ASTRONEWS ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ο Άρης μετά την περιπλάνηση του στο ζώδιο των Διδύμων βγαίνει  και πάλι στη σκηνή για να πρωταγωνιστήσει, οπλισμένος και μαχητικός, έτοιμος να μπει δυναμικά στο παιχνίδι, και να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

Γιατί ο Άρης έτσι θέλει να είναι: πρωταγωνιστής, τολμηρός, μαχητικός και ριψοκίνδυνος. Πολύ περισσότερο τώρα, στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, ξύπνα μέσα μας εκείνη τη διάθεση να υψώσουμε εκ νέου το ανάστημά μας στις όποιες καταστάσεις μοιάζουν δύσκολες, ακατόρθωτες η αδιέξοδες.

Και εδώ δεν θα διστάσουμε να ρισκάρουμε για να πετύχουμε, να τα παίξουμε όλα για όλα, ανεξάρτητα από το τίμημα που θα πληρώσουμε…

Ο Άρης στον Λέοντα ρισκάρει, είναι έτοιμος να βγάλει το σπαθί του από τη θήκη του, κάθε ώρα και κάθε στιγμή που νιώθει να απειλείται, η που φτάνει σε ένα αδιέξοδο, κόβοντας τους όποιους δεσμούς μπορεί να το κρατάνε εγκλωβισμένο σε καταστάσεις που δεν του αρέσουν.

Ανακτά την πολεμική του αίγλη, αυτή που είχε στερηθεί στα δύο προηγούμενα ζώδια, και ακολουθεί την παρόρμηση του που του επιβάλλει και να ”είναι” και να ”φαίνεται”!

Θα παραμείνει στον Λέοντα έως τις 29 Ιουλίου, αναζωπυρώνοντας την καθημερινότητά μας, και θέτοντας νέους όρους και κανόνες στον επόμενο γύρο των εξελίξεων.

Στο τέλος του Ιουνίου, θα σχηματίσει μία όψη αντίθεσης με τον Κρόνο και παράλληλα ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητα, ενεργοποιώντας το τετράγωνο του Κρόνου ουρανού, πυροδοτώντας τόσο θέματα τα οποία ενεργοποιήθηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου, που συνάντησε και πάλι τον Κρόνο και τον ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, όσο και έναν καινούργιο κύκλο εξελίξεων που μπορεί να προκύψει στο διάστημα αυτό.

Στις 10 Ιουλίου, συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα και πάλι, δίνοντας μία νέα πνοή, και έναν άνεμο ανανέωσης στην ερωτική ζωή του καλοκαιριού.

Από την νέα θέση του Άρη ευνοούνται οι Κριοί, και οι Τοξότες, ενώ οι Λέοντες χρειάζεται να τιθασεύσουν τον παρορμητισμό τους για να μπορέσουν να διαχειριστούν τις εξελίξεις τους αλλά και να κρατήσουν και την ισορροπία στις σχέσεις τους.

Στην ημέρα της Παρασκευής η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή, ανοίγει ένα νέο κύκλο εξελίξεων σε παρελθοντικά γεγονότα, τόσο αυτά που μπορεί να αφορούν καταστάσεις που αφήσαμε πιο πίσω, με μία έλλειψη διάθεσης να τα διαχειριστούμε, όμως τώρα επανέρχονται μην αφήνοντας μας κανένα περιθώριο να μην τα επιλύσουμε. Φυσικά η περίοδος αυτή φέρνει και πρόσωπα από το παρελθόν, που φαίνεται πως έχουμε πολλά να ανταλλάξουμε μαζί τους όμως είναι σημαντικό να βλέπουμε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα και ρεαλισμό, καΙ κυρίως να μην τρέφουμε  προσδοκίες οι οποίες μας οδηγούν σε απογοητεύσεις.

Μία και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στην ημέρα της Κυριακής όμως επηρεάζει όλο το τριήμερο αλλά και την επόμενη εβδομάδα στις αρχές της, (που συνοδεύει και την έκλειψη που προηγήθηκε) ενισχύει την ασάφεια την παρανόηση το μπέρδεμα της χαοτικές  καταστάσεις, τόσο αυτές που μπορεί να αφορούν εμάς τη σχέση με τον εαυτό μας, όσο και αυτές που αφορούν τις σχέσεις μας με τους άλλους.

Και παρόλο που το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ουρανό που κορυφώνεται και αυτό στην ημέρα της Κυριακής , μπορεί να μας δημιουργήσει την ανάγκη να βγούμε έξω από το συνηθισμένο όριο και πλαίσιο που υπάρχουμε, για να κάνουμε πράγματα διαφορετικά ή να ζήσουμε εμπειρίες διαφορετικές, να κάνουμε νέες γνωριμίες που εγείρουν έντονα συναισθήματα μέσα μας, σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δίνουμε χρόνο στην όποια κατάσταση δημιουργείται, είτε αυτή αφορά μία προσωπική γνωριμία, είτε γενικότερα πράγματα που μπορεί να φαίνονται ιδανικά, όμως κρύβουν πίσω τους διαφόρων ειδών παγίδες, που μπορεί να μας οδηγήσουν σε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που είχαμε πιστέψει.

Και ιδιαίτερα για τους Διδύμους Τοξότες  Παρθένους και ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

ΥΓ. Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Κρόνου ουρανού μία όψη που κορυφώνεται δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά στην ημέρα της Δευτέρας, και αυτό δημιουργεί γενικότερα ένα ανατρεπτικό κλίμα, το οποίο μπορεί να μας φέρει μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις, τόσο αυτές που συνεχίζονται από την περίοδο του Φεβρουαρίου που για πρώτη φορά συναντήθηκαν αυτοί οι δύο πλανήτες, όσο και μπροστά σε νέες αποκαλύψεις η ανατροπές. μία και είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των πλανητών.

Καλό τριήμερο σε όλους.

πηγη: My Astro.gr