ΤΑ ”ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΤΑ ”ΜΠΟΡΩ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ναι, έχεις λόγους να χαμογελάς, να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις…

Πάντα έχεις….

Μόνο που τώρα το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη, σε προτρέπει να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα…

Να διεκδικήσεις και να σε διεκδικήσουν, να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν. Αυτό επιβάλλουν οι δύο αιώνιοι εραστές όταν έρχονται κοντά, και ενώνουν τα πρόσωπα που για κάποιο λόγο πρέπει να συναντηθούν…

Βεβαίως κάθε παραμύθι έχει και το δράκο του. Πού εδώ, ακούει στο όνομα Άρης Ποσειδώνας.

Μέσα σε όλη αυτή τη σκληρή καθημερινότητα που βιώνεις , η ανάγκη για να ξεφύγεις  από οτιδήποτε μπορεί να σε στερεί το δικαίωμα να ονειρευτείς, είναι εύκολο να οδηγήσει τα βήματά σου, σε διαδρομές που φαινομενικά μπορεί να μοιάζουν θελκτικές, να σε γοητεύουν, και να σου υπόσχονται εκείνη τη φυγή που επιθυμείς…

 Όμως είναι ακριβώς εδώ, που χρειάζεται να κλείσεις τα αυτιά σου στις σειρήνες, και στο μαγικό τραγούδι τους, που το μόνο σκοπό που έχει είναι να σε αποπροσανατολίσει, και να σε κάνει να χάσεις το δρόμο σου.

Μην πιστεύεις αυτά που βλέπεις ή αυτά που σε παρακινούν, είναι πλάνη.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να επαναφέρεις σε μία ισορροπία τις προτεραιότητες, και τους στόχους σου.

Αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία στην ημέρα του Σαββάτου, θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις όλα εκείνα τα μικρά πράγματα της ζωής που όμως είναι τόσο σημαντικά, όταν ξέρεις να τα αναγνωρίζεις, και να τρέφεις με αυτά την ψυχή σου!

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις αυτοί οι δύο πλανήτες θα σου φέρουν τα δώρα τους, και  είναι αυτά, που μπορούν να σου δώσουν ένα νέο κίνητρο, μία νέα ώθηση για να πας παρακάτω το όνειρό σου!

Καλή εβδομάδα!

Κριός♈

 Κριέ, μην εμπιστεύεσαι αυτά που δεν μπορείς να κατανοήσεις…

Υπάρχουν πολλοί λόγοι στην εβδομάδα αυτή που ανανεώνουν τη διάθεσή σου, το συναίσθημα σου, και σου δίνουν την ευκαιρία να διαμορφώσεις ένα καλύτερο κλίμα στη σχέσεις σου, κυρίως αυτές τις πιο προσωπικές.

Είναι η στιγμή που μπορείς να βάλεις μία νότα ανανέωσης, στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, ή να ερωτευτείς ξανά μία και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν!

Βεβαίως είναι πολύ πιθανό, να μπεις στο παιχνίδι των διλημμάτων, ή να παρασυρθείς σε καταστάσεις μπορεί να μοιάζουν δελεαστικές, και να σε γοητεύουν, όμως είναι εύκολο να σε οδηγήσουν σε τελείως άλλη κατεύθυνση από αυτή που θα έπρεπε να είσαι!

Φρόντισε να είσαι σαφής και συγκεκριμένος στην επικοινωνία σου, γιατί είναι πολλά αυτά που μπορεί να παρανοηθούν, και να καταλήξουν σε ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, στην εβδομάδα αυτή δεν θα είναι εύκολο να καταλήξουν κάπου συγκεκριμένα ή να οριστικοποιηθούν, κυρίως  αν δεν έχεις και εσύ ένα σαφές και συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σου.

Θυμήσου επίσης, πώς πολλά από αυτά που μπορεί να φαίνονται γοητευτικά και ελκυστικά δεν είναι…. Μην μένεις στην πρώτη εικόνα, και φρόντισε να διερευνάς  διεξοδικά ότι ανοίγεται και μοιάζει ευκαιρία.

