ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ

Στην ημέρα της Παρασκευής έχουμε την Νέα σελήνη του μήνα στην 6η μοίρα της Παρθένου στις 2.53πμ.

Η ανάγκη για εργασία, δημιουργικότητα και οργάνωση είναι κυρίαρχη στον κύκλο αυτόν και μάλιστα με αναπάντεχες εξελίξεις.

Βλέπεις στην Νέα αυτή Σελήνη βάζουν πολλοί το χεράκι τους, μια και οι περισσότεροι πλανήτες συμμετέχουν σε αυτό το πλανητικό πάρτι, κρατώντας ένα καλάθι γεμάτο ευκαιρίες!

Και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι μια και ήλιος – σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, μοιάζει με το τζίνι του Αλλαντίν, που βγαλμένο λες από τα μακρινά παραμύθια, έρχεται να σου υποσχεθεί  όλες εκείνες τις αλλαγές που έχεις ονειρευτεί, και μάλιστα απρόσμενα ξαφνικά και αναπάντεχα!

Ζούμε σε ένα κβαντικό σύμπαν, και βρίσκεσαι διαρκώς σε ένα διαρκές καθεστώς άπειρων και εύπλαστων δυνατοτήτων.

Όλοι αλληλεπιδρούμε με όλους και με όλα, μια ιδέα, μια επιθυμία, ένα σχέδιο σου, δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να ανοίξει, να πάρει σάρκα και οστά, να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με την θεωρία της σύγχρονης φυσικής, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται από τον παρατηρητή. Αυτός θα παίξει ρόλο για την τελική έκβαση της υπόθεσης σου.

Κι εδώ το θέμα της πίστης είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Πόσο πιστεύεις ότι θα καταφέρεις? Πόσο η διάθεση σου για να κυνηγήσεις το όραμα σου, είναι ακλόνητη και διέπει ολόκληρο το είναι σου?

Αυτό είναι το πρώτο και το σημαντικότερο βήμα για την επιτυχία σου.

Και από αυτό το σημείο αναλαμβάνουν οι άλλοι! Είναι εκεί που μπορεί να δεις με έναν ‘’μαγικό ‘’ τρόπο, τις εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη, και να αλλάζουν τα πράγματα τελείως ξαφνικά και απρόσμενα.

Όχι δεν είναι τυχαίο και μην αναρωτιέσαι. Είσαι εσύ ο δημιουργός τους!

Τα φώτα σε τρίγωνο με τον Ουρανό σκηνοθετούν εκείνες τις χωροχρονικές συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά σε ότι σχεδιάζεις.

Παράλληλα και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αλλά και σε όψη με τα φώτα, διεγείρουν το μυαλό σου την σκέψη σου, έτσι ώστε να μπορείς να αντιληφθείς με μια μεγαλύτερη ευκολία και ότι γίνεται γύρω σου, αλλά και το πώς πρέπει να κινηθείς.

Μην ξεχνάς πως όλα είναι συχνότητες κι ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας σου, είναι να μπορέσεις να συντονιστείς με αυτές! Εδώ αυτό μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολα, και να ανοίξεις νέες ευκαιρίες που θα αξιοποιήσεις. Φυσικά και εδώ το τυχαίο και το απρόβλεπτο, αποτελούν μέρος των εξελίξεων που θα μπορέσεις να αντιληφθείς άμεσα.

Οι συναντήσεις της περιόδου αυτής, ίσως να παίξουν καθοριστικό ρόλο μια και μόνο τυχαίες δεν είναι.

Αλλά και οι πληροφορίες που λαμβάνεις εμπλουτίζουν κατά πολύ την αποτελεσματικότητα σου.

Ο  Άρης, και αυτός σχηματίζει όψη με τα φώτα, προσδίδοντας την κατάλληλη δυναμική σε  ότι τώρα εξελίσσεται.

Η περίοδος αυτή έχει πολύ δράση, οργάνωση και δυναμικές τοποθετήσεις τέτοιες που σε κάνουν εξαιρετικά αποτελεσματικό σε ότι αναλαμβάνεις.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, προσδίδει την απαιτούμενη σοβαρότητα για να κυνηγήσεις το όνειρο σου..

Ναι είναι ένας κύκλος που σε ωφελεί πολλαπλά.

Και ειδικά αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, να  θυμάσαι πως τα οφέλη της περιόδου μπορεί να είναι περισσότερα από όσα νομίζεις.

Αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που ανοίγεται μπροστά σου. Ένας κύκλος ευκαιριών που δεν μπορείς να φανταστείς που μπορεί να σε οδηγήσει.

Με το καλό όλα!