ΑΡΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οδηγίες για Άρη Ουρανό.

Ένα τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Ουρανού είναι πάντα μια δύσκολη υπόθεση. Ένταση, νεύρα και πολύ στρες που έτσι κι αλλιώς οι μέρες αυτές το έχουν σε γενναίες δόσεις, τώρα φτάνει στο αποκορύφωμά του. Το νευρικό σου σύστημα βάλλεται από παντού, τα όρια μοιάζουν εύκολα να ξεπερνιούνται, και μπροστά και σε μια Πανσέληνο που έρχεται, όλα παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ ότι πραγματικά έχουν!

Και βέβαια όλα αυτά που έχεις καταπιέσει μέσα σου εδώ και καιρό, μπορεί να εκτοξευθούν σαν την λάβα ενός ηφαιστείου που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα τους!

Πως θα το διαχειριστείς?

Και μπορεί Άρης Ουρανός να έχει να κάνει με απροσδόκητα και αναπάντεχα γεγονότα, που μοιάζουν να κινούνται έξω από τον έλεγχο σου, θυμήσου πως η δική σου στάση είναι αυτή που θα καθορίσει και το αποτέλεσμα σε ότι συμβαίνει τώρα.

Συνειδητές επιλογές, λίγες κουβέντες, όχι αυστηρότητα και κριτική διάθεση, και αποστάσεις απ ότι νοιώθεις πως μπορεί να σε βγάλει εκτός των ορίων σου, είναι κάποια από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να κρατηθείς στο κέντρο σου.

Οι εκπρόσωποι των σταθερών ζωδίων του πρώτου δεκαημέρου, Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι, η όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλούνται να επιστρατεύσουν  όλες τις δεξιότητες τους για να μπορέσουν να κρατήσουν τις ισορροπίες τους σε ένα ήδη φορτισμένο σκηνικό.

Ωστόσο πάντα ισχύει και το ρητό που υπάρχει μέσα στο ι-τσινγκ (το βιβλίο των αλλαγών) Πως μια γερή θύελλα καθαρίζει και την ατμόσφαιρα.

Μείνε εστιασμένος στο κέντρο σου!

Την καλημέρα μου!