ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 Ο  Έρωτας δεν έχει νόμους και κανόνες.  Σκάει απρόσμενα και ξαφνικά, αλλάζοντας άρδην την ροή στην ιστορία σου.

Αφροδίτη και Άρης συναντούν την εβδομάδα αυτή τον ανατρεπτικό των πλανητών Ουρανό, ανοίγοντας και πάλι το βιβλίο των ανατροπών  και σου μιλούν για τις αλλαγές που θα σου φέρουν.

Είναι ένα καλό σενάριο στ΄ αλήθεια, κάτι έξω από εσένα να ‘’σπρώξει’’ τα γεγονότα.

Γιατί μπορεί οι πλανήτες να δρομολογούν τις εξελίξεις, όμως η δική σου συμμετοχή είναι και αυτή που θα δώσει το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές.

Όμως όταν μιλάμε για ξαφνικά γεγονότα, και όταν μιλάμε για τον Ουρανό, σπάνια οι εξελίξεις είναι αυτές που φαντάζεσαι.

Και πολλές φορές κάποιες είναι και τελείως διαφορετικές από αυτό που ονειρεύεσαι διαβάζοντας για αλλαγές.

Εσύ φτιάχνεις μέσα στο μυαλό σου σενάρια, αυτά που θέλεις που επιθυμείς και περιμένεις.

Πως όλα θα γίνουν κατά πως το φαντάστηκες.

 Μα αυτή είναι και η παγίδα σου. Η αδράνεια!

  • Ουρανός σημαίνει αλλάζω μέσα μου, βλέπω με διαφορετικό τρόπο την ζώη μου και τις εξελίξεις της. Ανακαλύπτω νέα δημιουργικά πεδία που ικανοποιούν την περιέργεια μου και την αγάπη μου για την ζωή.
  • Εκφράζομαι μέσα από μη συμβατικούς και συνηθισμένους τρόπους, ξεδιπλώνω την δημιουργικότητα μου, κάνω την δική μου έρευνα για ότι με ενδιαφέρει να ανακαλύψω, δεν αρκούμαι στο τι μου λένε οι τρίτοι.
  • Ουρανός σημαίνει σηκώνομαι από τον καναπέ μου, παύω να τρώω ότι μου σερβίρουν αλλάζω μόνος μου την ροή, κάνω την δική μου επανάσταση απέναντι στην σύμβαση που μου επιβάλλουν οι άλλοι.
  • Ουρανός σημαίνει αλλάζω την οπτική που μέχρι τώρα είχα και με έκανε να ζω εγκλωβισμένος σε μια καθημερινότητα που δεν μου αρέσει αλλά την ανέχομαι.
  • Ουρανός σημαίνει σταματώ να περιμένω από τους άλλους να διαμορφώσουν τις δικές μου συνθήκες και προχωράω μπροστά αναλαμβάνοντας την δική μου ευθύνη στις εξελίξεις που με αφορούν.

Σε ένα σύμπαν άπειρων δυνατοτήτων, επιλέγω ΕΓΩ τον δρόμο μου και  δεν περιμένω από τους άλλους να τα ορίσουν.

Φυσικά η Αφροδίτη και ο Άρης θα δημιουργήσουν ένα κλίμα εξελίξεων και ευκαιριών. Την ευθύνη όμως για την αξιοποίηση τους την έχεις μόνο και αποκλειστικά εσύ και κανένας άλλος!

Και μπορεί το κλίμα των ημερών να έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα, και να φέρνει μπροστά σου ευκαιρίες που σου μιλούν για ανανέωση, απρόσμενες ερωτικές γνωριμίες, συναντήσεις που αλλάζουν την διάθεση και την ψυχολογία σου.

Το ερώτημα είναι : Μπορείς να τις δεις και να τις αξιοποιήσεις? Έχεις μάθει να βλέπεις έξω από το προφανές?

Γιατί συνήθως οι ευκαιρίες, δεν έρχονται όπως τις έχεις φανταστεί. Νόμος!

Βεβαίως οι αλλαγές μπορεί να αφορούν και τα ζητήματα των εργασιακών σου, που  θα χρειαστεί να ανανεώσεις την οπτική σου – για κάποιο λόγο- απέναντι τους. Κάτι αλλάζει, κάτι ανανεώνεται κάτι γεννιέται!

Αν λοιπόν είναι από αυτούς που δεν φοβούνται να μπουν στο παιχνίδι και να ακολουθήσουν την εμπειρία του απρόβλεπτου, και του χωρίς πρόγραμμα, είναι πιθανό να ζήσεις μεγάλες στιγμές!

Αν πάλι είσαι από αυτούς που αρκούνται στο να μένουν βυθισμένοι στον καναπέ και τις σκέψεις τους, μπορείς να συνεχίσεις, χωρίς να αλλάξεις τίποτα.

Όλα έχουν να κάνουν με το τι εσύ επιλέγεις.

Πάντως αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους Αιγόκερους και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, μπορείς να περιμένεις εκπλήξεις στις μέρες αυτές, Και στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή. Θα τις αξιοποιήσεις ?

Στην ημέρα της Πέμπτης ο Ερμής περνά στο ζώδιο της έξαρσής του την Παρθένο του οποίο είναι και κυβερνήτης, και θα παραμείνει ως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Εξαιρετική εποχή για κάθε είδους αποτελεσματική οργάνωση και επικοινωνία που βοηθά να εξελίξουμε  τα σχέδιά μας  κατά πως τα θέλουμε.

Ο Ερμής εδώ προσφέρει ένα πολύ καλό κλίμα που θα ευνοήσει πολύ τον διάλογο και τις αποτελεσματικές  λύσεις.

Η ακρίβεια και η συνέπεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα και όπως διαμορφώνονται την περίοδο που θα διανύσουμε.

Αυξημένη διάθεση πάντως για κριτική θα υπάρχει και αυτό θέλει προσοχή.

Πάντως είναι μια εποχή εκκινήσεων και ο Ερμής προσφέρει ένα καλό έδαφος για να τις σχεδιάσουμε και να τις ολοκληρώσουμε.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Πηγή:My Astro Ολυμπία Χριστοδουλή.