Δεν αποκλείεται πάντως, να καταφέρεις να ολοκληρώσεις ένα σχέδιο που αφορά την επαγγελματική σου ζωή, να απολαύσεις την ανανέωση μίας Φιλικής σχέσης σου, ή να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή μέσα από μία καινούργια γνωριμία που προκύπτει τώρα.

Ταύρος. ♉

Ταύρε, μην αφήνεις το συναίσθημά σου να σε παρασύρει.

Γεγονός είναι πως και την εβδομάδα αυτή υπάρχει ένας εσωτερικός αναβρασμός, μία και είναι οι επιθυμίες σου αυτές που νιώθεις πως δεν ικανοποιούνται, και που σε πολλές περιπτώσεις παίρνουν  πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ότι έχουν πραγματικά!

Και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή στη φάση αυτή, αισθάνεσαι πως αυτά που δίνεις είναι πολλά περισσότερα από αυτά που λαμβάνεις και αυτό με κάποιο τρόπο είναι πολύ πιθανό και να σε πληγώνει.

Ένας έρωτας που χτύπα την πόρτα σου στις μέρες αυτές, είναι πολύ πιθανόν να έχει έναν πιο παρασκηνιακό ή ακόμα και παράνομο χαρακτήρα. Σε ένα άλλο επίπεδο πιο πρακτικό, οι μέρες που θα διανύσουμε, είναι πολύ πιθανό να φέρουν στο προσκήνιο έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει, ή να σε οδηγήσουν σε κατανάλωση, η οποία έχει έναν πιο παρορμητικό ή και συναισθηματικό χαρακτήρα και αυτό να σε βγάλει έξω από τον προγραμματισμό σου.

Στις ημέρες αυτές απέφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα επιστρέψεις ή να σου τα επιστρέψουν. Ή αν βρίσκεσαι σε μία φάση που συζητάς οικονομικά ανοίγματα, καλό είναι να αποφύγεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις, η αν είναι απαραίτητο, φρόντισε να έχεις εξετάσει καλά τις λεπτομέρειες.

 Δεν αποκλείεται ακόμα, να υπάρξουν θέματα με φιλικά πρόσωπα, ίσως γιατί και εσύ μπορεί να έχεις μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτά, στις  οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν αλλά και το αντίθετο, και αυτός να είναι ένας λόγος που οδηγεί σε απογοητεύσεις.

Προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε μία ευκαιρία η οποία εμφανίζεται, και αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Πολύ πιθανόν να υπάρξει μία στήριξη, ένα άνοιγμα,  μία νέα δυνατότητα, που σου δίνει θετικές προοπτικές, και που ενδεχομένως να μην μπορεί να ολοκληρωθεί στη φάση αυτή, όμως είναι μία εποχή που μπορείς να την προετοιμάσεις συστηματικά και να την εξελίξεις.

Δίδυμοι. ♊

Δίδυμε, το παραμύθι έχει και δράκους…

Ναι, νιώθεις δυνατός, έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση που έρχεται στο δρόμο σου…

Μόνο που κάποιες προκλήσεις έρχονται με διαφορετικό προσωπείο από αυτό που περίμενες δεν σε ξεγελάνε…

Αρχικά δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να σου δώσει μία νίκη, που μπορεί να αφορά ένα επαγγελματικό εγχείρημα σου, μία νέα δυνατότητα μέσα από την οποία μπορείς να εξελίξεις στα σχέδιά σου, η μία νέα συμμαχία μέσα από την οποία μπορείς να ωφεληθείς. Δεν αποκλείεται η ευκαιρία να προκύψει και μέσα από το φιλικό κύκλο! Ίσως ακόμα και ένας έρωτας που εμφανίζεται να μοιάζει ιδανικός,η  ιδιαίτερος….

Ωστόσο,μην ξεχνάς πως βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα στις μέρες αυτές, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται να βρίσκεσαι διαρκώς σε επαγρύπνηση, μία και όπως θα διαπιστώσεις πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται αρχικά.

Δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε ένα δίλημμα στο οποίο είναι εύκολο να δώσεις απάντηση, η  να επιλέξεις το πώς θα κινηθείς, και εδώ χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις, και να δώσεις χρόνο πριν καταλήξει σε οριστικά, γιατί είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθος εκτιμήσεις και φυσικά λάθος κινήσεις.

Το κλειδί είναι αυτό: Μην παρασύρεσαι, μην αφήνεις τον εαυτό σου να λειτουργήσει έξω από τα συνηθισμένα όρια και πλαίσια σου, σε κάθε τομέα. Προς το τέλος της εβδομάδος είναι πολύ πιθανό, να ανοίξει ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας που σχετίζεται με ένα επαγγελματικό σχέδιο σου, νέα δυνατότητα που σου δίνει καινούργιες προοπτικές στην επαγγελματική σου ζωή, και που τώρα είναι η στιγμή να την αξιοποιήσεις. Οι φίλοι αποδεικνύονται πολύτιμοι σύμμαχοι σε κάθε περίσταση στη φάση αυτή, και είναι εδώ που μπορείς να απολαύσεις, να χαλαρώσεις, και να ανταλλάξεις καλή ενέργεια, με τα πρόσωπα αυτά που πάντα έχουν τη δυνατότητα να σε στηρίζουν σε κάθε φάση της ζωής σου.

Λέων.♌

Λέοντα, οι κινήσεις χρειάζεται να είναι πολύ προσεκτικές και μετρημένες…

Έχεις αρχίσει σταδιακά και βλέπεις το καλό πρόσωπο της περιόδου αυτής στη διάθεσή σου, αλλά και στις υποθέσεις σου, που αρχίζουν σταδιακά και μπαίνουν σε μία καλύτερη φάση, εξυπηρετώντας και διευκολύνοντας τα σχέδιά σου. Η εβδομάδα αυτή, είναι πολύ πιθανό να φέρει το κλείσιμο μιας συζήτησης μιας διαπραγμάτευσης και την οριστικοποίηση τους. Θέματα που μπορεί να σχετίζονται με σπουδές, με νομικά ζητήματα, με επεκτατικά σχέδια ή ακόμα και με το εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό να σου δώσουν μία νέα δυνατότητα, μέσα από την οποία ανοίγεις έναν καινούργιο κύκλο εξελίξεων πολύ σημαντικό! Γεγονός είναι, πως νιώθεις πολύ έντονα την ανάγκη να αναζητήσεις νέες εμπειρίες, πράγματα τα οποία είναι έξω από αυτά με τα οποία καταπιανόσουν μέχρι τώρα, και είναι αυτή η στιγμή που σε οδηγεί στο να αναζητήσεις τέτοιες επιλογές.

Και φυσικά ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου έτσι κι αλλιώς, πολύ περισσότερο τώρα που το ενισχύουν και οι πλανητικές επιρροές. Στο διάστημα αυτό είσαι και εσύ πιο  ανοιχτός σε νέες γνωριμίες ,καινούριες δυνατότητες, νέες συνδέσεις ,οι οποίες πραγματικά μπορεί να είναι μία όαση μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα σου, και ο λόγος που σε κάνει να χαμογελάς!

Ωστόσο, και κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανό, να υπάρξουν απογοητεύσεις οι οποίες σχετίζονται με φιλικά πρόσωπα, ή συλλογικούς χώρους. Μία και πολλές φορές ,περιμένουμε πολλά περισσότερα από τους άλλους από όσα μπορούν να μας δώσουν, και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να δημιουργήσει τριβές ανάμεσα σε εσένα και τα πρόσωπα που αγαπάς. Και επειδή σαν Λέοντας, έχεις την τάση να γίνεσαι απόλυτος, στις θέσεις και τις απόψεις σου,καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις και να λειτουργήσεις ευέλικτα, μία και η εποχή μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ρήξεις, για τον λάθος λόγο!

