ASTRONEWS ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Ερμής εξάγωνο ουρανός

Αφροδίτη αντίθεση Δίας.

Ο ήλιος περνάει στον λέοντα

Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο.

Βρισκόμαστε λίγο πριν την πανσέληνο του μήνα, στην καρδιά του καλοκαιριού, και οι εξελίξεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν με αμείωτο ενδιαφέρον την καθημερινότητά σου. Στα συν της εβδομάδας, το εξάγωνο του Ερμή με τον ουρανό, σου ανοίγει την πόρτα στην έκπληξη, αυτήν που έχεις ανάγκη να νιώσεις. Ξαφνικές συναντήσεις, ειδήσεις, προσκλήσεις, τροφοδοτούν το μενού των ημερών, δημιουργώντας ένα κλίμα ανανέωσης, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει και ευεργετικά στα θέματα σου.

Παράλληλα στην ημέρα της Πέμπτης έχουμε την επιστροφή του βασιλιά Ήλιου στο θρόνο του, στο ζώδιο του Λέοντα. που θα μας συντροφέψει για τον επόμενο μήνα.

Έχοντας διανύσει το συναισθηματικό κόσμο στη φύση του Καρκίνου, είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο κύκλο τις εξέλιξης μας, και στο Λέοντα θα συναντήσουμε το άτομο που αποκτά συνείδηση του εαυτού του.

Είναι η στιγμή πού ό, τι κάνουμε θα έχει σαν κεντρικό άξονα εμάς.

Την κάλυψη των αναγκών, των επιθυμιών, αλλά και τη διάθεση να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει στο περιβάλλον που κινούμαστε, στις σχέσεις μας, ή στην επαγγελματική μας ζωή.

Σκέψου: Πόσες φορές έχεις σταθεί πιο πίσω από τις καταστάσεις επιτρέποντας σε άλλους να πάρουν αποφάσεις για σένα;

Πόσες φορές προτίμησες να μη μιλήσεις, από ανασφάλεια, από έλλειψη πίστης στον εαυτό σου, μετανιώνοντας πολλές φορές για αυτό που δεν είπες την ώρα που έπρεπε.

Πόσες φορές έχεις νιώσει την έλλειψη της χαράς της ζωής σου; έχοντας  δώσει μία άλλη προτεραιότητα, αφήνοντας πιο πίσω σημαντικά για εσένα πράγματα που σε αναζωογονούν  και σου δίνουν ικανοποίηση;

Με το πέρασμα του ήλιου στο ζώδιο του λέοντα, είναι η ώρα να ανακτήσεις τη δύναμή σου, Να υψώσεις το ανάστημά σου, να πεις αυτό που νιώθεις χωρίς να το σκεφτείς και κυρίως χωρίς να φοβηθείς.

Να επιτρέψεις στη χαρά να πλημμυρίσει τη ζωή σου, να γελάσεις, να παίξεις σαν ένα μικρό παιδί που ανακαλύπτει τον κόσμο.

Να ερωτευτείς πολύ και βαθιά…

Η πυρηνική ενέργεια του Λέοντα,λειτουργεί σαν καταλύτης στην ψυχή σου.

Της δίνει το καύσιμο εκείνο που χρειάζεται, για να γεμίσει φως, ζωντάνια, διάθεση για δημιουργία, τα βασικά συστατικά της ζωής.

Ο Ήλιος στο Λέοντα βρίσκεται στο σπίτι του, και σαν φιλόξενος οικοδεσπότης, προσφέρει στην ψυχή σου ότι χρειάζεται για να ανασύρει από μέσα της το μεγαλείο που διαθέτει.

Βεβαίως ο Ήλιος εδώ, έχει δύο δύσκολα ραντεβού που είναι τόσο η αντίθεση του με τον Κρόνο στις 2 Αυγούστου, όσο και το τετράγωνο του με τον ουρανό στις 7 Αυγούστου.

Δύο όψεις που θα μας φέρουν αντιμέτωπους με μία σειρά προκλήσεων, ωστόσο σκοπό έχουν να μας αφυπνίσουν, ανασύροντας από μέσα μας εκείνη την ενέργεια που μας δυναμώνει μας ατσαλώνει και μας χρήζει τελικά νικητές!

