ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΟΩΝ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2019

Ένα από τα πολύ σημαντικά πλανητικά γεγονότα του μήνα είναι η ορθοδρόμηση του Κρόνου.

Ο πλανήτης ξεκίνησε την αναδρομή του στις 29 Απριλίου, και τώρα είναι η στιγμή της επαναφοράς του.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που σχετίζεται άμεσα με το ‘’Κάρμα’’. Τις ‘’δοκιμασίες’’ εκείνες στις οποίες χρειάζεται να διαχειριστείς και να ανταπεξέλθεις με  τέτοιο τρόπο, ώστε να προαχθείς στην επόμενη ‘’τάξη’’ στο σχολείο της ζωής σου.

Συνήθως τα μαθήματα που δίνει όχι μόνο δεν είναι εύκολα, μα απαιτούν ιδιαίτερη ισορροπία και τεχνική από μεριάς σου για να μπορέσεις να τα καταφέρεις.

Ωστόσο τα οφέλη που εισπράττεις, εφ΄όσον αξιοποιήσεις επαρκώς τα μαθήματα του, είναι πάρα πολύ σημαντικά και με μόνιμα συνήθως αποτελέσματα.

Ναι, στο σχολείο του Κρόνου, αυτό που αποκτάς είναι γνώση σοφία και δύναμη, ανακαλύπτοντας συχνά δυνάμεις του εαυτού σου που δεν ήξερες καν ότι έχεις!

Το διάστημα που προηγήθηκε, και με τους περισσότερους πλανήτες να κινούνται σε ανάδρομη πορεία,  πολλά σχέδια ματαιώθηκαν, πολλά εγχειρήματα δεν βγήκαν όπως τα είχες σκεφτεί και οργανώσει, και υπήρξαν τόσο καθυστερήσεις, όσο και ένα γενικότερο κακό κλίμα, ιδιαιτέρως σε ότι σχετίζεται με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και όχι μόνο.

Το διάστημα που ακολουθεί, χαρακτηρίζεται από μια ώθηση ένα σπρώξιμο προς τα εμπρός.

Θα το νοιώσεις και μέσα σου, και γύρω σου, σαν μια εσώτερη ανάγκη να πιάσεις και πάλι το νήμα από την αρχή και να ξεκινήσεις ξανά.

Αυτό είναι ένα ‘’κομβικό’’ σημείο έναρξης!

Η νέα σου αφετηρία. Από εδώ θα ‘’χτίσεις’’ τα επόμενα βήματα σου. Το θέμα είναι πόσο προετοιμασμένος είσαι για την ανάληψη ευθυνών. Εκεί θα ‘’παιχτεί’’ και όλο το παιχνίδι.

Μια και αυτό που σου απαιτεί από εσένα, είναι να αναλάβεις πλήρως  την ευθύνη του εαυτού και των πράξεων σου.

Σε όλο το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν σε αναδρομή, σου έδωσε την ευκαιρία να δεις να επεξεργαστείς, να ζυγίσεις και να οργανώσεις με καλύτερο τρόπο τα σχέδια σου.

Να κατανοήσεις τι θέλεις και κυρίως τι μπορείς η τι αντέχεις να κάνεις.

Και να επανέλθεις δυναμικά στο παιχνίδι, καλύτερα προετοιμασμένος και περισσότερο συνεπής με τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις.

Πόσο αποφασισμένος είσαι να πετύχεις? Αυτό είναι το ερώτημα που σου θέτει, και από εκεί ξεκινούν όλα!

Και κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια και πλάνα σου, ο κύκλος αυτός, των μηνών που θα ακολουθήσουν ως το τέλος του χρόνου, θα είναι καθοριστικός σε πολλά επίπεδα.

Απαραίτητη θα είναι η επανεξέταση όλων όσων σε έχουν φέρει ως εδώ, αλλά και οι δυνατότητες που έχεις για τις επόμενες κινήσεις σου.

  • Τι πρέπει να κρατήσεις, και τι πρέπει να αφήσεις οριστικά πίσω σου.
  • Τι μπορείς, τι επιλέγεις και τι όχι.
  • Επίσης και σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά σου θέματα, η ενέργεια που δίνεις σε αυτά, ο προγραμματισμός σου, ο έλεγχος η όχι σε αυτά, όλα μπαίνουν στο στόχαστρο του πλανήτη.
  • Εποχή για μικρά βήματα, ελεγχόμενα και κυρίως όχι σπατάλες που σε βγάζουν εκτός αυτών που έχεις υπολογίσει.

Να θυμάσαι πως η σχέση που έχεις με τον χρόνο σου, είναι και η σχέση που έχεις με τα λεφτά σου.

Όσο καλύτερα διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου, τόσο καλά θα διαχειρίζεσαι και τα χρήματα σου.

Η εποχή, απαιτεί δυναμικές επανεκκινήσεις, οργάνωση και μέθοδο και είναι σίγουρο πως μπορείς να φτάσεις εκεί που έχεις επιλέξει, αν έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και έχεις ένα σαφή και ξεκάθαρο στόχο.

  • Ένα σύνθημα δύναμης, δίνουν και ο Άρης με τον Πλούτωνα που συναντώνται στην ημέρα της Πέμπτης μέσα από μια όψη τριγώνου.

Είναι η ώρα, να αφήσεις πίσω το παλιό, το φθαρμένο, ότι μπορεί να τυραννά την ψυχή σου και να ατενίσεις το μέλλον σου μέσα από το βλέμμα της δύναμης!

Αναρωτήσου: Τι είναι εκείνο που σε κράτα μέχρι τώρα πίσω? Θα διαπιστώσεις πως το μόνο εμπόδιο που ξεπροβάλλει είναι ο φόβος σου.

Αυτός σε κρατάει πίσω καιρό η χρόνια τώρα απ τα΄όνειρό σου. Αυτός είναι που σε κάνει να νοιώθεις πως η ζωή σου περνά και χάνεται χωρίς να κάνεις τίποτα από αυτά που λαχταρά η ψυχή σου.

Αυτός είναι που κοιμάται μαζί σου στο μαξιλάρι σου και δεν σε αφήνει ούτε καν να ονειρευτείς.

Αυτός όμως δεν έρχεται μόνος του. Έχεις καλλιεργήσει πολύ έδαφος γι αυτόν. Του έχεις επιτρέψει να αλωνίζει μέσα σου, του επιτρέπεις να ελέγχει τις σκέψεις και τις κινήσεις σου, και δεν κάνεις τίποτα αν δεν τον συμβουλευτείς.

Του έχεις δώσει κυρίαρχο ρόλο στην ζωή σου, και είναι πρώτος όταν σκύβεις το κεφάλι συγκαταβατικά και συμβιβαστικά.

Όμως εσύ έχεις μεγαλείο. Απλά έχει ξεχαστεί κάτω από τους τόνους φόβου που το έχουν σκεπάσει.

Αυτό το μεγαλείο είναι η ώρα του να ξεδιπλωθεί. Να ξαναδείς με μια φρέσκια ματιά όλα εκείνα που η ψυχή σου λαχταρά.

Να διδαχτείς από το παρελθόν σου, και να κοιτάξεις μπροστά πιο σοφός και πιο έτοιμος.

Να εξελιχτείς. Γιατί το όνειρο είναι δικό σου και μόνο δικό σου, και είσαι εσύ αυτός που θα το υλοποιήσει.

Ναι είναι η ώρα σου να αναδυθείς στην επιφάνεια. Να δεις το φως και να κάνεις το επόμενο βήμα σου.

Γιατί ζωή χωρίς εξέλιξη δεν υπάρχει, κι εσύ θέλεις να ζεις και να εξελίσσεσαι.

Και είναι η ώρα να χτίσεις τον νέο κόσμο σου.

Την εύνοια του Άρη –Πλούτωνα εισπράττουν οι Ταύροι, Παρθένοι, και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο τους τον ωροσκόπο τους η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων. Είναι η ώρα να θέσουν τους στόχους τους και να τους κατακτήσουν. Είναι στοίχημα!

Πηγή: My Astro.Ολυμπία Χριστοδουλή.