ΕΒΔΟΜΑΔΑ 14 ΕΩΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Πανσέληνος στον Λέοντα

Το εξάγωνο Δία Ουρανού

Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στις 6,56μμ, στην 27η μοίρα του άξονα Λέοντα -Υδροχόου.

Θα έχει ισχύ έως τις 2 Μαρτίου που έχουμε και την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων.

Επηρεάζει κυρίως  τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των τελευταίων ημερών, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Η Πανσέληνος  αυτή, ονομάζεται και η Πανσέληνος του Χιονιού, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που παρατηρείται στον μήνα του Φεβρουαρίου,(κυρίως στην Αμερική).

Σε κάθε Πανσέληνο  μας αποκαλύπτεται τι χρειάζεται να κατανοήσουμε και ενσωματώσουμε στις αρχές αξίες και πεποιθήσεις μας.

Εδώ ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις αρχετυπικές αλήθειες του Λέοντα και του Υδροχόου.

Και εδώ, θα έρθουμε σε επαφή με εκείνα τα ιδιαίτερα ταλέντα μας, τις ικανότητες που διαθέτουμε και που πάνω σε αυτές χρειάζεται να στηριχτούμε για να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε.

Είμαστε ”Θεϊκά όντα” μοναδικά και ανεπανάληπτα, με σημαντικές ικανότητες, δεξιότητες  που αν σταθούμε,  τις αναγνωρίσουμε και τις αξιοποιήσουμε, μπορούμε πραγματικά να δημιουργήσουμε την ζωή που έχουμε ονειρευτεί.

Αποτελούμε παράλληλα τον κρίκο στην αλυσίδα του ιστού της ζωής, και η όποια δράση, η εξέλιξη, επηρεάζει όχι μόνο εμάς, αλλά και τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Εξελίσσομαι, δημιουργώ, επεκτείνομαι, σημαίνει πως αξιοποιώ με τον καλύτερο τρόπο και το πνεύμα μου, και είναι κρίμα να ορίζουμε την δημιουργία μόνο με την επίτευξη στόχων που αφορούν την επαγγελματική μας ζωή.

Η αλληλεπίδραση, η βελτίωση των σχέσεων, η βελτίωση του ”Εγώ,, της προσωπικότητας, η χαρά που μπορώ να ανταλλάξω  όταν βρίσκομαι στο δρόμο που έχω επιλέξει να είμαι, ο τρόπος που ισορροπώ τον εαυτό μου με τους  γύρω μου, η δημιουργία υγειών σχέσεων, είναι ποιότητες που βελτιώνουν σημαντικά την ζωή μου.

Είμαι με κάποιο τρόπο το κέντρο του μικρόκοσμου μου και επηρεάζω τα πάντα γύρω μου.

Ας το κάνω με έναν τρόπο που θα δώσει χαρά και ισορροπία τόσο σε εμένα όσο και σε όσους βρίσκονται κοντά μου.

Στην εβδομάδα αυτή ο Ερμής περνά για μια ακόμα φορά στον Υδροχόο, φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο θέματα που μας απασχόλησαν την περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να τα επιλύσουμε για να προχωρήσουμε παρακάτω. Το πολύ σημαντικό γεγονός της περιόδου αυτής είναι πως ολοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ορθόδρομη πορεία, κάτι που εξυπηρετεί πολύ τις εξελίξεις που διαδραματίζονται τώρα, μια και δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια η καθυστερήσεις που μας κρατάνε πίσω από ότι στοχεύουμε.

Η Πανσέληνος αυτή συνοδεύεται από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη, που συνυπάρχουν στενά στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ο Έρωτας πρωταγωνιστεί, για μια ακόμα φορά, δηλώνοντας με τον τρόπο του την παρουσία του, στις ζωές μας και στην καθημερινότητα μας.

Είναι η ώρα που οι παλιές σχέσεις ξεκαθαρίζουν οριστικοποιούνται και προχωρούν η ….αποχωρούν, προσφέροντας την θέση τους σε νέα πρόσωπα.

