ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7-13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις

Μετά από όλα όσα έχουμε ζήσει και βιώσει το τελευταίο διάστημα(και δεν είναι και λίγα) έχουμε όλοι λίγο ως πολύ την ανάγκη να σηκώσουμε το βλέμμα μας στον ουρανό, και να αναφωνήσουμε με μια φωνή: Στείλε επιτέλους και κάτι καλό! Κάτι που θα μας δώσει και μια αχτίδα φωτός και χαράς….κάτι που θα μας βγάλει επιτέλους από τον λαβύρινθο που έχουμε μπει και θα μας επιτρέψει να χαρούμε να γελάσουμε αλλά και να δημιουργήσουμε…

Ξέρεις, όσο και αν μέσα στο γκρίζο της καθημερινότητας μπορεί να έχεις χάσει την πίστη σου. την ελπίδα σου, και να μην βλέπεις πουθενά την πιθανότητα να ανοίξει κάτι που θα σε ευνοήσει, θα σου αναπτερώσει το ηθικό  και θα σε κάνει να αντικρίσεις ξανά με ένα λαμπερό βλέμμα την καθημερινότητα σου, η εβδομάδα αυτή φέρνει στο προσκήνιο δύο πλανήτες που κάνουν φασαρία, και εκείνο που μπορώ να σου πω, είναι πως έρχονται με καλές διαθέσεις.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον.

Άρης τρίγωνο με Ουρανό, στα γήινα ζώδια του Ταύρου και του Αιγόκερω.

Γι αυτό, βγάλε από πάνω στου το βλέμμα της απαισιοδοξίας και άκου αυτά που έχουν να μας πουν….

Ίσως να αφορούν και εσένα….

Το θέμα είναι πόσο αποφασισμένος είσαι να αφήσεις το προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας σου, και να ζήσεις ιδιαίτερες και σε κάποιες περιπτώσεις συναρπαστικές καταστάσεις.

Ακόμα και αν δεν πιστεύεις πως μπορεί να υπάρχει κάτι που στην εποχή μας να θεωρείται συναρπαστικό, οι δύο αυτοί φασαριόζοι τύποι” έρχονται να ξεσηκώσουν την καθημερινότητα σου, με εξελίξεις που σε πολλές περιπτώσεις δεν θα μπορούσες καν να φανταστείς.

Το σίγουρο είναι πως ότι γίνεται έχει έναν ξαφνικό και αιφνίδιο χαρακτήρα, που εξυπηρετεί την διάθεση σου να βγεις έξω από τα συνηθισμένα σου πλαίσια, και να ζήσεις διαφορετικές και σε κάποιες περιπτώσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Το ερώτημα είναι πόσο αποφασισμένος είσαι να αφήσεις το προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας και να ακολουθήσεις την κοσμική ροή, και την νέα κατεύθυνση που σου ανοίγει μπροστά σου.

Στο ”μενού” των δύο πλανητών, ( μια και βρίσκονται σε γήινα ζώδια), περιλαμβάνονται κάθε είδους καινούργιες δυνατότητες που αφορούν την επαγγελματική η και οικονομική σου ζωή.

Ωστόσο επειδή κι έναν ενθουσιασμό μπορεί να τον έχεις και να σε παρασύρει, καλό είναι να εξετάζεις διεξοδικά την όποια περίπτωση προκύπτει πριν την εμπιστευτείς η πριν καταλήξεις.

Φυσικά και οι μέρες αυτές φέρνουν στο προσκήνιο έρωτες που κάνουν την εμφάνιση τους, μέσα σε ένα εντυπωσιακό κλίμα, τέτοιο που  σε ξεσηκώνει και κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά, και πάλι!

Να θυμάσαι πως με αυτούς τους δύο πλανήτες οι εξελίξεις ”τρέχουν” πολύ γρήγορα, έτσι που δεν θα είναι εύκολο να τις παρακολουθήσεις.

Θυμήσου: Αν νιώσεις πως χρειάζεσαι τον χρόνο σου, κάνε ένα βήμα πιο πίσω και αφουγκράσου τις εξελίξεις….Δεν σε πιέζει κανείς….

Την εύνοια τους δέχονται ιδιάτερα οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι που έχουν τον ήλιο τον ωροσκόπο η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων….

Και ναι, είναι η ώρα να ανυψωθούμε πέρα από τα γνωστά όρια και πλαίσια μας, να εμπιστευτούμε την σοφία ενός σύμπαντος που έχει την δική του σοφία, και να τολμήσουμε να κάνουμε αλλαγές που μέχρι εχθές μπορεί να έμοιαζαν άπιαστες και ακατόρθωτες .

Βεβαίως στην εβδομάδα αυτή έχουμε και την σύνοδο του Ερμή με τον Πλούτωνα στην ημέρα της Παρασκευής στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ο Ερμής εδώ έρχεται να επιλύσεις θέματα που σε προβλημάτισαν η έμειναν σε εκκρεμότητα στις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου όταν σχημάτισε ξανά την σύνοδο του με τον Πλούτωνα.

Τις μέρες αυτές μπορεί να αποσαφηνιστεί ένα θέμα που σε προβλημάτισε και δεν είχες καταφέρει να επιλύσεις, η θα νιώσεις την ανάγκη να εξερευνήσεις κάθε πιθανότητα που μπορεί να υπάρχει προκειμένου να πάρεις μια απόφαση.

Δεν αποκλείεται, οι μέρες αυτές να φέρουν στο προσκήνιο έναν νέο κύκλο αποκαλύψεων, τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Και βέβαια με Ερμή / Πλούτωνα καλό είναι να προσέχεις πολύ κάθε εργασία που κάνεις σε υπολογιστή, να φροντίζεις να την αποθηκεύεις, μια και αυτοί οι δύο έχουν την τάση να εξαφανίζουν ταχυδακτυλουργικά όλα τα δεδομένα από υπολογιστές κινητά κτλπ.

Οι ενδιαφέρουσες εξελίξεις συνεχίζονται και την άλλη εβδομάδα, με τα εξάγωνα τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη με τον Ποσειδώνα, που ενισχύουν την ερωτική διάθεση και εκτοξεύουν το συναίσθημα στα ύψη.

Αυτά όμως θα σου τα πώ παρακάτω.

Μείνε συντονισμένος!

Με αγάπη

 Ολυμπία.