ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΌΡΠΙΟ.

Ο Άρης επιτίθεται!

Και μετά την παραμονή του στο άχαρο γι αυτόν ζώδιο του Ζυγού, ο Άρης περνά στον Σκορπιό, για να κινηθεί πλέον σύμφωνα με αυτό που του επιβάλλει η φύση του! Την δύναμη!

Η πραγματική φύση του Άρη είναι η δύναμη, η διεκδίκηση, η χαρά της νίκης, και γι αυτό θα παλέψει σώμα με σώμα για να την κατακτήσει.

Δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα προκειμένου να φτάσει εκεί που θέλει, και πραγματικά το πέρασμα του μπορεί να θυμίζει εικόνες βιβλικής καταστροφής.

Σαφώς και δεν είναι ένας εύκολος πλανήτης, αλλά συγκρουσιακός και όταν αγγίζει πλανήτες η σημεία από το γενέθλιο ωροσκόπιο το σίγουρο είναι πως δεν περνά απαρατήρητος!

Το αντίθετο μάλιστα!

Το σύμβολο του είναι ένας κύκλος με ένα τόξο που προεξέχει, και είναι το σύμβολο του σπερματοζωαρίου. Στ αλήθεια ο Άρης συμβολίζει εκείνη την αρχέγονη αρσενική ενέργεια, που καταλαμβάνει με ορμή τον στόχο που επιλέγει.

Στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει ως τις 3/01/2020,ανοίγει έναν κύκλο έντασης, διεκδικήσεων, και δράσης, που ωστόσο είναι πιθανό τα όρια να ξεπεραστούν και να υπάρξουν ακόμα και παράπλευρες απώλειες.

Ο Άρης είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού, και ως εκ τούτου ένας πλανήτης που βρίσκεται στο σπίτι του, και θα εκμεταλλευτεί πλήρως τις συμβατές ποιότητες του ζωδίου. Βεβαίως ο Άρης στον Σκορπιό, δεν έχει την παρόρμηση και την ένταση που έχει ο Άρης στον Κριό, εκεί πραγματικά μπορεί να είναι ασυγκράτητος. Είναι πιο βαθύς πιο εσωτερικός, θα σκεφτεί πριν δράσει, θα οργανώσει την κίνηση του, δεν θα δράσει παρορμητικά, ωστόσο είναι αποφασισμένος όταν θελήσει να κατακτήσει τον στόχο του και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Το κλίμα διαμορφώνεται μέσα σε ένα περιβάλλον που γίνεται πολλές φορές οξύ με συγκρουσιακό χαρακτήρα, και αρχικά σε ότι έχει να κάνει με την εργασιακή ζωή, ο ανταγωνισμός θεριεύει, η αδρεναλίνη ανεβαίνει, και όλα μοιάζουν σαν ένα πεδίο μάχης από το οποίο θα επιβιώσει ο πιο δυνατός.

Ο Άρης θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα, και θα σε κάνει αδιαπραγμάτευτο ως προς τα θέλω σου.

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον Άρη του Σκορπιού, αν έχει στοχεύσει σε κάτι.

Θα κάνει τα πάντα για να το κατακτήσει, και θα γίνει σκληρός αδυσώπητος, αν έχει αποφασίσει να νικήσει.

Σε ότι αφορά την ερωτική ζωή, κι εδώ το κλίμα που διαμορφώνεται είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Μια και τα πάθη θεριεύουν, οι ερωτικές διεκδικήσεις επίσης, μόνο που πολλές φορές θα ξεπεράσεις  την κόκκινη γραμμή προκειμένου να κατακτήσεις  το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Κι εδώ το σεξ θα γίνει και ένα μέσον χειραγώγησης του άλλου, σε πολλές περιπτώσεις μια και δεν υπάρχουν όρια προκειμένου να κατακτηθεί ο τελικός στόχος.

Σε πολλές περιπτώσεις πάλι, θα νοιώσεις έντονη έλξη για ότι είναι απαγορευμένο και επικίνδυνο, κι αυτό είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο και κάποιους έρωτες που θα κινηθούν σε πιο παρασκηνιακό η και παράνομο περιβάλλον!

Από την νέα θέση του Άρη ευνοούνται οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες που θα έχουν την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθούν με μια μεγαλύτερη δυναμική τόσο τα θέματα της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής τους ζωής.

Οι Σκορπιοί καλό είναι να έχουν μια σχετική επίγνωση της δύναμής που ασκούν στους  γύρω τους μια και είναι εύκολο να περάσουν τα όρια και να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις τους.

Στην ημέρα της Τετάρτης ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του στην 11η μοίρα του Σκορπιού, και περνά ξανά σε ορθόδρομη.

Εποχή που θα βοηθήσει να ξαναδείς τις καταστάσεις με μια πιο καθαρή και αντικειμενική οπτική, έτσι που θα μπορέσεις να κάνεις και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να βελτιώσεις τις συνθήκες και τους στόχους που δεν ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Ωστόσο καλό είναι να θυμάσαι πως μέχρι να φτάσει ξανά στην 27η μοίρα του Σκορπιού, απ όπου ξεκίνησε και την αναδρομή του, απέφυγε να οριστικοποιείς καταστάσεις γιατί μπορεί να μην βλέπεις καθαρά όλες τις παραμέτρους.

Καλή εβδομάδα!

Πηγή: My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή