ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Άρης τρίγωνο Πλούτωνας.

Ήλιος εξάγωνο Ουρανός.

Η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες.

O Ερμής περνά σε ορθοδρομη πορεία.

Είναι εδώ που ανακαλύπτεις τις δυνάμεις σου! Η εβδομάδα αυτή, και λίγο πριν την Πανσέληνο στην ημέρα του Σαββάτου, σε καλεί να επιστρατεύσεις όλη την δυναμική σου, όλη σου την θέληση, και να κινηθείς εκεί που επιθυμείς, κάπου ανάμεσα στ΄ άστρα….

Ο Άρης από τον Ταύρο, συναντιέται με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Και ….ναι είναι η ώρα να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που σχεδιάζεις εδώ και καιρό, αλλά ως τώρα δεν κατάφερες να τις βάλεις σε εφαρμογή.

Φυσικά και δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα σε μια στιγμή!  Όμως είναι εδώ, που η εσωτερική σου ανάγκη, θα τροφοδοτήσει και τα εξωτερικά γεγονότα, έτσι που θα ανακαλύψεις…πως όταν παίρνεις σαφή και επίσημη θέση απέναντι στα πράγματα, όλα αλλάζουν μαγικά…

Οι μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις την ομορφιά της συλλογικότητας και της συνεργασίας, και πως πολλές φορές όλα γίνονται πιο εύκολα όταν συνδέεσαι αρμονικά με τους γύρω σου.

Και να θυμάσαι πως δεν υπάρχει κανείς που να μπορέσει να σε εμποδίσει απ΄το να φτάσεις εκεί που θέλεις.

Το ερώτημα είναι : Πόσο αποφασισμένος είσαι…

Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές προσφέρονται για δράση.  Είναι η ώρα να κυνηγήσετε το όνειρό σας, τον στόχο σας. Είναι η ώρα που περιμένατε!

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στην ημέρα της Πέμπτης, μας ανοίγει την πόρτα σε εκείνες τις απρόσμενες ευκαιρίες που σε πολλές περιπτώσεις θα μας δώσουν την λύση σε κάτι που μπορεί να μας απασχολεί, και δεν είχαμε μέχρι τώρα βρει την λύση του. Η και νέες εξελίξεις κάνουν τώρα την εμφάνισή τους, ανοίγοντας νέα δεδομένα που μας καλούν να τα ακολουθήσουμε.

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στην ημέρα της Πέμπτης όπου και θα παραμείνει ως τις 21 Μαρτίου 2021 .

Ο πλανήτης εδώ, θα βοηθήσει σε μια ουσιαστική επαναξιολόγηση και βελτίωση των σχέσεων μας, μια και στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται στην έξαρσή του.

Θα υπάρξει ισχυρή η ανάγκη του να δώσουμε, να προσφέρουμε, να φροντίσουμε τους γύρω μας, και είναι αυτή η ανατροφοδότηση του συναισθήματος που θα ανανεώσει και το τοπίο.

Ισχυροποιούνται οι ποιότητες της αλληλεγγύης, της αγάπης, και της προσφοράς, που είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για την ομαλή και υγιή συνύπαρξη με τους γύρω μας.

Ο έρωτα επίσης θα κινηθεί σε πιο τολμηρά μονοπάτια, μια και η ανάγκη του να συνυπάρξουμε, μας κάνει να βγαίνουμε πιο εύκολα από τον μοναχικό κλίμα που μας έχει επιβάλλει η εποχή αυτή, και να τολμάμε περισσότερο, να συνδεθούμε με ανθρώπους που μας κινούν το ενδιαφέρον! 

Θα λέγαμε πως η Αφροδίτη στην θέση αυτή είναι ένα ισχυρό restart για τις σχέσεις γενικότερα , που έχουν ταλαιπωρηθεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!

Την εύνοια της Αφροδίτης στους Ιχθύες θα εισπράξουν οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, που θα ανακαλύψουν την ομορφιά που βρίσκεται στις ανθρώπινες σχέσεις!

Παράλληλα ο Ερμής από σήμερα Δευτέρα, περνά σε ορθή πορεία, επιτρέποντας σταδιακά την εξομάλυνση του κλίματος που ομολογουμένως μας ταλαιπώρησε στο διάστημα της αναδρομής του. 

Καλή εβδομάδα!