ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΏΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 23 ΕΩΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Έρως ανίκατε μάχαν!

Μετά τον Ήλιο στον Λέοντα σειρά έχει η μετάβασή του στο ζώδιο της Παρθένου, για να σε επαναφέρει σταδιακά στους ρυθμούς της ρουτίνας και της καθημερινότητας σου.

Το διάστημα αυτό η ανάγκη για έλεγχο και προγραμματισμό είναι σαφώς πολύ πιο έντονη από ότι συνήθως. Βλέπεις το φθινόπωρο είναι προ των πυλών, και σιγά σιγά ανανεώνεις τους στόχους και τα σχέδια που θα σε ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Είναι μια πολύ καλή εποχή για περίσκεψη… Και επιπλέον, το διάστημα αυτό, οτιδήποτε σχεδιάζεις ή οργανώνεις θα είναι προσεγμένο ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια του! Όπως είναι γνωστό, η Παρθένος είναι το ζώδιο που έχει την τάση να δίνει αυτήν την δυνατότητα, να καταπιάνεσαι ακόμα και με τα μικρά, τις λεπτομέρειες, τα ασήμαντα, που όμως είναι αυτά που κάνουν την διαφορά!

Όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Γιατί στο τριήμερο αυτό η Αφροδίτη δέχεται τα βέλη του Άρη, σε μια όψη συνόδου που σχηματίζουν οι δύο τους.

Μια όψη που από μιλά για όλα όσα ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου κατακόρυφα και σε κάποιες περιπτώσεις σε κάνουν να χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου!

Αυτά έχει ο έρωτας να ξέρεις, και  τις περισσότερες φορές σε βρίσκει τελείως απροετοίμαστο, γι αυτό τα μάτια σου ανοιχτά. Και την καρδιά σου επίσης.

Πάθη, ζήλιες και έρωτες σε περιμένουν στην γωνία, για να σου θυμίσουν πως όσο και αν κάνεις κόπο και αγώνα να παραμείνεις ήρεμος και εστιασμένος στην καθημερινότητα σου, αρκεί μόνο μία στιγμή για να ανατραπεί πανηγυρικά το κλίμα.

Κι εσύ να αναρωτιέσαι πως έγιναν όλα τούτα σε τόσο λίγο χρόνο

Ετοιμάσου να ζήσεις και να παθιαστείς. Να δώσεις και να πάρεις. Να ερωτευτείς και να σ ερωτευτούν (στο καλό σενάριο) γιατί συχνά ο έρωτας είναι μονόπλευρος κάνοντας σε να αναρωτιέσαι που έχεις κάνει λάθος!

Βεβαίως δεν ξέρεις τι θα εμφανιστεί μπροστά σου,  μα σε τέτοιες συγκυρίες είναι που βλέπεις τον κουασιμόδο σαν τον Μπραντ Πιτ, και την Κρουέλα Ντε Βιλ σαν άλλη Σαρλίζ Θερόν. Και όχι μόνο αυτό. Πέφτεις και στα πατώματα για τον έρωτα τους, έτσι που οι φίλοι σου κουνάν το κεφάλι με απορία και αναρωτιούνται: Tι του βρήκε?

Μα μια σοφή παροιμία λέει: Πάρε τα μάτια μου και δες τον’την , και έχει απόλυτο δίκιο, γιατί σαν η καρδιά χτυπά όλα τ΄  αλλά περισσεύουν!

Πολλά καρδιοχτύπια λοιπόν, ατελείωτη ερωτική διάθεση, πρόσωπα που συναντώνται για πρώτη φορά, και έρωτες που φωτίζουν την ζωή και την καρδιά σου.

Έντονες οι εξελίξεις και στ αλήθεια είναι πολύ ενδιαφέρον να παρατηρήσεις το τι θα ανοίξει μπροστά σου τις μέρες αυτές.

Και κυρίως για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους  και Ιχθύες των πρώτων ημερών το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις είναι και πολλές και ενδιαφέρουσες.

Με το καλό όλα!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.