Οι ενέργειες των δύο πλανητών, εκτοξεύουν τον ερωτικό δείκτη στα ύψη, και κάτω από το φως του ολόγιομου  φεγγαριού, δημιουργούν μοναδικές συνδέσεις , σε παλιά αλλά και νέα ταιριάσματα που γεννιούνται τώρα!

Αλλά τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ.

Στην ημέρα της Παρασκευής, κορυφώνεται η πρώτη σημαντική και ευοίωνη ”κοσμική όψη” του 2022, και δεν είναι άλλη από το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό.

Είναι μια εποχή που όλα αποκτούν ένα άλλο χρώμα, μια άλλη δόνηση γύρω μας.

Πιο χαρούμενη, πιο ανατρεπτική αλλά και πιο ουσιαστική.

Γιατί ας μην ξεχνάμε πως όλα ξεκινούν απο την πίστη….αυτή είναι που κάνει την διαφορά, και αυτή είναι που ανοίγει διάπλατα τις πύλες των ευκαιριών.

Ναι, είναι η δική σου θετική στάση που θα προσελκύσει κάθε ευνοϊκή συνθήκη που χρειάζεσαι στην ζωή σου, όλα ξεκινούν από εσένα μην το ξεχνάς.

Οι δύο αυτοί πλανήτες, δημιουργούν ένα περιβάλλον ευκαιριών, ικανές για πολύ θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

Η ζωή, η καθημερινότητα γίνεται πιο συναρπαστική, πιο ενδιαφέρουσα, και είναι η ώρα να αλλάξεις κάθε τι που μπορεί να σου στάθηκε εμπόδιο στο παρελθόν, η ακόμα και να δημιουργήσεις καινούργιες προοπτικές για την ζωή σου, την προσωπική η την επαγγελματική.

Μην αναρωτιέσαι πως….οι δύο αυτοί πλανήτες είναι η τύχη που πέφτει απο τον ουρανό, και σε εισάγει σε έναν άλλο κόσμο….αυτόν που ονειρεύεσαι..

Σημαντικό ωστόσο είναι τώρα να ενδυναμώσεις την πίστη σου, να κατανοήσεις πως υπάρχει μια δύναμη πολύ μεγαλύτερη από εσένα, η οποία φροντίζει για όλους και για όλα…

Είναι το ”μαγικό Τζίνι’ του Αλαντίν,  που εκπληρώνει κάθε επιθυμία σου όταν έρθει ή ώρα της!

Και τώρα φαίνεται πως είναι μια τέτοια στιγμή, ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που έχουν τον ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους,η  προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων.

Γιατί ναι στο λέω…Η ζωή έχει ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ!

Στην ημέρα της Παρασκευής, ο ήλιος περνά στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η εποχή που ανοίγει τώρα μας εισάγει σε έναν κόσμο, που μας κάνει πιο δεκτικούς στην επικοινωνία αλλά κυρίως πιο ανοιχτούς συναισθηματικά.

Εδω ξεκινά ένα άλλο ταξίδι, που πολλές φορές μπορεί να χρωματίζεται από μια διάθεση φυγής, από την καθημερινότητα, από τα προβλήματα, όμως είναι πολύ εύκολο να γίνει με τον λάθος τρόπο.

Είναι η ώρα να αφεθούμε στην κατανόηση, του άυλου κόσμου, αυτού που εκδηλώνεται μέσα από τα όνειρα, τις διαισθήσεις, την ονειροπόληση, και που σε πολλές περιπτώσεις θα παίξει τον ρόλο του οδηγού για την ζωή μας….

Είναι πολύ σημαντικό τώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στην εξερεύνηση εκείνων των πιο πνευματικών ποιοτήτων που δημιουργούν και μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας.

Να δώσουμε απλόχερα όταν νιώσουμε πως κάποιος από το περιβάλλον μας χρειάζεται την συνδρομή και την βοήθεια μας.

Η εξέλιξη του ζωδιακού μας περνά από πολλά στάδια….Στους Ιχθύες είναι το πιο άυλο αλλά ίσως και το πιο αληθινό από όλα όσα ζούμε καθημερινά…

Ας το αξιοποιήσουμε κατάλληλα…..

Με αγάπη

Ολυμπία