ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΡΟΩΝ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Πάντα η παρουσία του Άρη στο πλανητικό σκηνικό πάντα η σχεδόν πάντα δίνει το σύνθημα για δράση, και όχι μόνο…

Κι εδώ στις πρώτες μέρες της εβδομάδας ο Άρης παίρνει την σκυτάλη, τόσο με την σύνοδο που σχηματίζει με τον ήλιο την Δευτέρα, όσο και με την σύνοδο που σχηματίζει με τον Ερμή την Τρίτη.

Ο Άρης συνδέεται με την ορμή την δράση, τον πόλεμο, την διεκδίκηση, και τώρα σε αυτές τις διαδοχικές του συναντήσεις, κηρύττει την αρχή όλων αυτών που θα λάβουν χώρα πολύ πιο έντονα και ορμητικά.

Ναι, η εβδομάδα αυτή φέρνει στο προσκήνιο διαφόρων ειδών κινήσεις που μπορεί να έχουν σαν στόχο, είτε να διεκδικήσουν δυναμικά τα όποια σχέδια διαπραγματεύεσαι, είτε ωστόσο να καταλήξουν σαν μια έντονη αντιπαράθεση που θα σε βγάλει έξω από αυτά που επιδιώκεις!

Είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές οι συζητήσεις να καταλήξουν σε καυγάδες, και οι εντάσεις να διαδραματίσουν έναν έντονο ρόλο στο πλαίσιο της καθημερινότητας σου.

Κι αυτό να γίνει με η χωρίς λόγο! Γιατί πολλές φορές αρκεί και μόνο μια ασήμαντη αφορμή που αντιτίθεται στα σχέδιά σου για να δημιουργηθεί ένα κλίμα αναταραχών που δεν είναι καθόλου εύκολο να μαζέψεις!

Μέσα σε αυτό το σκηνικό έρχεται και η Αφροδίτη με τον Δία να προσπαθήσουν να ελαφρύνουν το κλίμα, κάνοντας τα δικά τους χαριτωμένα τερτίπια, και προσδίδοντας μια ελαφρότητα που σε κάποιες περιπτώσεις καλό είναι να προσεχθεί.

Γιατί από την μια η ανάγκη για χαλαρότητα σε κάνει να αφήνεις πιο πίσω τα σημαντικά, αλλά ίσως αυτά είναι και το εισιτήριο σου για να την επιτυχία!

Βεβαίως η Αφροδίτη εδώ θα συναντήσει και τον Ποσειδώνα σε όψη αντίθεσης της ημέρα της Τετάρτης, οπότε μια διπλή προσοχή επιβάλλεται!

Σε ότι λάμπει και μπορεί να μην είναι ο χρυσός που νόμιζες!

Σε ότι σε παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς, σε ότι σε κάνει να χάνεις το μέτρο και τις ισορροπίες σου, σε ότι σε οδηγεί σε καταχρήσεις παντός είδους!

Βλέπεις η υπερβολή παρέα με την πλήρη έλλειψη μέτρου είναι πολύ επικίνδυνος συνδυασμός!

Και ο στόχος μπορεί να είναι τόσο τα οικονομικά σου, όσο και η ερωτική σου ζωή που περνά από διάφορες παγίδες οι οποίες  δημιουργούν παντός είδους απογοητεύσεις και ανατροπές σε αυτά που περίμενες.

Το νου σου! Όλα τελούν υπό αμφισβήτηση τις μέρες αυτές, και είναι απαραίτητο να μην αφήνεσαι σε ότι μπορεί να σε κρατά δέσμιο σε μια εικονική πραγματικότητα που μόνο απογοήτευση μπορεί να σου δημιουργήσει.

Και κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, του δευτέρου δεκαημέρου, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος απογοήτευσης και παραπλάνησης τις ημέρες αυτές, γι αυτό προσοχή σε κάθε είδους υπερβολές που σε βγάζουν έξω από το κέντρο σου και σε κάνουν να πιστεύεις ευφάνταστα σενάρια που  δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Ο Ερμής σχηματίζει άλλες δύο όψεις στις ημέρες της Τετάρτης και της Πέμπτης, την  σύνοδο του με τον ήλιο και το τρίγωνο του με τον Κρόνο.

Οι συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα το διήμερο αυτό, χρειάζεται να είναι προσεγμένες ως την τελευταία λεπτομέρεια για να αποδώσουν.

Καλή εποχή για επανεξέταση θεμάτων που το προηγούμενο διάστημα έμμειναν σε εκκρεμότητα και τώρα έχουν την ευκαιρία να επανεξεταστούν σε νέα πλαίσια!

Σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορεί να βρουν ένα νέο πεδίο που θα ολοκληρωθούν. Πρακτικά ζητήματα εξυπηρετούνται.

Και κυρίως για τους Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός μπορεί να τους δώσει ένα καλό αποτέλεσμα στις προσπάθειες τους κυρίως αυτές που σχετίζονται με τα επαγγελματικά θέματα τους.

Πηγή: My Astro Ολυμπία Χριστοδουλή.