ΑΝΑΛΎΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Ακολουθώντας την διαδρομή της Πανσελήνου που προηγήθηκε, το τριήμερο κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, επιτρέποντας μας ένα διάλλειμα ανασύνταξης και προγραμματισμού.

Στην ημέρα του Σαββάτου η σελήνη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, ανοίγοντας εκείνες τις διαθέσεις που δημιουργεί η ανάγκη του να έχεις κοντά σου τα πρόσωπα που σε κάνουν να νοιώθεις οικειότητα και άνεση.

Σπίτι, οικογένεια με την στενή η την ευρύτερη έννοια είναι από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν.

Παράλληλα το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, έρχεται να φωτίσει εκείνες τις πιο σκοτεινές πτυχές του μυαλού, που πολλές φορές χάνονται μέσα σε προβλήματα και δημιουργούν διαφόρων ειδών αδιέξοδα.

Αυτά τα αδιέξοδα τις μέρες αυτές μπορούν να φωτιστούν και να αναδυθούν λύσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Καλό θα ήταν να μείνεις και λίγο μόνος με τον εαυτό σου, και να συντονιστείς μ εκείνες τις λεπτές πτυχές της ύπαρξης σου, που ξέρουν όλη την αλήθεια και έχουν τις λύσεις για όλα!

Από εκεί μπορεί να αναδυθούν κάθε μορφής λύσεις που δεν μπορούσες να αντιληφθείς μέχρι τώρα.

Είναι και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που κορυφώνεται και αυτό στην ημέρα της Κυριακής και μιλά για κάθε είδους πρακτικές τακτοποιήσεις που εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Οι μέρες προσφέρονται για κάθε είδους σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις που έχουν οργανωθεί σωστά, διαπραγματεύσεις η ακόμα και την ολοκλήρωσή τους .

Προσφέρονται όμως και για πιο προσωπικές συζητήσεις.

Μια και η ερωτική ζωή μπορεί να μην ανανεώνεται, όμως υπάρχει ένα πρόσφορο έδαφος για επίλυση παρεξηγήσεων, τακτοποίηση θεμάτων που μας έχουν απομακρύνει από τους άλλους, και εξισορρόπηση καταστάσεων.

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας είτε αναδύονται στο προσκήνιο, είτε βρίσκουν τα κοινά τους σημεία και τις ισορροπίες τους εκ νέου.

Επίσης η όψη αυτή ενεργοποιεί και τις σχέσεις των ατόμων που έχουν στην συναστρία τους Αφροδίτη – Κρόνο σε όψη.

Την εύνοια των ημερών εισπράττουν οι εκπρόσωποι της υδάτινης τριπλότητας, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, αλλά και Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, σαφώς βρίσκονται μπροστά από ευκαιρίες που τους εξυπηρετούν τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά τους θέματα ως προς την τακτοποίηση τους.

ΥΓ. Και αν το τριήμερο  φαίνεται ανιαρό, έρχεται Αφροδίτη Ποσειδώνας την Δευτέρα για να ταράξει τα νερά αλλά και να μας ταξιδέψει στην σφαίρα του ονείρου.

Συντονιστείτε!

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή:My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή