ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Για άλλη μια και τελευταία φορά μέσα στην χρονιά, έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα στην ημέρα του Σαββάτου.

Είναι εδώ που τεστάρετε  η πίστη σου!

  • Πόσο πολύ πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις?
  • Πόσο πολύ είσαι αποφασισμένος να πετύχεις και να παλέψεις σκληρά γι αυτό?
  • Κατά πόσο τα εμπόδια που μπαίνουν στον δρόμο σου αναχαιτίζουν την πορεία σου?
  • Πόσο ρεαλιστής είσαι?

Και οι δυο πλανήτες είναι πανίσχυροι και στα ζώδια που εκπροσωπούν. Δίας στον Τοξότη και Ποσειδώνας στους Ιχθύες.

Τα επεκτατικά σου σχέδια σε πολλές περιπτώσεις και κυρίως αν δεν έχουν την κατάλληλη υποδομή και οργάνωση, είναι εύκολο να καταποντιστούν.

Η ακόμα, αν έδειξες υπερβολική εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο η μια κατάσταση, η περίοδος αυτή έχει πολλές αλλαγές που θα σε κάνουν να πιστέψεις πως όλα όσα έχεις προσπαθήσει είναι μάταια!

Είναι μια κακή στιγμή για κάθε ξεκίνημα που δεν έχει  θεμελιώσει καλά  τις βάσεις του.

Ίσως μέσα σου να νοιώθεις σίγουρος, επαρκής για κάτι που ξεκινάς, μα είσαι πραγματικά?

Το να είσαι προσγειωμένος και πραγματιστής την περίοδο αυτή επιβάλλεται, και είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ακριβώς που πατάς και που βρίσκεσαι.

Το διάστημα αυτό καλό είναι να απέχεις από τυχερά παιχνίδια, ποτό, ουσίες η να δείχνεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που έχουν τον ρόλο του καθοδηγητή.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν τον ήλιο τον ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των ζωδίων καλό είναι να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη όσα λέμε, γιατί η εποχή έχει πολλές παγίδες!

Το τριήμερο αυτό δονείται’’ και κάτω από τις ενέργειες του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου στην ημέρα, μια όψη η οποία παραπέμπει σε μελαγχολία, έλλειψη διάθεσης, απαισιοδοξία, περιορισμοί, εμμονές και   συντηρητισμός.

Ο Ερμής είναι η συλλογιστική μας διαδικασία, ενώ ο Κρόνος σχετίζεται με τα όρια και τον περιορισμό.

Θα νοιώσεις πως στο μυαλό σου, πέφτουν… μπάρες, και μπλοκάρουν όλα τα συστήματα ανατροφοδότησης των θετικών σκέψεων και της χαράς!

Ο Κρόνος απαιτεί συγκεκριμένες θέσεις και πράξεις, χωρίς να σου επιτρέπει χρόνο για ξενοιασιά και ηρεμία.

Τι δουλειές έχεις? Με αυτές πρέπει να ασχοληθείς, θα σε προστάξει αυστηρά, κι εσύ, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ακολουθήσεις αδιαμαρτύρητα τις συμβουλές του.

Βλέπεις δεν έχεις και πολλά περιθώρια…

Κρόνος είναι αυτός και όταν προστάζει κάτι επιβάλλεται να το ακολουθήσεις.

Φυσικά και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να ασχοληθείς με το πρακτικό μέρος της ζωής σου, να τακτοποιήσεις πάσης φύσεων εκκρεμότητες που τις έχεις και σέρνονται καιρό τώρα, η να οργανώσεις καλύτερα την δουλειά σου η το σπίτι σου.

Μην προσπαθήσεις όμως να βάλεις σε τάξη και τα συρτάρια του μυαλού σου, δεν είναι η καλύτερες μέρες για να το κάνεις .

Επίσης, μέσα στα πλαίσια της αυστηρότητας που επιβάλλει ο πλανήτης, είναι πολύ εύκολο να πεις λόγια που θα έχουν κριτικό η καυστικό χαρακτήρα, και το αντίθετο.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, η αν έχεις ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός σε καλεί να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός ως προς την διαχείριση των συναισθημάτων και του λόγου σου. Είναι εύκολο να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις.

Επίσης προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σου.

Πηγή:My Astro.Ολυμπία Χριστοδουλή.