ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ

Το ‘’Εγώ’’ σου είναι αυτό που σε στέφει νικητή η σε οδηγεί στην ήττα!

Στο τριήμερο αυτό κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στην 6η μοίρα του Ταύρου – Λέοντα.

Δύο πλανήτες που χτυπούν κατευθείαν στο κέντρο του νευρικού σου συστήματος!

Ναι είναι εύκολο και να ανακατέψουν και πάλι την τράπουλα της ζωής σου, και να δημιουργήσουν ένα κλίμα που όλα είναι άνω κάτω κι εσύ δεν ξέρεις τι να συμμαζέψεις!

Βεβαίως πέρα από τον Ερμή Ουρανό και το ανακάτεμα που φέρνουν, είσαι κι εσύ. Και μπορεί τα απρόβλεπτα και τα ξαφνικά να υπάρξουν, αλλά και απρόσμενα γεγονότα που σου δίνουν την ευκαιρία να πάς εκεί που δεν είχες καταφέρει ως τώρα!

Αρκεί να μην υποκύψεις στην νευρικότητα και την ένταση που δημιουργούν. Γιατί φυσικά και μπορείς να χάσεις την ψυχραιμία σου, την υπομονή σου, και σε μια στιγμή να χαλάσεις προσπάθειες που εδώ και πολύ καιρό έχτιζες!

Κι επειδή η ισχυρογνωμοσύνη κινείται σε πολύ υψηλή κλίμακα, να θυμάσαι πως το ‘’Εγώ’’ σε υπερβολικές δόσεις όχι μόνο δεν είναι καλό, αλλά μπορεί να σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις!

Και πριν προλάβεις να βγάλεις συμπεράσματα από κάτι που σου λένε η ακούς να θυμάσαι πως μια ψύχραιμη στάση θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πολύ καλύτερα τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου.

Δεν αποκλείεται επίσης να βρεθείς μέσα σε  ένα τσουνάμι αποκαλύψεων, που να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Τώρα, θα είναι δικές σου η άλλων, αυτό έχει να κάνει και με το πώς έχεις μάθει να κινείσαι, το σίγουρο είναι πάντως πως κάποιοι μπορεί να βρεθούν εκτεθειμένοι

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου η αν έχεις ωροσκόπο  η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να είσαι προσεκτικός στο πως επεξεργάζεσαι τα θέματα που προκύπτουν.

Ίσως υπάρξουν αναβολές και ματαιώσεις και σε προγραμματισμένα σχέδια η ταξίδια, η ίσως προκύψει και ένα ξαφνικό ταξίδι.

Στην ημέρα της Κυριακής ο Αρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου όπου και θα παραμείνει ως τις 4 Οκτωβρίου.

Ο πλανήτης της δράσης σε ένα ζώδιο που σχετίζεται με την προσφορά, την υπηρεσία και την εργασία, δεν μπορεί παρά να υπηρετήσει αυτές τις ποιότητες.

Στο διάστημα αυτό, γίνεσαι πιο λεπτομερής σε ότι κάνεις, πολύ περισσότερο λεπτολόγος και αυτό είναι και καλό αλλά και κακό.

Γιατί από την μια μπορεί η δουλειά σου να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, όμως να είσαι τόσο λεπτομερής και αναλυτικός σε όλα που να χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Ίσως κάποιες φορές αυτή η υπερανάλυση να καταλήξει και σε γκρίνια η ακόμα και σε καυγάδες!

Από την άλλη μεριά είναι μια θαυμάσια εποχή για να οργανώσεις με τον πιο λεπτομερή τρόπο το νέο σου εγχείρημα, χωρίς αν αφήσεις η να παραλείψεις τίποτα.

Το πρόβλημα είναι πως πολλές φορές μπορεί να γίνεις εξαιρετικά καυστικός στον τρόπο που μιλάς η σχολιάζεις κάτι που δεν σου αρέσει, έτσι που είναι εύκολο τόσο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο να προκαλέσεις αντιπάθειες.

Και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά και στην προσωπική σου ζωή,μια και είναι εύκολο να γίνεις αυστηρός η κριτικός και με τον σύντροφό σου.

Από την νέα θέση του Αρη επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, που θα έχουν μια νέα ώθηση και στην δυναμική τους, και στην οργάνωση των σχεδίων τους, ενώ μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να έχουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που θα βρεθούν μπροστά σε διάφορες προκλήσεις, που θα πρέπει να χειριστούν με ευελιξία.

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή .