ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 10  ΕΩΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο  Ερμής περνά στον πύρινο Κριό στην ημέρα του Σαββάτου, όπου και θα παραμείνει ως τις 27 Απριλίου 2020.

Ως γνωστόν ο Ερμής σχετίζεται με την ικανότητα του ανθρώπου να επικοινωνεί, μέσα φυσικά από πολλές λειτουργίες.

Δεν έχει δική του προσωπικότητα, είναι ουδέτερος, δηλαδή δεν είναι ούτε δεκτικός ούτε ενεργητικός από μόνος του, και χρωματίζεται από το ζώδιο που βρίσκεται η από τον πλανήτη που βρίσκεται πιο κοντά σε αυτόν.

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο πύρινο και παρορμητικό.

Ο πλανήτης εδώ θα πιεστεί προκειμένου να εξυπηρετήσει τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό του Κριού.

Το σύνηθες αίτημα του είναι μια ορθολογιστική επικοινωνία, και καθώς επηρεάζεται από την εγωιστική παρόρμηση του ζωδίου γίνεται παρορμητικός και εγωιστής.

Οι άνθρωποι που έχουν τον Ερμή σε αυτήν την γενέθλια θέση χαρακτηρίζονται από έναν έντονα παρορμητικό λόγο, που δεν είναι εύκολο να τιθασεύσουν.

Τους διακρίνει μια έντονη ανυπομονησία και ισχυρογνωμοσύνη, τέτοια που γίνονται νευρικοί ανυπόμονοι και συχνά θα κάνουν βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις.

Η μπορεί να εκδηλώσουν μια έντονη συμπεριφορά, όταν νιώσουν ότι προκαλούνται.

Το διάστημα αυτό η επικοινωνία γίνεται πιο παρορμητική, Νοιώθουμε την ανάγκη, να λέμε αυτό που σκεπτόμαστε άκριτα, χωρίς φίλτρα, κάτι που μπορεί εύκολα να μας ωθήσει σε διαφόρων ειδών προβλήματα στις σχέσεις μας κάθε είδους.

Δεν θα είναι εύκολο να κατανοήσουμε αυτό που έχει να μας πει ο απέναντί μας ενώ είναι εύκολο να εμμένουμε σε συμπεριφορές που διέπονται από ισχυρογνωμοσύνη πείσμα και εγωισμό, κάτι που θα δυσκολέψει πολύ κάθε μορφή επικοινωνίας.

Υπάρχει βεβαίως η τάση αυτή του να σκεπτόμαστε πιο γρήγορα και πιο άμεσα και αυτό μπορεί να δώσει άμεσες  λύσεις σε προβλήματα που δημιουργούνται.

Ωστόσο η ανάγκη του να φαινόμαστε σε ότι λέμε μπορεί να οδηγήσει και στην υπερβολικές κινήσεις η αντιδράσεις.

Από την νέα θέση του Ερμή επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που θα έχουν την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθούν τα όποια θέματα τους σε μια άλλη βάση, η ακόμα και να βρουν λύσεις σε θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Ο Ερμής μόλις πατά το πόδι του στον Κριό, συναντά σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο από τον Υδροχόο, στην ημέρα του Σαββάτου.

Μας δίνουν μια θαυμάσια ευκαιρία για κάθε είδους οργανωτικό εγχείρημα πρακτικής φύσεως, προάγουν θα θέματα της επικοινωνίας και βοηθούν στην οργάνωση της.

Κάθε είδους επικοινωνιακή πρωτοβουλία μπορεί να προχωρήσει θαυμάσια και κάτω από την επιρροή τους και να φέρει καλά αποτελέσματα.

Από την όψη των δύο πλανητών επηρεάζονται οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, και Υδροχόοι των πρώτων ημερών που θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν με μια μεγαλύτερη ευκολία θέματα που τους ενδιαφέρουν, η να οργανώσουν τις επόμενες δράσεις τους.

Καλό τριήμερο σε όλους.

ΠΗΓΉ: My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή.