ASTRONEWS ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 5 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2021

Λίγο πριν τη νέα σελήνη του μήνα, ο ήλιος υψώνει το ανάστημά του και παραθέτει τα όπλα του απέναντι στον Κρόνο και τον Ουρανό.

Και μπορεί αυτοί οι δύο να είναι ισχυροί αντίπαλοι, αλλά και ο Ήλιος στο Λέοντα είναι ένας βασιλιάς, πανίσχυρος επιβλητικός και παντοδύναμος.

Στην ημέρα της Δευτέρας συναντιέται μέσα από όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο.

Βεβαίως και ο Κρόνος βρίσκεται στην κυριαρχία του μια και ο  Υδροχόος είναι το σπίτι του.

Στέκονται ο ένας απέναντι από τον άλλον, περήφανοι και ηγετικοί, ακονίζοντας τα όπλα τους.

Είναι μία σύγκρουση γιγάντων, και οι συνέπειες της πραγματικά απρόβλεπτες.

Ο ήλιος είναι το ”Εγώ” που υψώνει το ανάστημά του, αρνούμενο να δεχτεί τις επιταγές και τους  περιορισμούς  που το επιβάλλει ο μεγάλος αφέντης.

Όμως ο Κρόνος δεν αστειεύεται: Το ”εγώ” πρέπει να πάρει το μάθημά του…

Μόνο μέσα από αυτό θα μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω.

Και είναι εδώ που θα κλείσει ο κύκλος των εμπειριών, και είναι εδώ που καλείσαι να αποδείξεις τι έμαθες.

Πόσο επιμελής και υποταγμένος στις απαιτήσεις του Μεγάλου Πατέρα.

Και είναι εδώ που δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής, παρά μόνο να μείνεις και να πολεμήσεις με όλες του τις δυνάμεις και να αποδείξεις το μεγαλείο σου.

Γιατί το μεγαλείο πάντα κρύβεται σε αυτόν που πολεμά, ακόμα και αν χάνει ξέρει ότι έχει πολεμήσει, έχει παλέψει για αυτό που πιστεύει :για τα ιδανικά, για το όραμα του, για να κρατήσει ζωντανή την Ελπίδα του.

Και ακριβώς αυτό κάλεσε τώρα να κάνεις: Να πολεμήσεις για να κρατήσεις ψηλά το όραμα  σου, την Ελπίδα σου, το Στόχο σου.

Να θυμάσαι πως σημασία δεν έχει τι συμβαίνει έξω από εσένα, σημασία έχει πως ανταποκρίνεσαι εσύ και πώς διαχειρίζεσαι αυτό που συμβαίνει. Τώρα είναι μία τέτοια στιγμή.

Όσο κι αν τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν κλειστά ή αδιέξοδα, όσο και αν ο δείκτης της αντοχής και της υπομονής σου δοκιμάζεται, εσύ ξέρεις χρειάζεται να σταθείς πολύ καλά και σταθερά στο τιμόνι της ζωής σου, μην αφήνοντας τίποτα να σε αποπροσανατολίσει, ή να σε κάνει να χάσεις την πίστη σου: πως ότι και να γίνει μπορείς να τα καταφέρεις!

Ταύροι Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους ή η προσωπικούς τους πλανήτες η μεσουράνημα,σ τη στη 10η μοίρα των ζωδίων η περίοδος αυτή, τους καλεί να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί  στη διαχείριση των όποιων θεμάτων  προκύπτουν, μία και είναι εύκολο από μία λάθος κίνηση να χάσουν το παιχνίδι για το οποίο αγωνίστηκαν  για πολύ καιρό.

Η ελπίδα των ημερών έρχεται από το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Είναι ο λόγος που μπορεί να μας κάνει να χαμογελάσουμε, να ξαναδούμε τη ζωή με μία άλλη ματιά, πιο λαμπερή πιο Φωτεινή πιο αισιόδοξη.

Γιατί πάντα υπάρχει και αυτή η πλευρά της.

Και πάντα τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις.

Αυτοί οι δύο πλανήτες συναντώνται στο δεύτερο δεκαήμερο των γήινων ζωδίων της Παρθένου και του Ταύρου, ανοίγοντας έναν ξαφνικό ανέλπιστο και άκρως κερδοφόρο κύκλο, σε ότι αφορά θέματα που σχετίζονται με την Επαγγελματική και οικονομική ζωή. Ξαφνικές ευκαιρίες ,ξαφνικά ανοίγματα, προτάσεις η συμμαχίες διανθίζουν την καθημερινότητά σου γεμίζοντας την και αισιοδοξία.

Η ζωή γεμίζει και από έρωτα, μία και είναι βασικό συστατικό της ευτυχίας της καλής διάθεσης και του χαμόγελου.

Λίγο πριν τη νέα σελήνη του μήνα, ανοίγει μία νέα εποχή, που γεμίζει τον ουρανό πυροτεχνήματα αυτά της καρδιάς σου, και Σου θυμίζει πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη στιγμή, αυτή που θα φέρει δύο ανθρώπους κοντά και θα τους ενώσει πολλές φορές Με θεαματικό τρόπο.

Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά ο κύκλος αυτής της εβδομάδας επιφυλάσσει σημαντικές εκπλήξεις.

Καλή εβδομάδα!

Πηγη: My Astro.gr