ASTRONEWS ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Ήλιος τρίγωνο Δίας.

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας.

Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της να πραγματοποιηθεί!

Αυτό είναι το μύνημα των Ουρανών, στις ημέρες αυτές που διανύουμε, μια και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία δεσπόζει στο πλανητικό σκηνικό, και για τους τυχερούς που εισπράττουν αυτές τις ενέργειες, μπορεί να έχουν αποκαλύψεις και ευκαιρίες πέρα από κάθε προσδοκία τους!

Σε όλους μας αρέσει ο μύθος με το ”τζίνι του Αλλαντίν” που έρχεται ξαφνικά στον δρόμο σου, και σου αναφωνεί : Η επιθυμία σου διαταγή μου!

Και ναι, θέλω να σου πω, ότι αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια…

Θυμήσου εκείνες τις φορές που έμεινες με το στόμα ανοιχτό, όταν εκδηλώθηκε στην ζωή σου,  μια απρόσμενη ευκαιρία, χωρίς ούτε κάν να το έχεις φανταστεί….

Το κλίμα έχει πλέον περάσει σε μια πιο ήπια φάση, και αρχίζουν σταδιακά τα πράγματα να αποδίδουν καρπούς.

Και οι δυνατότητες που εμφανίζουν μπροστά σου, να είναι αυτές, που ναι μεν επιθυμούσες, αλλά δεν ήξερες τρόπο η το πως να τις εκδηλώσεις την ζωή σου.

Ναι ,η ζωή έχει και την μαγική της πλευρά, και τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να σου εκδηλωθεί.

Βεβαίως σε κάθε αξιοπρεπές παραμύθι, υπάρχει και ο ”δράκος” του, που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από τον Πλούτωνα, που ο Ήλιος συναντιέται μαζί του στην ημέρα της Κυριακής.

Κι όταν μιλάμε για Πλούτωνα, μιλάμε για βάθος, για μεταμόρφωση, για βαθιά εσωτερική αλλαγή.

Οι ευκαιρίες που προκύπτουν τώρα, ενδεχομένως απαιτούν από εσένα μια ιδιαίτερη εργασία με τον εαυτό σου. Πολύ πιθανά να σου ανοίγουν νέα πεδία που καλείσαι να διερευνήσεις, και απαιτούν να γνωρίζεις η να ανακαλύψεις και νέες δυνάμεις η δεξιότητες που διαθέτεις και χρειάζεται να τις βάλεις σε εφαρμογή.

Ίσως ακόμα, οι δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου, να αφορούν ένα νέο αχαρτογράφητο για εσένα  πεδίο, στο οποίο χρειάζεται να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να πετύχεις.

Η ακόμα να υπάρξουν εμπόδια τα οποία χρειάζεται να υπερπηδήσεις για να φτάσεις στον στόχο σου!

Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι, πως για ότι σου έχει δοθεί, έχεις και τα κατάλληλα εργαλεία για να το κατακτήσεις. Απλά θα χρειαστεί να τα αναζητήσεις μέσα σου!

Γιατί μόνο εκεί βρίσκεται ο δικός σου θησαυρός, η δύναμή σου, και είναι η στιγμή να την αποκαλύψεις!

Και ιδιαίτερα για τους Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους Λέοντες και  Τοξότες  του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα  ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές  μπορεί να κρύβουν σημαντικά δώρα, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι η ευκαιρία που περίμεναν για θεαματικές αλλαγές στη ζωή τους.

Παράλληλα το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη, προσδίδει ένα γλυκό χρώμα στην επικοινωνία, αλλά μας φέρνει και μπροστά σε καλά νέα, ευχάριστες ειδήσεις η σε πιο προσωπικό επίπεδο μπορεί να μας φέρει μπροστά σε ερωτικές επικοινωνίες η εξομολογήσεις.

Ιδιαίτερα για τους Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους, και Τοξότες  του δευτέρου δεκαημέρου, οι ημέρες ενισχύουν και την κοινωνική τους ζωή, μέσα από προσκλήσεις και επαφές που τους ανανεώνουν.

Καλό τριήμερο σε όλους!