Παράλληλα στην ημέρα της Πέμπτης άλλη μία μετακίνηση έρχεται να ταράξει τα νερά, αυτή της Αφροδίτης, η οποία εγκαταλείπει το ζώδιο του Λέοντα για να περάσει σε αυτό της παρθένου, έως τις 16 Αυγούστου.

Η Αφροδίτη χάνει κάτι από την αίγλη της στο γήινο και πρακτικό ζώδιο που εγκαθίσταται.

Και βέβαια αλλάζει προτεραιότητες! Για την Αφροδίτη, που η κυρία ενασχόλησή της είναι η βελτίωση και η διεύρυνση των σχέσεων μας, το πρακτικό κομμάτι της Ζωής δεν είναι το δυνατό της σημείο.

Εδώ θα βγάλει το εντυπωσιακό φόρεμα της, και θα φορέσει ένα πρακτικό ρούχο που θα την εξυπηρετήσει περισσότερο στην καθημερινότητά της. Θα την κάνει πιο αυστηρή, χωρίς απαραίτητα να είναι! Όμως θέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις…

Θέλει να είναι χρήσιμη, απαραίτητη, και κυρίως πρακτική και αντικειμενική.

Την ενδιαφέρει πολύ η εικόνα της, αλλά δεν θα κάνει υπερβολές. Προτιμά να είναι σεμνή, χωρίς να προκαλεί, ωστόσο αυτή τη σεμνότητα που πολλές φορές την κάνει να  γίνεται ακόμα και ντροπαλή, δημιουργεί μια ιδιαίτερα φιλική και θελκτική στους άλλους.

Είναι έμπιστη, πίστη και αποτελεσματική. Μπορείς να στηριχτείς επάνω της για ότι χρειάζεσαι. Αρκεί να σε εμπιστευτεί, και μπορείς να είσαι σίγουρος  ότι έχεις πάντα έναν ισχυρό σύμμαχο.

Οι σχέσεις μας την περίοδο αυτή, γίνονται πιο μετρημένες και πιο υπολογιστικές. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο,δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε το συναίσθημα μας, και συχνά θα έχουμε την τάση να αναλύουμε τα πράγματα πολύ περισσότερο από όσο πρέπει με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνουμε την ουσία τους. Η Αφροδίτη εδώ θέλει να αποκτά και να διατηρεί, και δεν θα μπει σε καμία διαδικασία αν δεν νιώθει ασφαλής, ή ότι μπορεί πραγματικά να σε εμπιστευτεί.

Στην ημέρα της Πέμπτης, έχει το πρώτο πλανητικό της ραντεβού που δεν είναι άλλο από την αντίθεση της με το Δία.

Εδώ θα ενισχύσει την υπερβολή, στις επιθυμίες τα συναισθήματα αλλά και στην κατανάλωση.

Θυμήσου πόσες φορές βγήκες με σκοπό να ψωνίσεις κάτι συγκεκριμένο, και γύρισες κουβαλώντας ένα σωρό πράγματα που δεν χρειαζόσουν αλλά άφησες τον εαυτό σου να παρασυρθεί; μία τέτοια στιγμή είναι μία στιγμή Αφροδίτης Δία. Σε κάθε περίπτωση όμως , δίνουν ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητα, και πολύ συχνά μία και ο Δίας βρίσκεται σε αναδρομή πορεία επαναφέρουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος προκειμένου να επανεξεταστούν. Εδώ ωστόσο χρειάζεται μία πιο πρακτική και συγκρατημένη μάτια η προσέγγιση, ακριβώς γιατί σε αυτή τη φάση η έλλειψη αντικειμενικότητας μπορεί να οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις.

Από τη νέα θέση του ήλιου ευνοούνται οι εκπρόσωποι της πυρήνες τριπλότητας, Κριοί Λέοντες και Τοξότες.

Ενώ από την νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται οι Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι.

Καλή εβδομάδα σε ολους και χρόνια πολλά στους φίλους Λέοντες!

ΠΗΓΗ: MY ASTRO .GR