1ο Δεκαήμερο: Ο τομέας των σχέσεών σου θα συνεχίζει να δοκιμάζεται και αυτή την εβδομάδα, όπου είναι πιθανές οι επιθέσεις και οι ανταγωνισμοί ή αντιζηλίες τόσο από το ταίρι σου όσο και από άτομο με το οποίο συνεργάζεσαι στενά. Ίσως κατηγορηθείς κιόλας για έλλειψη συναισθημάτων ή εκφραστούν παράπονα για την «ψυχρότητά» σου, η οποία όμως είναι φαινομενική, αφού κι εσύ είσαι μέσα σου σε αναβρασμό. Όσο πιο ήρεμος παραμείνεις και συζητήσιμος, τόσο πιο εύκολα θα λυθούν τα θέματά σου και θα εκτονωθεί η ένταση.

2ο Δεκαήμερο: Μια χαρά θα είναι η εβδομάδα για σένα, καθώς θα αρχίσεις να καρπώνεσαι τα οφέλη της Αφροδίτης στον Ταύρο, η οποία θα ανεβάσει τις μετοχές σου και στον ερωτικό τομέα και ενδεχομένως να σου φέρει και χρήματα. Μην πάρεις πολύ στα σοβαρά αυτά που θα μάθεις ή θα ακούσεις στις 29 του μήνα, αφού μάλλον πρόκειται για φήμες, παρά για αλήθειες. Τα καλά έρχονται στις 30 με μια χαρούμενη είδηση που θα λάβεις, μια καινούργια, πολλά υποσχόμενη, γνωριμία ή μήνυμα γεμάτο γλυκόλογα.

3ο Δεκαήμερο: Ζορίζεσαι είναι η αλήθεια, αλλά θα έχεις και καλές στιγμές αυτή την εβδομάδα που θα σου δώσουν μια ανάσα και το δικαίωμα να ελπίσεις ότι ναι μεν πιέζεσαι, όχι όμως άδικα. Η ψυχολογία σου θα ανέβει, όσον αφορά στη δουλειά σου, στις 30 του μήνα, κάτι που μπορεί να οφείλεται αποκλειστικά σε σένα και τον τρόπο που θα δεις τα πράγματα κι όχι ντε και σώνει σε κάποιο γεγονός. Στις 31 πάντως είναι πολύ πιθανό να έρθει η δικαίωση και στα ερωτικά σου και να «ανταμειφθείς» για την υπομονή και τις προσπάθειές σου.