ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΏΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Και στο τριήμερο αυτό συνεχίζεται το …μπαράζ όψεων, που σκοπό έχουν να σου δώσουν έναν ακόμα λόγο να  λειτουργήσεις δυναμικά.

Την αυλαία ανοίγουν δύο παλιοί σου γνώριμοι ο Ερμής και ο Δίας, που συναντιούνται για άλλη μια φορά στην ημέρα της Παρασκευής, μέσα από μια όψη τετραγώνου για να σε ξεσηκώσουν σε γλέντια και χαρές.

Από την άλλη βεβαίως και ο ήλιος με πολλά ραντεβού τόσο το τρίγωνο του με τον Κρόνο, όσο και το τετράγωνο του με τον Δία, υπόσχονται να μην σε αφήσουν σε ησυχία.

Οι λόγοι για να το ρίξεις έξω πολλοί, με πρώτο και καλύτερο μια διάθεση σου για κάθε είδους υπερβολή που δεν θα είναι εύκολο να την μαζέψεις και να οργανωθείς.

Και ας φωνάζει ο ‘’μπάρμπα’’ Κρόνος ότι του χαλάνε το μαγαζί αυτές οι τρελλοπαρέες που μαζεύτηκαν  γύρω του.

Τι τα θες . Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ο λόγος να του χαλάσει τον ύπνο το πρόγραμμα και ότι έχει επιμελώς οργανώσει.

Άλλωστε αυτές οι υπερβολές είναι που ομορφαίνουν την ζωή σου, την βγάζουν από την ρουτίνα της και της δίνουν χρώμα.

Ε… δεν θέλεις και πολύ. Να τα αφήσεις όλα πίσω και να τρέξεις ξέγνοιαστος εκεί που λαχταρά η καρδιά σου.

Εκεί που η διασκέδαση, το ξέφρενο πάρτι σε καλεί. Εκεί  που το καλοκαίρι κρατά ακόμα.

Εκεί που μπορείς να χαμογελάς και να χαίρεσαι. Εκεί που γίνεται τζέρτλελο και σαματάς.

Λίγο που γύρισες από διακοπές και σου κακοφαίνεται, λίγο που η ρουτίνα έχει μπει και πάλι για τα καλά στην ζωή σου, δεν την χάνεις αυτή την ευκαιρία. Να το ρίξεις  και πάλι έξω. Χωρίς πρέπει και γιατί.

Να το ευχαριστηθείς βρε αδελφέ!

Βεβαίως σε αυτό το πάρτι της υπερβολής, δεν θα λείψουν κι βαρύγδουπες δηλώσεις, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, αυτά που λέγονται σε μια στιγμή χαράς και ευφορίας και λίγο παρακάτω χάνονται στο φύσημα  του ανέμου.

Βλέπεις μέσα σε όλο αυτό το πανηγύρι ο Ερμής συναντά και τον Ποσειδώνα, σε όψη αντίθεσης, δημιουργώντας τα δικά του σκηνικά, την καλύβα την κάνει παλάτι, τον βάτραχο πρίγκιπα, την κολοκύθα αμάξι και μάλιστα λαμπερό και πολυτελές. Φεράρι ας πούμε. Κι εσύ που βλέπεις αλλά όχι με τα μάτια της λογικής σου, αλλά με τα μάτια της επιθυμίας σου, ενθουσιάζεσαι κάνεις όνειρα και σενάρια! Όμως λίγο παρακάτω θα δεις ότι είναι πολύ εύκολο τα πράγματα να αποκτήσουν και πάλι την πραγματική τους διάσταση. Και να έχεις μείνει μόνος και απογοητευμένος. Γιατί λίγο η γενικότερη αισιοδοξία που επικρατεί, λίγο που  Ερμής –Ποσειδώνας συνηγορεί στο ψέμα, μια προσοχή είναι απαραίτητη. Και μέσα σε όλο αυτό το κομφούζιο, η ωραία του ζωδιακού η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στην ημέρα του Σαββάτου.

Και σαν  μην έφταναν όλα αυτά, έρχεται κι ο έρωτας, να εμπλουτίσει το σκηνικό, και μέσα σε όλο αυτό δεν είναι σίγουρο τι πρέπει να πιστέψεις και τι όχι.

Συναντήσεις όλο πάθος και ένταση προμηνύονται, και το πλανητικό σκηνικό παίρνει φωτιά, κι καρδιά σου επίσης!

Είναι σίγουρο πως στο τριήμερο αυτό ερωτεύεσαι η αναβιώνεις  παλιούς σου έρωτες που εμφανίζονται φλογεροί διεκδικώντας άλλη μια ευκαιρία στην καρδία σου.

Ο έρωτας θα γράψει και πάλι το όνομά του με φωτεινά γράμματα, και είναι σίγουρο ότι η κάθε στιγμή που εμπλέκεσαι μαζί του τις μέρες αυτές θα σου μείνει αξέχαστη.

Και κάνεις δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει και παρακάτω φυσικά.

Το …’’’πάρτι ‘’ ευνοεί τους εκπροσώπους της γήινης τριπλόττητας Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, η όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που σίγουρα έχουν πολλά να ζήσουν και φυσικά να νοιώσουν, ωστόσο μια προσοχή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Εύνοια όμως εισπράττουν και οι Τοξότες του δευτέρου, μια και ο Δίας πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις των ημερών, που μπορούν είτε να περάσουν ένα πολύ όμορφο τριήμερο είτε να εκμεταλλευτούν και ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν.

Πηγή:My Astro Ολυμπία Χριστοδουλή.