ASTRO NEWS ΑΠΟ 29 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2020

Ο Ιούνιος  κάνει μια εντυπωσιακή αποχώρηση, φέρνοντας τους δύο πλανήτες της πιο ευνοϊκής όψης της χρονιάς τον Δία και τον Πλούτωνα και πάλι μαζί!

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο, όπου έδωσαν τα πρώτα δείγματα γραφής του η και όχι.

Τώρα και οι δύο βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία, με αποτέλεσμα, να δίνουν μια συνέχεια η ένα σπρώξιμο σε οτι ξεκίνησε τότε, η να ανακινούν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο ακόμα και πιο παλιά σχέδια που έμειναν ξεχασμένα για καιρό στο συρτάρι σου!

Δεν αποκλείεται πάντως τώρα να μπουν οι βάσεις για την εξέλιξη των καινούργιων σχεδίων σου!

Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ καλή εποχή, που μπορεί να σου δώσει τις ευκαιρίες εκείνες  χρειάζεσαι για να αρχίσεις να μεθοδεύεις τις επόμενες κινήσεις σου!

Μπορεί τώρα να μην είναι  η στιγμή που θα ολοκληρωθούν τα όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου, αλλά να θυμάσαι πως οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι θαυμάσιες.

Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στον Αιγόκερω, και αυτό πρακτικά σημαίνει πως η επαγγελματική ζωή, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου βρίσκονται σε προτεραιότητα .

Θυμήσου ωστόσο, πως ότι σχεδιάζεις τώρα, γίνεται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Κρόνου, που απαιτεί οργάνωση, δομή, πολύ και σκληρή δουλειά για να μπορέσει να επιτευχθεί.

Η ολοκλήρωση των προσπαθειών σου, είναι πολύ πιθανό να γίνει στην περίοδο του Νοεμβρίου, εκεί που κορυφώνεται για μια ακόμα φορά η όψη του Δία με τον Πλούτωνα.

Για αναμόχλευση των παρελθοντικών σχεδίων και όχι μόνο, μιλά και ο Κρόνος, μια και στην ημέρα της Τετάρτης επιστρέφει για μια ακόμα φορά στον Αιγόκερω.

Κι εδω περνάμε στην τελική φάση. Τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις πίσω σου από δω και πέρα.

Ο Κρόνος, είναι αυτός, που σε βάζει αναγκαστικά σε μια διαδικασία εκκαθάρισης. Το προηγούμενο διάστημα, ήρθες αντιμέτωπος με πρόσωπα η καταστάσεις που μπορεί να σου δημιούργησαν διαφόρων ειδών διλλήματα και προβληματισμούς.

Ίσως ακόμα εδω και καιρό να βρίσκεσαι σε μια τέτοια διαδικασία, αλλά να μην έχεις μπορέσει να πάρεις μια απόφαση.

Στην περίοδο που θα διανύσουμε, θα υπάρξουν τα γεγονότα εκείνα, που με τον ένα η τον άλλο τρόπο, θα σε κάνουν να πάρεις θέση απέναντι σε όλα αυτά που σου δημιουργούν προβληματισμό.

Και ναι είναι μια εποχή που καλείσαι να επιλέξεις αν θα ακολουθήσεις το ίδιο η διαφορετικό μοντέλο ζωής, με οτι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό.

Την άμεση επιρροή του εισπράττουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών.

Στην ημέρα της Τρίτης το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα εκπλήξεων η και απρόσμενων ειδήσεων η συναντήσεων.

Ενώ και η σύνοδος του με τον ήλιο την Πέμπτη, βοηθά όσους θέλουν να κινηθούν με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο, να οργανώσουν τα σχέδια τους χωρίς να τα ανακοινώσουν.

Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό στην ίδια ημέρα, χρωματίζει ευχάριστα αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, φέρνοντας το απρόοπτο στις ζωές μας, αυτό που τις ανατρέπει ευχάριστα, μέσα απο λύσεις η ευκαιρίες που μπορεί να μοιάζουν σαν τον απομηχανής θεό.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.