ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Στους Ουρανούς και την εβδομάδα αυτή, ένας συνωστισμός από πλανήτες δίνει και πάλι ένα ξεχωριστό στίγμα στις ημέρες που θα διανύσουμε…

Άλλοι σε ρόλο πρωταγωνιστή, και άλλοι σε ρόλο κομπάρσου, πλέκουν τις δικές τους ιστορίες που διαμορφώνουν και το σκηνικό στην καθημερινότητα και στις ζωές μας.

Πρώτος στην σκηνή εμφανίζεται ο Ερμής για να μας υποδεχτεί, πηγαίνοντας να συναντήσει τον Δία στο ζώδιο των Ιχθύων..

Βεβαίως κι ένας Ερμής στους Ιχθύες, που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση του, δεν μπορεί να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του…

Κι έτσι, ενώ θα λέγαμε πως υπάρχουν ευκαιρίες και δυνατότητες , φαίνεται πώς το θολό τοπίο των Ιχθύων, δεν επιτρέπει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα είτε για το πώς να κινηθούμε, είτε σχετικά με τις αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε.

Και αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα του Ερμή , για την εβδομάδα αυτή( μια και παρακάτω θα έχει κι άλλα σημαντικά ραντεβού).

Εμπιστεύσου την φωνή της καρδιάς σου, την διαίσθηση σου, τον εσωτερικό σου οδηγό. Αυτοί πάντα γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για εσένα.

Όμως εδώ υπάρχει ένα κλειδί. Στον μικρό πρίγκιπα η Αλεπού λέει: ”Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν την βλέπουν.

Θυμήσου: Όσες φορές δεν τους άκουσες το μετάνιωσες γιατί οδηγήθηκες σε λάθος κατεύθυνση.

Μια και στην ημέρα της Τετάρτης στην σκηνή ανεβαίνει για να συναντήσει τον Ερμή ο Ποσειδώνας, κάνοντας ακόμα πιο ασαφές το τοπίο με την παρουσία του.

Πολλές φορές η πραγματικότητα, έχει κάτι από τους παραμορφωτικούς καθρέφτες που συναντάμε στα λούνα πάρκ, εκεί που το κάθε είδωλο παίρνει διαφορετικές μορφές. Άλλες χαρούμενες, άλλες αστείες, άλλες λυπημένες κι άλλες τρομακτικές.

Αν θα μπορούσαμε να δώσουμε μια εικόνα της εβδομάδας που θα διανύσουμε είναι ακριβώς αυτή: Ένας τεράστιος παραμορφωτικός καθρέφτης, που καλούμαστε να δούμε πίσω απο αυτό που φαίνεται για να καταλάβουμε την αλήθεια που ομολογουμένως έχει πολύ δυσδιάκριτα όρια.

Εδώ, η αλήθεια και το ψέμα διαδέχονται το ένα το άλλο με περίτεχνο τρόπο, έτσι που δεν καταλαβαίνεις που αρχίζει το ένα και που τελειώνει το άλλο.

Ωστόσο η όψη που χαρακτηρίζει την εβδομάδα είναι το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό από τα ζώδια του Υδροχόου και του Ταύρου.

Το τετράγωνο τους που κλείνει με ακρίβεια στην ημέρα της Τρίτης 22 Μαρτίου επηρεάζει ωστόσο σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα που θα διανύσουμε, αν και  δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε επηρεάσει άμεσα, καθώς το πιο πιθανό είναι να επηρεαστείς περισσότερο από τα γεγονότα που θα ακούσεις γύρω σου ( και δεν είναι και λίγα ) η απο την ένταση που υπάρχει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Βεβαίως, αν η ενέργεια τους σε επηρεάσει επι προσωπικού, οι καταστάσεις που θα βιώσεις δεν θα είναι εύκολες ούτε άμεσα διαχειρίσιμες.

Οι επιπτώσεις  τους πολλές και διάφορες, απ το να βρεθείς μπροστά σε απρόβλεπτες συμπεριφορές, τέτοιες που σε κάνουν να αναρωτηθείς αν γνώριζες τελικά κάποια πρόσωπα που νόμιζες ότι γνωρίζεις, να μεταμορφωθείς κι εσύ σε ένα τέτοιο πρόσωπο που εκτοξεύει ότι βρεθεί στο δρόμο του πάνω στους άλλους, να πάρεις ρίσκα δυσανάλογα με αυτά που μπορείς να στηρίξεις και να το μετανιώσεις, να ζήσεις το σοκ μιας ανατροπής, μιας πτώσης η ενός ατυχήματος που γίνεται συνήθως λόγω βιασύνης.

Όλα αυτά τα ”ωραία” περιλαμβάνονται στο μενού των δύο πλανητών, και καλό είναι τις μέρες αυτές να μην προκαλέσεις την τύχη σου κάνοντας κινήσεις που έχουν ριψοκίνδυνο χαρακτήρα, μια και αυτοί οι δύο μπορεί να σε περιμένουν στην γωνία!

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους , Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων καλό είναι να τα έχεις στο νου σου όλα τούτα.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, στην ημέρα του Σαββάτου, βοηθά στην κατανόηση βαθύτερων και πιο ουσιαστικών ερωτημάτων που μπορεί να έχεις, η να εξυπηρετήσει μια εκ βάθους και ειλικρινή εξομολόγηση.

Στην ημέρα της Κυριακής ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού ως τις 27 Μαρτίου,2022 , για να ανοίξει έναν νέο κύκλο στην επικοινωνία, να την ανανεώσει και της δώσει τα απαραίτητα συστατικά που απαιτούνται για την επανεκκίνηση της.

Το διάστημα αυτό νιώθουμε πολύ πιο έντονα την ανάγκη να εκφράσουμε αυτό που έχουμε μέσα μας, γινόμαστε σαφώς πολύ περισσότερο εξωστρεφείς , αλλά και ανυπόμονοι και βιαστικοί.

Οι πρωτοβουλίες ανοίγουν καινούργια επικοινωνιακά μονοπάτια, που προάγουν κάθε είδος λύσης, η εναλλακτικής.

Ωστόσο γινόμαστε πιο ανυπόμονοι, και τα θέλουμε όλα στο εδω και στο τώρα, έτσι που μπορεί να λειτουργούμε χωρίς σχέδιο, χωρίς οργάνωση, με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλά περισσότερα λάθη από ότι συνήθως.

Η νέα θέση του Ερμή δίνει χώρο και εύνοια στους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

Καλή εβδομάδα να φτιάξουμε με υπομονή και ψυχραιμία.

Με αγάπη

Ολυμπία