβδομάδα αυτή αλλάζουν πολλά…

Τόσο η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο των ιχθύων, κάνει το μυαλό  να σκέφτεται πιο αφηρημένα, με μία διάθεση  φυγής, από την πραγματικότητα, λες και θέλουμε να φύγουμε από όλα αυτά που ασφυκτικά πιέζουν το μυαλό και την ψυχή μας.

Όμως από την άλλη μεριά, η  άνοιξη έρχεται πάντα στο προγραμματισμένο της ραντεβού.

Και αυτό δεν είναι άλλο από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού την ημέρα του Σαββάτου, όπου έχουμε και την εαρινή ισημερία, αλλά και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο.

Είναι η στιγμή μιας Αναγέννησης, της φύσης, της οικουμένης ολόκληρης, της ύπαρξής σου, και των ονείρων σου.

Το φως της θα φωτίσει κάθε σκοτάδι αυτού του δύσκολου χειμώνα.

Είναι η μαγική στιγμή που ο τροχός γυρίζει, και σου δίνει τη δυνατότητα να πιάσεις το νήμα από την αρχή.

Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα! Ακόμα και μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, επέτρεψε στη δύναμή του φωτός να σε κυριεύσει. Μόνο εκεί μπορείς να ζήσεις αρμονικά, ήρεμα, γαλήνια… Μόνο εκεί η ζωή έχει νόημα…

Καλή Άνοιξη.

Κριός. ♈

Κριέ, η άνοιξη είναι πάντα μία προσωπική σου υπόθεση!

Την περίοδο αυτή είναι πολύ σημαντικό για εσένα να ακούσεις με μεγαλύτερη προσοχή ότι σου λένε οι άλλοι. Γεγονός είναι πως γίνεσαι πιο συναισθηματικός, πιο ευαίσθητος, με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των ιχθύων, ενώ σου δημιουργείται η ανάγκη να επεξεργαστείς τα πράγματα με έναν πιο εσωτερικό τρόπο για να καταλήξεις  στα συμπεράσματά σου.

Από την άλλη μεριά βεβαίως το πέρασμα τόσο του Ηλίου  όσο και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, ανοίγουν ένα κύκλο δράσης και δημιουργίας.

Είναι η εποχή σου, αυτή που ρίχνει τον κοσμικό προβολέα επάνω σου, και σε προτρέπει να πάρεις τα πράγματα και το παιχνίδι στα χέρια σου.

 Τα πάντα γύρω σου κινούνται, με μία διάθεση να κάνεις ένα restart, και να τρέξεις πια εσύ τις εξελίξεις ζωής σου, όποιες κι αν είναι αυτές. Οι σχέσεις  σου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, και τώρα είναι η στιγμή που θα συνδεθείς ξανά σε νέα βάση με τους ανθρώπους σου, αλλά και με νέα πρόσωπα που έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Πολλές ευχές και χρόνια πολλά και μία άνοιξη, αλλά και μια χρονιά  όπως την επιθυμείς!

Ταύρος. ♉

Ταύρε, κάθε επιλογή έχει το τίμημα της.

Είναι η ώρα να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με αυτούς που βρίσκονται κοντά σου, γύρω σου. Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα την αξία της επικοινωνίας όταν είναι ειλικρινής καθαρή, και προάγει τη συνύπαρξη και τη συνεργασία.

 Παράλληλα όμως μέσα στο επόμενο διάστημα θα νιώσεις την ανάγκη, να έρθεις σε επαφή με την ασυνείδητη  πλευρά σου, και να διερευνήσεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου που σε έχουν φέρει έως εδώ.

 Είναι η στιγμή που  να κάνεις έναν απολογισμό σε ότι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, προκειμένου να προχωρήσεις παρακάτω. Το διάστημα αυτό γίνεσαι πιο ευαίσθητος, πιο ευάλωτος ,σε πολλές περιπτώσεις και ίσως να χρειαστεί να σταθείς περισσότερο κοντά σε κάποια πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη.

 Είναι σημαντικό να έχεις στο μυαλό σου πώς το διάστημα αυτό, μπορεί να δώσεις πολλά περισσότερα από όσο αντέχεις κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την  ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται επίσης μία σχέση που μπαίνει τώρα στη ζωή σου να έχει έναν πιο παρασκηνιακό χαρακτήρα, και χρειάζεται να της δώσεις χώρο και χρόνο πριν επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτήν.

Δίδυμοι. ♊

Δίδυμε, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά!

Ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο ζώδιο των ιχθύων, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο εξελίξεων σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και τα σχέδια της.

Φυσικά και μέσα από την επικοινωνία, μπορεί να βρεις πολλές λύσεις και εξυπηρετήσεις  στα οποία θέματα μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, όμως να θυμάσαι πως το σημαντικό είναι, να προσέξεις τις λεπτομέρειες εκείνες που μπορεί να λειτουργήσουν επιβοηθητικά αλλά και να χαλάσουν ένα αποτέλεσμα.

 Οι σχέσεις σου περνούν  σε μία άλλη φάση, μέσα από μία καλύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία, από την οποία θα μπορέσεις και να συσφίξεις τις σχέσεις σου, και να συνεργαστείς καλύτερα, διαμορφώνοντας  ένα πιο υγιές πλαίσιο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 Γεγονός είναι επίσης πως η εποχή αυτή έχει ιδιαίτερη δράση και δυναμική, και διεκδικείς με μία μεγαλύτερη διάθεση οτιδήποτε μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, και κυρίως τα επαγγελματικά σχέδια σου. Αλλά και η ερωτική σου ζωή φαίνεται να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα είτε ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ,είτε για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να υπάρξει ένα πρόσωπο που δίνει μία πνοή ανανέωσης στο συναίσθημα σου.

Καρκίνος. ♋

Καρκίνε,  είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα όρια και τα πλαίσια σου!

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των ιχθύων ανοίγει έναν ολοκαίνουργιο κύκλο, που σε εξυπηρετεί στην απόκτηση νέων γνώσεων και  ενδιαφερόντων.

Παράλληλα όμως το κεντρικό ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην καριέρα σου, και είναι εδώ, που ρίχνεις το μεγαλύτερο βάρος της δράσης σου.

Νέα δεδομένα αναδύονται, και είναι πιθανό, να υπάρξουν εξελίξεις που μπορεί να σχετίζονται με ένα νέο project που αναλαμβάνεις, με περισσότερες ευθύνες ενδεχομένως, είναι ωστόσο σημαντικό να γνωρίζεις μέχρι πού φτάνουν τα όρια και οι δυνατότητές σου για να μπορέσεις να εξυπηρετήσεις καλύτερα τα οποία σχέδια σου.

Το διάστημα αυτό ,μπορεί να ανακαλύψεις  ένα νέο πλαίσιο επικοινωνίας  και με τους γονείς σου, ίσως και για κάποια θέματα που σχετίζονται και με το παρελθόν σου, και που επιθυμείς να ξεκαθαρίσεις.

Επίσης  είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή και διευκολύνουν σημαντικά τις εξελίξεις των εργασιακών σου ζητημάτων, και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι η ώρα να βγεις δυναμικά προς τα έξω και να βελτιώσεις με όποιο τρόπο μπορεί στην εικόνα σου.

Λέων. ♌

Λέοντα ο τροχός αρχίζει να γυρίζει προς τη μεριά σου.

Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο των ιχθύων, σε προτρέπει να σταθείς περισσότερο στο εσωτερικό κομμάτι του εαυτού σου, προκειμένου να ανακαλύψεις αλήθειες οι οποίες θα λειτουργήσουν επιβοηθητικά στην εξέλιξή σου, είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς οικονομικά ή υπηρεσιακά θέματα τα οποία με κάποιο τρόπο συνδέουν και άλλους με αυτά.

Είναι ωστόσο η εποχή να πάρεις μία ανάσα, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, και να αναζητήσεις οτιδήποτε σου δίνει χαρά και ευχαρίστηση.

Νέα πρόσωπα, νέα ενδιαφέροντα ,νέος κύκλος γνώσης, είναι θέματα τα οποία σε απασχολούν μέσα στο επόμενο διάστημα δίνοντας μία νότα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου.

