ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΏΝ ΕΠΙΡΡΟΏΝ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ο Ήλιος πρόκειται να συναντήσει τον Κρόνο στο προκαθορισμένο τους ραντεβού.

Τον αγαπά, θαυμάζει τις ικανότητες του για δομή οργάνωση όρια πλαίσια, και την εμμονή του στον στόχο του.

Το ραντεβού τους είναι από τα ζώδια του Ζυγού και του Αιγόκερω. Και οι δύο θα κρατήσουν τους τύπους και τα προσχήματα, όπως τους πρέπει.

Φυσικά και όταν ακούς τετράγωνο Ηλίου Κρόνου, το μυαλό σου πηγαίνει σε κάθε είδους δυστυχίες άγχη, ανασφάλειες και ότι μπορεί να φορτίζει επικίνδυνα την ψυχή και το μυαλό σου, και να ανεβάζει τον δείκτη της αδρεναλίνης σου στα ύψη!

Όμως είσαι εσύ που παίρνεις το παιχνίδι στα χέρια σου. Εσύ και μόνο εσύ μπορείς να φύγεις από τον φαύλο κύκλο του αρνητισμού, των κακών σκέψεων και της κακής διάθεσης που σου προκαλούν!

Η ζωή σου είναι μόνο δική σου, και κανείς δεν μπορεί να την επηρεάσει αν δεν του το επιτρέψεις.

Είσαι εσύ που καλείσαι να διαχειριστείς την ενέργεια του Κρόνου, να κατανοήσεις τι σου ζητάει, πως πρέπει να κινηθείς και τελικά πως μπορείς να προχωρήσεις.

Αναλαμβάνοντας πλήρως και εξ ολοκλήρου την ευθύνη της ζωής σου! Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε βοηθήσει η να σε προάγει καλύτερα.

Ο Κρόνος μπορεί να σε δυσκολεύει αλλά δεν είναι ο εχθρός σου. Εχθρός σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός! Μόνο αυτός σου βάζει τόσο μεγάλες τρικλοποδιές. Όχι ο Κρόνος!

Γι αυτό πριν σκεφτείς η πεις οτιδήποτε, πριν κατασκευάσεις αρνητικά σενάρια για το τι μπορεί να φταίει που δεν τα καταφέρνεις, αναζήτησε την πραγματική αιτία.

Ο Ήλιος και ο Κρόνος είναι η απάντηση στις δικές σου πράξεις η κινήσεις. Ανάλογα με το πώς έχεις κινηθεί ως τώρα θα εισπράξεις και το αποτέλεσμα που σου αναλογεί. Είναι πολύ απλό.

Κινήσου με σύνεση οργάνωση και μέθοδο. Εργάσου πολύ και σκληρά για τον στόχο σου, όποιος και αν είναι αυτός και να είσαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Έτσι ανταμείβει ο Κρόνος.

Από την όψη επηρεάζονται οι Κριοί, Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου η όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Οι μέρες αυτές απαιτούν απόλυτη προσοχή, προσήλωση και χαμηλούς τόνους. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος,

Παράλληλα στην ημέρα της Δευτέρας η αντίθεση του Ερμή – Ουρανού σου θυμίζει πως το απρόοπτο είναι πάντα εδώ και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κάνει την  εμφάνιση του!

Αποκαλύψεις που παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας, αλήθειες που σε σοκάρουν, ειδήσεις που σε βρίσκουν απροετοίμαστο, και κάθε τι που ακούς χρειάζεται να το εξετάσεις διπλά και τριπλά πριν το εμπιστευτείς.

Στα media επίσης ένα χαμός είναι πιθανός, μια και η παραπληροφόρηση δίνει και παίρνει, και ένα μικρό χάος μπορεί να εμπλουτίσει την καθημερινότητα σου με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο. Επίσης είναι και αυτές οι ξαφνικές συναντήσεις που  δεν έχουν και τόσο ευχάριστο χαρακτήρα έρχονται στο προσκήνιο σε ένα κλίμα που συχνά έχει ανατρεπτικό χαρακτήρα.

Ταύροι Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι, του πρώτου δεκαημέρου η όσοι έχετε ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές έχουν απρόοπτα τα οποία καλείστε να διαχειριστείτε με σύνεση και ψυχραιμία. Ίσως μέσα σε αυτά να προκύψει και κάτι που σας ενδιαφέρει!

Στην ημέρα της Τρίτης η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό ως την 1η /11/2019  δημιουργώντας ένα κλίμα ανισορροπίας στην ερωτική ζωή.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει: και πάθος και ένταση, και συναίσθημα βαθύ και ισχυρό! Έχει όμως ένα σημαντικό θέμα: Δεν ευχαριστιέται εύκολα!

Τα θέλει όλα όπως εκείνη τα έχει στο μυαλό της και οτιδήποτε παρεκκλίνει αυτών την κάνει δυστυχισμένη.

Η Αφροδίτη εδώ θέλει να νοιώθει κάτι: Καλό η κακό δεν έχει σημασία! Το θέμα είναι να υπάρχει η κινητικότητα εκείνη που την κρατά ζωντανή!

Και φυσικά η Αφροδίτη εδώ  είναι drama queen , μια και όλα της τα συναισθήματα είναι πολύ βαθιά! Χαίρεται πολύ πονάει πολύ!

Όλα για την Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι ‘’πολύ’’! Μόνο έτσι μπορεί να εκφραστεί!

Το διάστημα που θα διανύσουμε οι σχέσεις περνούν από αρκετά σκαμπανεβάσματα έτσι που το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις περνά από πολλές διακυμάνσεις.

Βεβαίως εδώ η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αμοιβαία υποδοχή με τον Άρη από τον Ζυγό, όμως και οι δύο βρίσκονται σε αδυναμία και δεν είναι εύκολο να στηρίξουν ο ένας τον άλλον.

Κι έτσι ενώ μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις, από την άλλη μεριά δεν θα είναι εύκολο να ου δύο αυτοί πλανήτες να τις στηρίξουν!

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα επηρεάσει τους Ταύρους, Σκορπιούς  Καρκίνους και Ιχθύες περισσότερο, φέρνοντας έναν αέρα αλλαγής στις σχέσεις και την κοινωνική τους ζωή, όμως  σε πολλές περιπτώσεις δεν θα είναι αυτό που περίμεναν.

Πηγή:My Astro.gr.Ολυμπία Χριστοδουλή.