ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ  19 Εως 22  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Την λένε περίεργη, λεπτολόγο, εργασιομανή, εργένη, ρεαλίστρια, καυστική, κριτική. Ναι είναι όλα αυτά αλλά και άλλα πολλά!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μας συστήνεται.

Είναι μια Αφροδίτη σαφώς παρεξηγημένη! Αναγκάζεται να βιώσει και να εξελιχτεί σε ένα αφιλόξενο γι αυτήν περιβάλλον,όπως είναι οι ποιότητες της Παρθένου,  που καλείται να ασχοληθεί με πράγματα που δεν την ενδιαφέρουν όπως οργάνωση. Λεπτομέρεια, πρακτικότητα, και μπορεί να τα υπηρετεί πολύ καλά, αλλά είναι έξω από την φύση της.

Η Αφροδίτη είναι πλασμένη για σχέσεις, ομορφιά, αγάπη, και το ζώδιο της Παρθένου, την εγκλωβίζει σε ρόλους που δεν αγαπά.

Χάνει πολλές από τις μικροχαρές της ζωής η Αφροδίτη εκεί γιατί πάντα έχει κάτι άλλο να φροντίσει, με αποτέλεσμα να νοιώθει συχνά πως η ζωή, η χαρά είναι κάτι που συμβαίνει σε άλλους αλλά όχι σε αυτήν.

Και ναι μπορεί σε ότι αφορά το συναισθηματικό της κομμάτι να μην είναι η πιο ένθερμη υποστηρίκτρια του γάμου και των σχέσεων, μια και μέσα στην πρακτικότητα που την διέπει της είναι πολύ δύσκολο να αφεθεί σε συναισθήματα που δεν έχουν έλεγχο και προγραμματισμό.

Θα κάνει σχέσεις που συνήθως απαιτεί να έχει τον έλεγχο τους ,η να έχει απτά οφέλη από αυτές.

Ο τομέας που είναι το δυνατότης σημείο είναι η προσφορά! Είναι μια Αφροδίτη αρωγός και συμπαραστάτης σε όποιον την χρειάζεται και δεν θα διστάσει να αναλάβει ευθύνες γι αυτόν που αγαπά η αποφασίζει να βοηθήσει.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο επίσης είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας. Απόλυτα οργανωτική και πειθαρχημένη μπορείς να της εμπιστευτείς από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα θέματα και να τα φέρει ει πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Ωστόσο καλό είναι  να μην πέσεις στο στόμα της όταν  θελήσει να σε κρίνει. Μπορεί να γίνει εξαιρετικά καυστική και αυστηρή.

Το διάστημα από 21.8 εως 14 9.2019 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Ανοίγει ένας κύκλος που ο τομέας σχέσεις και  έρωτας περνά σε δεύτερη μοίρα και τον πρώτο λόγο τον έχει η οργάνωση και η μεθόδευση των επαγγελματικών μας.

Είναι μια εποχή που μπορούμε να οργανώσουμε τα όποια θέματα μας ενδιαφέρει να εξελίξουμε και μάλιστα με τρόπο τέτοιο που να έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Από την νέα θέση της Αφροδίτης ευνοούνται οι Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι που θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν σε νέα βάση τα θέματα των επαγγελματικών τους και να τα εξελίξουν καλύτερα.

Στην ημέρα της Τετάρτης, το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία είναι ένας σοβαρός λόγος που μπορούν να οργανώσουν καλύτερα τα πρακτικά θέματα της ζωής τους.

Κάθε φορά που ο Δίας κάνει την εμφάνισή του στο προσκήνιο, χαίρεσαι, ξέρεις πως έχεις σε κάτι να ελπίζεις και κάτι να περιμένεις.

Και εν πρώτης φαίνεται πως το μυαλό σου, σου προσφέρει τρόπους να δεις τα πράγματα μέσα από μια πιο διευρυμένη οπτική, έτσι που σου είναι εύκολο να αντιληφθείς πολύ καλύτερα τα γεγονότα γύρω σου.

Και αυτός είναι και ένας τρόπος που σε βοηθά να βρεις και λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε βασανίζουν.

Βεβαίως αυτοί οι δύο πλανήτες σε ωθούν στην παγίδα των εύκολων λύσεων, παρά αυτών που θα ιδρώσεις για να καταφέρεις.

Ωστόσο και αν βρίσκεσαι σε επαγγελματικούς χώρους αυτή την εποχή, μπορεί να υπάρξουν εποικοδομητικές συζητήσεις και διάλογοι που θα εξυπηρετήσουν σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια σου.

Να θυμάσαι ωστόσο πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά, κι εδώ είναι εύκολο να τις χάσεις και να υπολογίσεις άλλα από αυτά που πρέπει.

Αν πάλι βρίσκεσαι σε  χώρο διακοπών είναι πολύ καλές μέρες για να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά με αρωγό την θετική ενέργεια που σου προσφέρουν οι δύο πλανήτες.

Είναι επίσης πολύ πιθανό να γίνεις δέκτης θετικών πληροφοριών η ειδήσεων τις μέρες αυτές

Ωστόσο επειδή μπορεί κάποια από αυτά να είναι …φούσκες καλό είναι να είσαι προσεκτικός στο τι ακούς και τι εμπιστεύεσαι.

Πάντως για κάποιους δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες αυτές που  μπορεί να τους ανοίξουν μια νέα σελίδα στις υποθέσεις τους.

Από την όψη του Ερμή – Δία ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Η εποχή αυτή μπορεί να τους ανοίξει ένα παράθυρο στην τύχη, την καλοπέραση η σε ένα ταξίδι.

Πηγή:My Astro .gr