 Είναι η στιγμή που παίρνεις αποστάσεις από τα πράγματα, χαλαρώνεις, συνδέεσαι καλύτερα με τα πρόσωπα που αγαπάς, ανανεώνεσαι και ανανεώνεις και τον κόσμο γύρω σου και ίσως κάποιες νέες γνωριμίες να είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες!

Παρθένος. ♍

Παρθένε, είναι σημαντικό να ακούς…

Ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει απέναντί σου, και αυτό που εξυπηρετεί είναι το να εκφράσεις καλύτερα τη γνώμη σου και την άποψή σου πιο ανοιχτά και πιο ελεύθερα. Είναι μία στιγμή ωστόσο που χρειάζεται να σταθείς και να ακούσεις ,τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι, ακόμα και αν αυτά είναι κάποια παράπονα, γιατί αυτό θα εξυπηρετήσει πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Παράλληλα την περίοδο αυτή θα νιώσεις περισσότερο την ανάγκη να διερευνήσεις τα συναισθήματά σου, το τι πραγματικά σου κάνει καλό, τι χρειάζεσαι να έχεις για να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Δεν αποκλείεται να κλείσεις κύκλους που νιώθεις ότι δεν εξυπηρετούν αλλά τις ανάγκες σου.

 Ένας άλλος τομέας ο οποίος επηρεάζεται στη φάση αυτή, έχει να κάνει με τα οικονομικά σου ζητήματα και τους πόρους από τους οποίους αντλείς χρήματα. Απέφυγε να δανείσεις η να δανειστείς  στο διάστημα αυτό. Οι απαιτήσεις σου προς το σύντροφό σου είναι πολύ πιθανό να γίνουν πιο έντονες, και αυτό να είναι ένας λόγος που μπορεί να  δημιουργήσει τριγμούς στο μεταξύ σας. Γεγονός είναι πως  διεκδικείς πολύ πιο έντονα συναισθηματική επιβεβαίωση, και αυτό από τη μια μπορεί να είναι απελευθερωτικό, από την άλλη χρειάζεται να αντιληφθείς  , αν και ο σύντροφός σου είναι σε θέση να ανταποκριθεί η όχι….

Ζυγός. ♎

Ζυγέ, το ξέρεις ,όλα είναι σχέσεις..

Αρχικά το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των ιχθύων, έρχεται να λειτουργήσει υποστηρικτικά σε ό τι αφορά την εργασιακή σου ζωή, και σε βοηθά να εμβαθύνεις, σε θέματα από το προηγούμενο διάστημα μπορεί να μην ήταν πρόσφορο το έδαφος για να τα επικοινωνήσεις. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σου και στην φροντίδα του εαυτού σου το διάστημα αυτό.

Παράλληλα είναι μία εποχή που συνδέεσαι περισσότερο με τους γύρω σου, και τώρα κατανοείς την επιρροή που έχεις και εσύ επάνω στους άλλους, αλλά και οι άλλοι επάνω σε σένα. Και ναι, είσαι πιο αποφασισμένος  και πιο απόλυτος στο να διεκδικήσεις  αυτό  που νιώθεις ότι αξίζεις .

Επίσης είναι μία εποχή που αναμοχλεύεται ο  τομέας των προσωπικών σχέσεων σου, αποκτά μεγαλύτερη δυναμική και έμφαση, και αν ήδη βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία έχει θέματα, είναι πολύ πιθανό τα θέματα αυτά να γίνουν πιο έντονα και χρειάζεται προσοχή στο πώς θα το διαχειριστείς. Για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς η εποχή αυτή μπορεί να έχει εκπλήξεις!

Σκορπιός. ♏

Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να πεις αυτό που θέλεις χωρίς περιστροφές!

Είναι μία εποχή , η οποία εξυπηρετεί πολύ την αυτοέκφραση σου, και  νιώθεις πολύ καλύτερα νοητικά και ψυχικά, και σαφώς πιο αισιόδοξος και πιο δυνατός. Ωστόσο απέφυγε να χειρίζεσαι τα πράγματα με χαλαρότητα γιατί είναι εύκολο να κάνεις και λάθη. Παράλληλα η περίοδος αυτή εξυπηρετεί την επίλυση θεμάτων, που μπορεί να σχετίζονται τόσο με τα προσωπικά όσο και με τα επαγγελματικά σου δεδομένα.

Βεβαίως, από την άλλη μεριά μπορεί να  είναι ιδιαίτερα απαιτητική απέναντί σου, και χρειάζεται να βάλεις προτεραιότητες για να μπορέσεις να είσαι συνεπής και αποτελεσματικός.

 Στα θετικά , είναι ότι μπορεί να ανακαλύψεις καινούργιους τρόπους, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα εργασιακά σου ζητήματα, οι οποίοι να σε φέρουν πιο κοντά στο αποτέλεσμα που επιδιώκεις.

 Και μπορεί να υπηρετήσεις μία ιδέα, ένα πρόσωπο, ή έναν σκοπό ,και όχι άμεσα τις δικές σου ανάγκες, και ενδεχομένως αυτό να έχει μία επιπρόσθετη κούραση, ωστόσο να θυμάσαι πως ότι δίνεις τώρα μπορεί να το λάβεις παρακάτω πολλαπλάσιο. Επίσης είναι μία θαυμάσια εποχή, για να ασχοληθείς με το σώμα σου,  τις διατροφικές σου συνήθειες και να ευεργετηθείς μέσα από ένα νέο τρόπο ζωής.

Παράλληλα θα μπορέσεις να  συσφίξεις  στις εργασιακές σχέσεις βελτιώνεις την ποιότητα τους τις συναλλαγές σου, και ανακαλύπτεις τη χαρά και την ικανοποίηση της συλλογικότητας.

Τοξότης. ♐

Τοξότη ώρα για ένα διάλειμμα!

Η εποχή έχει έναν ιδιαίτερο έως και περίεργο χαρακτήρα.

Από τη μία σου δημιουργείται περισσότερο η ανάγκη, να αποτραβηχτείς από τις εξωτερικές δραστηριότητες σου, να σκεφτείς και να επεξεργαστείς τα οποία θέματα μπορεί να έχεις, κυρίως αυτά της προσωπικής και οικονομικής δράσης σου, και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου ανάλογα με τις περιστάσεις.

 Επίσης θέματα που μπορεί να σχετίζονται με το σπίτι την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία είναι πολύ πιθανό να σου αποσπάσουν το ενδιαφέρον.

Από την άλλη μεριά τόσο ο Ήλιος, αλλά  και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, ανοίγουν την πόρτα σε μία εποχή, που νιώθεις την ανάγκη να αναζητήσεις την ελευθερία σου, να εκφράσεις στον εαυτό σου, τα θέλω σου, και τα αιτήματα σου γενικότερα.

Αναβαθμίζεται η σχέση σου με τα παιδιά σου, ( εάν έχεις φυσικά,) αλλά και οι σχέσεις οι πιο προσωπικές κυρίως αυτές με τον/την σύντροφό σου.

Γεγονός είναι πως θα αναζητήσεις πιο χαλαρές πιο ξένοιαστες και κυρίως πιο χαρούμενες στιγμές, κάνοντας ένα διάλειμμα από τα δύσκολα και αφήνοντας πίσω υποχρεώσεις που ενδεχομένως σε ζορίζουν ,αφιερώνοντας το χρόνο σου σε πράγματα που έχουν ένα πιο δημιουργικό χαρακτήρα.

Παράλληλα είναι και μία περίοδος κατά την οποία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μία σημαντική ανανέωση στην προσωπική σου ζωή, μέσα από νέες γνωριμίες που(με κάποιο τρόπο ) έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Αιγόκερως. ♑

Αιγόκερε, χρειάζεται για να πατάς γερά στη γη, για να πάρεις φόρα για την άνοδο!

Ο Ερμής από την νέα του θέση, έρχεται να δημιουργήσει μία αύρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου, μέσα από συζητήσεις, τηλέφωνα, επικοινωνία, email, περισσότερη επαφή, και όλα αυτά δημιουργούν μία φάση εξωστρέφειας, που σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα τα οποία θέματα έχεις.

 Παράλληλα η εποχή αυτή δίνει έμφαση στην προσωπική σου ζωή, στους ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι στην οικογένειά σου, και σε  πολλές περιπτώσεις μπορεί να είναι το εφαλτήριο, για τις επόμενες κινήσεις σου.

Δεν αποκλείεται βεβαίως και κάποια παρελθοντικά ζητήματα, να έρθουν τώρα στο προσκήνιο, και να θελήσεις να αναζητήσεις τις αιτίες τους, ή τις λύσεις τους.

Αν είσαι σε μία φάση που θέλεις να δημιουργήσεις μία δουλειά με έδρα το σπίτι σου η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να προετοιμαστείς.

Σε ένα άλλο επίπεδο μπορεί να θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εξωραϊσμό του σπιτιού σου δίνοντάς του μία πιο ευχάριστη νότα.

Σε κάθε περίπτωση εκμεταλλεύσου τις επικοινωνιακές ευκαιρίες της εποχής, για να  ρίξεις νέες γέφυρες επικοινωνίας, εκεί που μέχρι εχθές μπορεί να υπήρχε τοίχος!

Υδροχόος. ♒

Υδροχόε, είναι η ώρα να ανοίξεις τους ορίζοντές σου!

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των ιχθύων, αρχικά σε βοηθάει να ανακαλύψεις, πως η αξία που σου δίνουν οι άλλοι , είναι η αξία που δίνεις εσύ στον εαυτό σου!

Πολύ πιθανό στο διάστημα αυτό να διαπραγματευτείς οικονομικά θέματα, να θέσεις νέους στόχους, η ακόμα να θελήσεις να κάνεις και κάποιες αγορές.

Σε ένα άλλο επίπεδο, μπορεί να θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια συναισθήματα που ενδεχομένως νιώθεις για κάποια πρόσωπα.

Καλή εποχή για συναλλαγές αρκεί να είναι οργανωμένες. Παράλληλα Ήλιος και Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, στρέφουν την προσοχή σου στην αλληλεπίδραση που έχεις με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις και συναλλάσσεσαι  στην καθημερινότητά σου.

Η επικοινωνία ευνοείται, μία και οι  άλλοι, όποιοι και αν είναι αυτοί έχουν μία καλύτερη διάθεση να σε ακούσουν και να σε κατανοήσουν.

Καλή στιγμή για αποκατάσταση σχέσεων. Κυρίως όμως αυτό που σου δημιουργείται περισσότερο, είναι η ανάγκη να αναζητήσεις πράγματα που ανοίγουν νέους ορίζοντες στα ενδιαφέροντά σου. Ένα νέο χόμπι, ένας νέος κύκλος γνώσης  ενδεχομένως, οτιδήποτε τρέφει και ευχαριστεί την ψυχή και το μυαλό σου. Είναι μία στιγμή που μπορείς να επενδύσεις σε αυτά!

Ιχθύες. ♓

Ιχθύ, ανακάλυψε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Στην εβδομάδα αυτή υποδέχεσαι τον Ερμή στο ζώδιό σου, και αυτός είναι ένας λόγος που διευκολύνει τον τρόπο για να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις ή σκέφτεσαι, και που μέχρι τώρα σου ήταν ενδεχομένως πιο δύσκολο.

 Είναι μία στιγμή που μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση με τον εαυτό σου, και παράλληλα και τις σχέσεις με τους γύρω σου. Υπάρχει μία διεύρυνση στις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σου τέτοια, που σε κρατάει σε εγρήγορση, και σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις   τους ορίζοντές σου.

 Ένας άλλος τομέας που ενεργοποιείται έχει να κάνει, με τη δυνατότητα που σου δίνεται τώρα, να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σχετίζονται με τα οικονομικά θέματα σου.

 Είναι εδώ, που μπορείς να ενισχύσεις το εισόδημά σου με κάποιο τρόπο, να κινηθείς οργανώνοντας ένα τέτοιο στόχο, ή ακόμα να προγραμματίσεις κάποιες αγορές.

Την περίοδο αυτή μπορεί να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και μέσα από τις σχέσεις σου, αρκεί να σταθείς και να ακούσεις και τι έχουν να σου πουν οι άλλοι που σε αφορά…Και ακόμα και αν αυτό που ακούς είναι ένα παράπονο, αξιοποίησε το γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις μια άλλη σου πλευρά, και να την βελτιώσεις.

Κινήσου με στόχο την βελτίωση , τόσο του εαυτού σου, όσο και του κόσμου γύρω σου!

Καλή εβδομάδα σε όλους με φως!

Ολυμπία.?