ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΏΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ 9  ΕΩΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

 Ρόδα είναι και  γυρίζει και το τελευταίο διάστημα αυτοί που παίρνουν την σκυτάλη στις εξελίξεις, είναι οι γήινοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, μια και αυτή η πολυαστρία στην Παρθένο τους ανοίγει την πόρτα  σε πολλά γεγονότα!

Για την αρχή το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Δευτέρα, φωτίζει κάθε σκοτάδι στο ‘’παλάτι του μυαλού σου’’, μια και η αντίληψη σε πολλές περιπτώσεις είναι ζήτημα στιγμής.

Κάτι που το προηγούμενο διάστημα μπορεί να φάνταζε άλυτο η δυσνόητο, τις μέρες αυτές φωτίζεται, αναδύοντας λύσεις που ούτε καν είχες φανταστεί μέχρι τώρα.

Αυτή την αλλαγή, στην οπτική σου, στον τρόπο σκέψης σου, η στην αντίληψή σου, φωτίζει το τρίγωνο των δύο πλανητών, και προσφέρει δυνατότητες να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο μέσα από το οποίο θα βρεις λύσεις που  εξυπηρετούν τα σχέδιά σου.

Ίσως ακόμα και ένας καινούργιος κύκλος ενδιαφερόντων η σπουδών να είναι μέσα σε αυτά που προκύπτουν τις μέρες αυτές.

Φυσικά, ότι τώρα ξεκινά, χρειάζεται πολύ δουλειά, και υποστήριξη, μια και το τρίγωνο του Αρη απο την Παρθένο και του ανάδρομου  Κρόνου από τον Αιγόκερω,(πάλι στην ημέρα της Δευτέρας) πυροδοτεί μια σειρά συγκυριών που σε φέρνουν  μπροστά σε θέματα που ενδεχομένως στοχεύεις εδω και καιρό αλλά για κάποιο λόγο είτε δεν έχεις ακόμα καταφέρει,είτε βρίσκεσαι στην εξελικτική διαδικασία να το ολοκληρώσεις.

Σου έχει τύχει ξανά, να προσπαθείς για κάτι  με όλο σου το είναι, να δίνεις όλο τον χρόνο σου σε αυτό, να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και να μην καταφέρνεις να το ολοκληρώσεις.

Και ξαφνικά να ανοίγει μια πόρτα απο το πουθενά, και γίνεται αυτό που δεν είχες καταφέρει με τόση προσπάθεια και αγώνα. Γιατί? Γιατί τώρα είναι η στιγμή να γίνει!

Αρης και Κρόνος, σε επιφορτίζουν  με την απαραίτητη δύναμη, ενώ παράλληλα δημιουργούν και τις συγκυρίες εκείνες που χρειάζονται για να σε φέρουν πιο κοντά στο όνειρο σου.

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να νιώθεις κουρασμένος απο τις διάφορες αναποδιές που σου έτυχαν το τελευταίο διάστημα,να πιστεύεις πως δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις, όμως εκεί που έχεις κουραστεί η απογοητευτεί, πολλές φορές εκεί βρίσκεται και η λύση που ψάχνεις!

Ο Αρης σε επιφορτίζει με την απαραίτητη δύναμη, και ο Κρόνος σου ζητά να οργανωθείς και να δράσεις.

Να θυμάσαι πως το αποτέλεσμα μπορεί να σε δικαιώσει πανηγυρικά.

Κυρίως σε ότι αφορά τις εξελίξεις της επαγγελματικής σου ζωής (και όχι μόνο) ο κύκλος αυτός φέρνει σημαντικά θέματα στο προσκήνιο, που απαιτούν οργάνωση και δράση.

Κι εδώ θα διαπιστώσεις πως η επιτυχία είναι απλώς το γύρισμα της ρόδας, όταν έχεις κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες.

Ωστόσο, μέσα σε αυτό το σε γενικές γραμμές ευχάριστο κλίμα, έρχεται και η αντίθεση του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, την Τρίτη, να σου ταράξει τα νερά να σου σπείρει τον σπόρο της αμφιβολίας και της αμφισβήτησης, αυτής που σου λέει πως όλα είναι μάταια, και να σε οδηγήσει για ακόμα μια φορά στον λάθος δρόμο αν δεν το προσέξεις.

Όλα είναι επιλογές και το ξέρεις, όμως εδώ και κάτω από την ενέργεια αυτών των δύο ουρανίων σωμάτων, το ‘’παιχνίδι’’ μπερδεύεται, και η ψυχή σου ξεσηκώνεται για να βρει αυτό που λαχταρά, αναζητώντας την ευτυχία της σε πρόσωπα η καταστάσεις έξω απο αυτήν.

Ναι είναι εύκολο τις μέρες αυτές να ξεσηκωθείς, να αναζητήσεις εκείνους τους πλαστούς παραδείσους που σε βγάζουν από το κέντρο σου, διαταράσσουν τις ισορροπίες σου και κυρίως δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά!

Οι επιθυμίες γίνονται σφοδρές, και όταν δεν ικανοποιούνται, σε γεμίζουν θλίψη, αυτοοικτιρμό, και έλλειψη διάθεσης.

Είναι εύκολο να καταφύγεις στους εικονικούς παραδείσους όπως οι ουσίες το αλκοόλ, τα φάρμακα, που απομυζούν την ψυχή και το πνεύμα σου.

Και μετά σε αφήνουν πιο μόνο, και πιο  δυστυχισμένο, απο πριν.

Εκει που καταλαβαίνεις πως το χρήμα, η δύναμη, η εξουσία, ειναι μάταια. Το μόνο που έχει σημασία είναι η ψυχή σου και η ανάταση της. Η σωτηρία της.

Είναι εκεί που οι ‘’δαίμονες’’ που κουβαλά ο καθένας από μας μέσα του θεριεύουν, αποκτούν εξωπραγματικές διαστάσεις, και έρχονται να μεγαλώσουν τον φόβο σου.

Είναι πολύ εύκολο να σε παρασύρουν. Το μυαλό σου έχει πάντα την τάση να πηγαίνει στο κακό, στο αρνητικό σενάριο.

Χρειάζεται πίστη, σε εσένα, στο μεγαλείο σου, στον στόχο σου, στο όνειρό σου, για να μπορέσεις να σταθείς όρθιος, χωρίς να σε γονατίσουν οι σκέψεις σου, η όλα αυτά που δεν έχουν ακόμα γίνει.

Γιατί είναι οι προσδοκίες σου που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις. Κι εκεί είναι και το λάθος. Αν κοιτάξεις πίσω σου, θα δεις πως η ζωή σου περιλαμβάνει ένα σωρό πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να είσαι ευγνώμων.

Κι όμως εσύ μένεις σε ότι ΔΕΝ έχεις, ποτίζοντας την ψυχή σου με θλίψη.

Φύγε τώρα από αυτό! Νιώσε την ευλογία του έχω ότι χρειάζομαι. Στρέψε το βλέμμα σου στον ουρανό, και πες ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ μέσα από την καρδιά σου για όλα όσα έχεις σήμερα.

Θα διαπιστώσεις πως πολλές φορές μια μικρή μετακίνηση στην οπτική σου, είναι ικανή να κάνει θαύματα!

Γνώρισε τον ανώτερο ευτό σου, αυτόν που είναι απαλλαγμένος από τα γήινα συναισθήματα και ζήτησε του την σοφία του.

Κάντον οδηγό σου!

Απόλαυσε την ομορφιά ενός ήρεμου και γαλήνιου ύπνου, και δώσε μεγάλη σημασία στα όνειρα που βλέπεις.

Να θυμάσαι:Το παιχνίδι είναι δικό σου, και μόνο! Εσύ επιλέγεις πως βλέπεις τα πράγματα.

Στην ημέρα της Πέμπτης το τετράγωνο του φασαριόζικου Αρη με τον Δία, σε προτρέπει σε κάθε είδους….’’παραστρατήματα’’ που σε κάνουν να χάνεις το μέτρο και τα όρια!

Το ‘’παιχνίδι’’ παίζεται στις ζωδιακές περιοχές της Παρθένου και του Τοξότη.

Έχουμε λοιπόν και λέμε: Ελευθερία εναντίον ρουτίνας, υποχρεώσεις εναντίον απόλαυσης, ξενοιασιά εναντίον δουλειάς! Αυτά και  άλλα πολλά δίπολα σου δημιουργούν διάφορα διλήμματα για το τί θα περιλαμβάνουν οι  μέρες αυτές.

Με λίγα λόγια αυτό που πρέπει να κάνεις? Η αυτό που θέλεις?

Φαίνεται πως το ‘’Θέλω’’ αποκτά την σκυτάλη και σε ωθεί σε κάθε είδους ‘’παραβάσεις’’ κυριολεκτικές ή μη.

Από το να βγεις έξω και να ξεχάσεις να γυρίσεις, ως το να ξοδέψεις χρήματα χωρίς λόγο μένοντας ταπί και ψύχραιμος!

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά με αυτούς τους δύο ‘’τύπους’’ να βρίσκονται στο επίκεντρο, και αν σκεφτούμε και την ενέργεια του Ηλίου με τον Ποσειδώνα παράλληλα, το σκηνικό μπορεί να βγεί τελείως εκτός ορίων.

Και κυρίως για τους Διδύμους Παρθένους Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου η όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές έχουν ένα ασαφές και περίεργο χρώμα, γεμάτο υπερβολές που μπορεί εύκολα να τους βγάλουν απο το κέντρο και τους στόχους τους.Καλό είναι να μείνετε εστιασμένοι στα θέματα που έχετε, και να μην αφεθείτε σε ότι μπορεί να σας παρασύρει γιατί οι συνέπειες μπορεί να μην είναι αυτές που θα θέλατε.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Πηγή: My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.