Ένας άλλος τομέας που χρειάζεται προσοχή αφορά τα οικονομικά ζητήματα τρίτων ,και αν υπάρχουν οικονομικές εξαρτήσεις από τρίτους στις μέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Παρθένος. ♍

Παρθένε, να θυμάσαι ότι δεν υπάρχουν αυτονόητα, υπάρχουν μόνο αυτά που λέγονται και ξεκαθαρίζονται!

Ομολογουμένως η περίοδος αυτή, δεν είναι από τις πιο εύκολες, μία και υπάρχει αρκετός ο εσωτερικός αναβρασμός, τέτοιος, που δεν σου επιτρέπει να πάρεις αποστάσεις και να δεις καθαρά, και αντικειμενικά, ότι διαδραματίζεται γύρω σου.

Κυριαρχεί Η όψη του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα για εσένα, δίνει το στίγμα της στις μέρες που διανύουμε, προκαλώντας Σε πολλές περιπτώσεις ένα χάος τόσο μέσα σου όσο και γύρω σου.

Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές κυρίως από πρόσωπα που σχετίζεσαι στενά στον οικογενειακό κύκλο, οι οποίες δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν αυτά που επιθυμείς που διεκδικείς ή που ονειρεύεσαι. Και αυτό είναι εύκολο να σε κάνει να γίνεις σκληρός, απόλυτος, και επικριτικός, στο λόγο σου και στις κινήσεις σου, ή ακόμα και τις αποφάσεις σου.

Και επειδή πραγματικά θα διαπιστώσεις ότι οι ισορροπίες κρέμονται σε μία κλωστή, να θυμάσαι πως είναι Σοφία να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω και να δώσεις χώρο και χρόνο και στους άλλους. Σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή το κλίμα και εδώ είναι ιδιαίτερα ασαφές, και ενδεχομένως να υπάρξουν αναβολές και ματαιώσεις στα οποία σχέδια μπορεί ακόμα και να έχεις οργανώσει εδώ και καιρό.

Κυρίως όμως μην αφήνεις το συναίσθημα σου αλλά και τις σκέψεις σου να κάνεις σενάρια και να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις. Γιατί είναι εδώ που μπορεί να κάνεις λάθος συνειρμούς,και να καταλήξεις σε λάθος κινήσεις η αποφάσεις.

Στο θετικό σενάριο των ημερών, είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία εξέλιξη η οποία σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα, η οποία διευκολύνει πολύ την τσέπη σου, και το εισόδημά σου . Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά στην εξέλιξη ή την ολοκλήρωση μιας συζήτησης ή μιας διαπραγμάτευσης με συνεταίρους ή συνεργάτες , μέσα από την οποία  έχεις οικονομικό όφελος. Οι μέρες είναι κατάλληλες και για τη διεκπεραίωση Οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ίσως ακόμα και σε ότι αφορά την εργασιακή σου ζωή, να υπάρξει μία εξέλιξη, προαγωγή η αναβάθμιση, από την οποία αναβαθμίζεται και οικονομικά.

Ζυγός. ♎

Ζυγέ, ο έρωτας έχει πολλά πρόσωπα…

Είναι η εποχή που οι σχέσεις σου, απασχολούν πολύ περισσότερο το μυαλό σου και το συναίσθημά σου από ότι συνήθως.

Και εδώ, και κάτω από την επιρροή των ημερών αυτής της δύσκολης πλανητικής συγκυρίας μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα, να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, και φυσικά λάθος κινήσεις οι οποίες μπορεί να σε οδηγήσουν σε απογοήτευση. Θέματα που μπορεί να σχετίζονται με το εξωτερικό, με σπουδές, νομικά ζητήματα, είναι πολύ πιθανό να γίνουν μία εστία φόρτισης του ψυχισμού σου, καθώς συχνά θα διαπιστώνεις πως οι εξελίξεις τους, δεν είναι αυτές που περίμενες.

Ωστόσο και κάτω από το χαοτικό  κλίμα των ημερών,καλό είναι να μη βιαστείς να πάρεις θέση, και να δώσεις χρόνο εξετάζοντας με αντικειμενικότητα το πώς μπορείς να κινηθείς καλύτερα. Δώσε μία μεγαλύτερη προσοχή και σε ότι αφορά την εργασιακή σου ζωή μία και εδώ υπάρχει αρκετό παρασκήνιο που δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά, τις καταστάσεις που διαδραματίζονται.

Στο θετικό σενάριο των ημερών, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα άνοιγμα, μία δυνατότητα, η μία νέα ευκαιρία, η οποία σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή.

Μία νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται προ των πυλών.

Οι μέρες σου δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσει σημαντικά τη σχέση σου να την ανανεώσεις και σε πολλές περιπτώσεις να την επανεκκινήσεις.

Σου δίνουν επίσης τη δυνατότητα νέων γνωριμιών, μου φαίνεται πως ανανεώνουν πολύ και βαθιά το συναίσθημά σου και τη διάθεσή σου!

Σκορπιός. ♏

Σκορπιέ, μη δίνεις μεγαλύτερες διαστάσεις στα πράγματα από αυτές που ήδη έχουν.

Το τετράγωνο του Άρη Ποσειδώνα αναμοχλεύει για τα καλά το συναισθηματικό σου κόσμο, που ήδη το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αρκετή αναταραχή.

Και τώρα είναι πολύ πιθανό, να νιώσεις ένα κενό μέσα σου, και πώς κυρίως σε ότι αφορά το προσωπικό σου κομμάτι τις σχέσεις σου, δεν δεν παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι.

Να θυμάσαι πως τέτοιου είδους συναισθήματα παίρνουν πολύ περισσότερο χώρο μέσα σου, από ότι θα έπρεπε, και είναι εδώ που πολύ εύκολα μπορεί να οδηγηθεί σε ακόμα και σε ρήξεις, εκφράζοντας παράπονα και δυσαρέσκειες με ένταση. Ένας άλλος τομέας ο οποίος επηρεάζεται από την όψη αφορά την οικονομική σου ζωή, και κυρίως αν τα οικονομικά σου με κάποιο τρόπο συνδέονται με τρίτα πρόσωπα.

Και είναι εδώ, που χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός, και κυρίως να δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες γιατί μπορεί να υπάρξουν ακόμα και απώλειες. Οι αλλαγές στα οικονομικά τρίτων που επηρεάζουν και εσένα.

Στο θετικό σενάριο των ημερών, αυτό που αναβαθμίζεται η προάγεται με κάποιο τρόπο αφορά την εργασιακή σου ζωή.

Και εδώ είναι πολύ πιθανό, να αναλάβεις ένα νέο project, να αναβαθμίσεις τις με κάποιο τρόπο, να πάρεις μία προαγωγή, (ανάλογα πάντα το πλαίσιο της ζωής σου), ή ακόμα να προκύψει μία καινούργια δυνατότητα που σχετίζεται με εργασία. Σε κάθε περίπτωση αξιοποίησε την!

Τοξότης. ♐

Τοξότη, μην επιτρέπεις στους άλλους να ορίζουν το δικό σου παιχνίδι.

Επηρεάζεσαι άμεσα από το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, μία όψη που στοχεύει, σε ένα χαοτικό κλίμα σε ότι αφορά τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, που φαίνεται πως τις μέρες αυτές περνούν σε μία άλλη φάση πολύ πιο δύσκολη από ότι συνήθως.

Θα παρατηρήσεις ότι υπάρχει μία τάση, οι άλλοι να λειτουργούν προκλητικά απέναντί σου πιεστικά σε πολλές περιπτώσεις και με μία διάθεση να σου επιβάλουν τις θέσεις και τις απόψεις τους. Αυτό είναι πολύ λογικό να προκαλέσει την αντίδραση σου, που όμως στη φάση αυτή μπορεί να είναι πολύ πιο έντονη, και με μία διάθεση αυτή που να μην συμβιβαστείς με τίποτα και κανέναν που προσπαθεί να καταστρατηγήσει τα όριά σου. Και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο η εποχή αυτή απαιτεί ελιγμούς, και κυρίως αντικειμενική κρίση μία και τα πράγματα είναι εύκολο να παρανοηθούν, να παρεξηγηθούν, και τελικά να εμπλακούν σε διαφόρων ειδών καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν καμία δυνατότητα εύρεσης ισορροπιών.

Δώσε μία μεγαλύτερη προσοχή σε ότι σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια μία και τις μέρες αυτές, η επικοινωνία δυσκολεύει και πολύ περισσότερο η έλλειψη  κατανόησης, και  αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και εντάσεις.

Στο θετικό σενάριο των ημερών, μία συζήτηση μία διαπραγμάτευση είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε συμφωνία.

Να υπάρξει μία θετική εξέλιξη που σχετίζεται με τα παιδιά σου (αν έχεις φυσικά). Ή να βρείτε εκείνες τις ισορροπίες που χρειαζόσασταν στην επικοινωνία σας. Καθώς επίσης και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή οι μέρες σου δίνουν ένα σημαντικό κίνητρο που σε φέρνει πιο κοντά στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, δημιουργώντας ένα κλίμα ανανέωσης στο μεταξύ σας. Και οι νέες γνωριμίες, είναι ένα χαρτί που παίζει δυνατά!

Αιγόκερως. ♑

Αιγόκερε, δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο πάντα…

Ιδιαίτερα στην εβδομάδα αυτή και κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα, να παρατηρήσεις πώς αρχικά νιώθεις μία μεγαλύτερη κόπωση, ίσως γιατί και οι ρυθμοί σου είναι πολύ πιο ανεβασμένοι το διάστημα αυτό, και η καθημερινότητά σου απαιτεί από εσένα το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να νιώθεις εξαντλημένος, και χωρίς ενέργεια. Χρειάζεται να φροντίσεις τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς στη φάση αυτή μία και είναι αυτός που φροντίζει για όλα.

Ωστόσο πρόσεξε Παραπολιτικά καταναλώνεις στο φαγητό η το αλκοόλ, και πολύ περισσότερο σε φάρμακα, ειδικά στο διάστημα αυτών των ημερών.

Ένας άλλος τομέας ο οποίος χρήζει προσοχής έχει να κάνει με την επικοινωνία σου, μία και όλα κινούνται σε ένα ασαφές πεδίο, τέτοιο που δεν είναι εύκολο να συγκεκριμενοποιήσεις  τις θέσεις σου. Δώσε πολύ μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες γιατί συχνά αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά. Λειτούργησε ευέλικτα με σχέσεις που αφορούν συγγενικά πρόσωπα ιδιαίτερα αν υπάρχουν και θέματα Στο μεταξύ σας.

Από την άλλη μεριά Βεβαίως η εβδομάδα αυτή σου δίνει την  δυνατότητα, να οριστικοποιήσεις σε μία οικονομική συμφωνία, ή να ανοίξεις ένα νέο πεδίο δράσης το οποίο στοχεύει στην αύξηση του εισοδήματος σου.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να υπάρξει μία οικονομική βοήθεια η ενίσχυση, μέσα από το σπίτι και την οικογένεια. Εάν έχεις κατά νου να κάνεις μία εργασία με έδρα το σπίτι σου, τώρα είναι μία στιγμή οργανώσεις ή ακόμα και να την ξεκινήσεις.

