ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΠΟ 1Η ΕΩΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Αρχή του μήνα Νοεμβρίου και ο Ερμής αποφασίζει να κάνει λίγο το σκηνικό άνω κάτω, γυρνώντας από εχθές σε ανάδρομη πορεία.

Και πάνω που λες πως έβαλες μια σχετική τάξη στα πράγματα, να σου πάλι  η αναστάτωση και η ασυνεννοησία.

Και όλα θα κινηθούν και πάλι στα πλαίσια του χάους, με την γνωστή ταλαιπωρία στις μετακινήσεις, το επικοινωνιακό κομφούζιο, τα τεχνικά προβλήματα, και όλα αυτά τα περίεργα που σέρνει μαζί της περίοδος αυτή, και που έναν πονοκέφαλο θα σου τον δημιουργήσουν.

Ως τις 20 Νοεμβρίου που θα βρίσκεται σε αναδρομή, το σίγουρο είναι πως  έχεις πολλά να δεις και να ξαναθυμηθείς, μια και ένα από τα πράγματα που φέρνει είναι τα πρόσωπα από το παρελθόν σου, μήπως τυχόν και θελήσεις να διορθώσεις κάτι που σε μια σχέση που δεν πρόλαβες το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη, εγκαταλείποντας την θέση του Σκορπιού, που την ζόρισε την έκανε να ασφυκτιά (και μαζί της και εμάς),αλλάζοντας και τις διαθέσεις αλλά και τις εξελίξεις.

Είναι η στιγμή, που αφού έχει περάσει από τα σκοτεινά νερά του Σκορπιού και τις υπαρξιακές της αναζητήσεις, μπαίνει σε μια νέα πορεία, με νέα ενδιαφέροντα και ιδέες.

Η ανάγκη της είναι να ανακαλύψει την πρόοδο και την ομορφιά αλλά κυρίως την ελευθερία του να εκφράζεται και να είναι ο εαυτός της.

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που βρίσκεται σε μια διαρκή αναζήτηση, για να γνωρίσει, να χαρεί, να συλλέξει καινούργιες εμπειρίες, να γνωρίσει νέα πρόσωπα, να τροφοδοτήσει την ζωή του και νέα ερεθίσματα.

Η Αφροδίτη εδώ θα ακολουθήσει αυτή του την διάθεση μπαίνοντας στο ‘’παιχνίδι’’ της ζωής και των σχέσεων, με άλλη όρεξη  και χαρά.

Είναι ανοιχτή σε  όλους και σε όλα, χαίρεται, αναζητά, ανακαλύπτει καινούργιους προορισμούς που της εξάπτουν την περιέργεια και την ζωντάνια, και επιτρέπει στο καινούργιο να εισβάλλει στην ζωή της.

Έχει ενθουσιασμό για κάθε τι που συναντάει και είναι  γεμάτη περιέργεια να μπει σε νέες σχέσεις εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες της .

Ωστόσο είναι μια Αφροδίτη που δύσκολα θα δεσμευτεί, και ενοχλείται πολύ όταν της στερούν το δικαίωμα της επιλογής .

Είναι ελεύθερη και το διεκδικεί με κάθε τρόπο .Όχι πως δεν είναι πιστή και αφοσιωμένη. Απλά απαιτεί το δικαίωμα της ελευθερίας της. Πάντα και παντού.

Και αυτό σε πολλές περιπτώσεις την κάνει να μην μπορεί εύκολα να μείνει σε κάτι πολύ, μια κατάσταση η μια σχέση, αλλά να διασπάται μέσα σε νέα ενδιαφέροντα και πεδία αναζητώντας διαρκώς μια νέα εμπειρία να ανακαλύψει. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις το άτομο μπορεί να οδηγηθεί στον τυχοδιωκτισμό, μα πάντα θα παραμένει ένα καλόβολο και καλοσυνάτο πλάσμα, με την ανάγκη της διαρκούς αναζήτησης στο αίμα του.

Το διάστημα αυτό, οι σχέσεις αποκτούν έναν άνεμο ανανέωσης, ενδιαφέροντος αλλά κυρίως περισσότερης χαράς, κάτι που το χρειάζονται για να ξαναβρούν την ζωντάνια τους.

Σε πολλές περιπτώσεις αποκτούν και μια ελαφρότητα, που τις κάνει να χάνουν προσωρινά τις ισορροπίες τους.

Η ανάγκη που γεννάται είναι το να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες που έρχονται και μέσα από καινούργια πρόσωπα, περισσότερο  ανακαλύπτοντας και τον εαυτό μας μέσα από αυτά.

Υπάρχει ένα ανάλαφρο κλίμα, που συνοδεύει το διάστημα που θα διανύσουμε, με τους φίλους μας σε πρώτη προτεραιότητα και την κοινωνική ζωή να εκτοξεύεται.

Ωστόσο επειδή το κλίμα που επικρατεί μπορεί να μας κάνει να χάσουμε το μέτρο, καλό είναι να έχουμε στο νου μας πως τα πράγματα πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγουν. και σε οικονομικό επίπεδο( αγορές τις οποίες δεν υπολογίζουμε, χρήματα που σπαταλάμε χωρίς σκέψη), αλλά και σε προσωπικό.

Από την νέα θέση της Αφροδίτης επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που ανανεώνουν σε μεγάλο βαθμό τα ενδιαφέροντα τους, τους στόχους τους την κοινωνική και την αισθηματική τους ζωή.