ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΏΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Η ωραία και ο επαναστάτης συναντιούνται στην ημέρα της Κυριακής μέσα από μια όψη αντίθεσης στα ζώδια του Σκορπιού και του Ταύρου.

Ο λόγος για την Αφροδίτη και τον Ουρανό, ξεσηκώνουν ερωτικές …θύελλες (και όχι μόνο) που συνοδεύονται από κάθε είδους ανατρεπτικές καταστάσεις, τέτοιες που μόνο αυτοί οι δύο ξέρουν να σκηνοθετούν!

Το νέο σενάριο  αφορά ένα έργο για δύο πρωταγωνιστές όπου ο καθένας θέλει τα δικά του, χωρίς να μπαίνει στην διαδικασία να κατανοήσει η έστω να ακούσει τι θέλουν οι άλλοι…

Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.  Γιατί και η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν είναι και το καλύτερο κορίτσι, αλλά και ο Ουρανός στον Ταύρο ένα εύκολο θύμα.

Οι δύο τους θα γράψουν ιστορίες γεμάτες ένταση και πάθος, τόσο γιατί πολλές φορές ακόμα και μια ασήμαντη αφορμή, γίνεται η σπίθα που λαμπαδιάζει κάθε σχέση που δεν έχει σμιλευτεί στο καμίνι του χρόνου, η δεν έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες της.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θέλει να νοιώθει, ο Ουρανός πάλι δεν έχει σχέση με συναισθήματα.

Κι έτσι με σύνθημα πάμε να φέρουμε τα πάνω κάτω’’ ξεκινούν την νέα τους διαδρομή, που έχει κάθε είδους αναταράξεις, ξαφνικές εξεγέρσεις, εντάσεις, τσακωμούς, χωρισμούς, και ότι μπορεί να φανταστεί το μυαλό σου.

Φυσικά στο σκηνικό προστίθενται και τα τρίτα πρόσωπα, που θα παίξουν τον ρόλο τους στις εξελίξεις και το κλίμα ανατροπών των ημερών.

Σου θυμίζουν πως στον έρωτα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Μην γελιέσαι… Ούτε από τον άλλον αλλά ούτε κι από εσένα.

Κι αυτή είναι μια στιγμή που θα το ανακαλύψεις. Και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Όμως πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να απογοητευτείς σκέψου πως ότι συμβαίνει τώρα είναι πράγματα που εδώ και καιρό είναι το αγκάθι στην σκέψη σου, πράγματα που σε έχουν πληγώσει, καταστάσεις στις οποίες δεν είχες αντιδράσει, και τώρα είναι η στιγμή που θα λειτουργήσουν ενδεχομένως ακαριαία!

Στην άλλη πλευρά της όψης να υπάρξουν και αυτές οι ξαφνικές συναντήσεις με πρώην σου για να σου θυμίσουν πως ο κύκλος στο μεταξύ σας δεν έχει ακόμα κλείσει.

Η Αφροδίτη συνάντησε σε όψη συνόδου τον Ουρανό, στις 18 Μαΐου 2019 και τώρα είναι πιθανό να επανέλθουν γεγονότα της περιόδου εκείνης προκειμένου να επανεξεταστούν.

Θυμήσου: τι είχε προκύψει τότε στην ζωή σου?

Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους. Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαήμερου η όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά που μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά θέματα που αφορούν τόσο τις σχέσεις τους όσο και τις συνεργασίες τους. Καλό είναι να μην βιάζονται ούτε να πάρουν θέση, όταν κάτι δεν εξελίσσεται όπως θέλουν, ούτε και να δηλώνουν πράγματα που δεν είναι έτοιμοι η σίγουροι ότι μπορούν να υποστηρίξουν.

Από την άλλη στην ημέρα της Κυριακής και πάλι, ο ήλιος συναντά τον καλοκάγαθο Δία, ανοίγοντας ένα παράθυρο ευκαιριών, για το οποίο ωστόσο θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ κάτι!

Πέρα από την ευδαιμονία στην ψυχή σου, φέρνουν πίσω τους και μια σειρά γεγονότων και εξελίξεων μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς ουσιαστικά.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ευκαιρίες τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα για τους Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου που μπορεί να περιμένουν ένα επιβοηθητικό άνοιγμα μέσα από το οποίο εξυπηρετούνται στα θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.