Υδροχόος.♒

Υδροχόε, όλα με μέτρο….

Παρόλο που σε γενικές γραμμές η καθημερινότητα σου έχει αποκτήσει ένα άλλο χρώμα, πιο ζωντανό πιο χαρούμενο, και συναλλάσσεται η επικοινωνείς με μία μεγαλύτερη ευκολία, οι μέρες αυτές και κάτω από το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα θέλουν μία μεγαλύτερη προσοχή.

Αρχικά μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αναβολές ή ματαιώσεις των σχεδίων σου, ή και oδικονομικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν έκτακτα τώρα.

Γενικότερα σε ότι αφορά τις οικονομικές σου  συναλλαγές, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός και κυρίως στη φάση αυτή, και  απέφυγε να κάνεις ανοίγματα τα οποία εμπεριέχουν ρίσκο.

Και κυρίως αν είσαι από αυτούς που ασχολείσαι με τυχερά παιχνίδια, είναι εύκολο να παρασυρθείς, κάνοντας ανοίγματα τα οποία όχι μόνο δεν θα είναι εύκολο να σου αποδώσουν, αλλά ενδεχομένως να φέρουν και απώλειες.

Αν έχεις παιδιά οι μέρες αυτές μπορεί να εντείνουν ένα κλίμα ασυνεννοησίας στο μεταξύ σας, και καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες.

Αλλά και σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, οι μέρες αυτές είναι πιθανό να σου φέρουν ένα δίλημμα, ιδιαίτερα αν έχεις μία μόνιμη σχέση στη ζωή σου.

Γιατί σε γενικές γραμμές υπάρχει και η θετική πλευρά των ημερών η οποία μιλά  για μία σημαντική εξέλιξη η οποία σχετίζεται με την επικοινωνία σου, μία συζήτηση μία διαπραγμάτευση η οποία ολοκληρώνεται επιτυχώς. Οι μέρες σου δίνουν δυνατότητες και ευκαιρίες να προωθήσει σε ένα προσωπικό σχέδιο σου, να έρθεις πιο κοντά με συγγενικά πρόσωπα, ή να ζήσεις έναν έρωτα….

Ιχθύες.♓

Ιχθύ, αυτό που λες πρέπει να μπορείς και να το κάνεις.

Κάτω από το βάρος της ενέργειάς της όψης μεταξύ  του Άρη και του Ποσειδώνα που  είναι και ο κυβερνήτης σου, οι μέρες έχουν έντονο χρώμα, κυρίως έχουν  συναισθηματικό φορτίο το οποίο δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια τις μέρες αυτές μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, τόσο παρελθοντικά όσο και νέα, δημιουργώντας ένα κλίμα σύγχυσης, αλλά και ασυνεννοησίας η οποία μπορεί πολύ εύκολα να καταλήξει σε εντάσεις και καβγάδες.

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που λες, και φρόντισε με οτιδήποτε δεσμεύεσαι η υπόσχεσαι  τις μέρες αυτές, να μπορείς να το τηρήσεις και στη συνέχεια.

Είναι εύκολο να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς, ή να σου πουν και πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν στη συνέχεια. Ιδιαίτερη προσοχή επίσης στις μέρες αυτές στη διατροφή σου και κυρίως απέφυγε να καταναλώνεις θαλασσινά.

Στο θετικό σενάριο των ημερών, οι εξελίξεις σχετίζονται με την οικονομική σου ζωή τετάρτη είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί η δυνατότητα μιας θετικής εξέλιξης σε μία συζήτηση σου.

Δεν αποκλείεται να πάρεις κάποια χρήματα που σου χρωστούν, ή να σου δοθεί μία νέα δυνατότητα, για την αύξηση του εισοδήματος σου.

Βεβαίως δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις αγορές οι οποίες έχουν έναν πιο παρορμητικό χαρακτήρα.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Ολυμπία. ?