νεα σελήνη στον κριο

Είναι μια στιγμή έναρξης, Ο κύκλος της Νέας Σελήνης ανοίγει τον δρόμο προς την εξέλιξη σου!

Ποια θα είναι αυτή? Μόνο εσύ μπορείς να την ορίσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό, έχει ορμή, δύναμη, και ενέργεια, Ένας πολύ ισχυρός Ήλιος, που κυριολεκτικά τραβά τις εξελίξεις που την περίοδο αυτή τρέχουν χωρίς πολλές φορές να τις προλαβαίνεις.

Κι ενώ στο προηγούμενο διάστημα, και μέσα από την Ιχθυακή περίοδο που διανύσαμε ο στόχος ήταν θολός και δυσδιάκριτος, στην εποχή του Κριού, ο στόχος είναι σαφής και ξεκάθαρος.

Και πραγματικά τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό, από μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της να εκδηλωθεί.

Κι εδώ έχουμε να κάνουμε με το ‘’Εγώ’’. Που δυναμώνει, οργανώνεται και παίρνει το ύψος που του αναλογεί.

Βεβαίως, πάντα μπορεί να μείνεις στην εγωιστική σου πλευρά, αυτή που νοιάζεται μόνο για να βολευτεί και που πάντα θα κοιτάξει το πώς θα  μπορέσει να καταφέρει να φέρει τα πράγματα στα μέτρα της χωρίς να νοιάζεται για το τι προκαλεί στους γύρω της.

Μα η ανάγκη εδώ είναι βαθύτερη. Ξεκινά από εσένα και την αγάπη σου προς τον εαυτό σου.

Η καλή σχέση προς τον εαυτό σου προϋποθέτει και καλή σχέση με τους γύρω σου. Ένα ‘’υγιές’’ Εγώ, βρίσκει ‘’υγιείς’’ τρόπους σύνδεσης με τους άλλους γύρω του.

Στον κύκλο αυτόν, το ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι πως όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ορθόδρομη πορεία.

Δεν υπάρχουν στεγανά και εμπόδια παρά ένας δρόμος ανοιχτός προς την επιτυχία σου!

Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο, είναι πως ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης ο Αρης στέκεται πανίσχυρος στον Αιγόκερω, και μάλιστα σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Πλούτωνα.

Είσαι έτοιμος να αλλάξεις το παιχνίδι? Να ανακατέψεις ξανά την  τράπουλα? Να μπεις στο παιχνίδι δυναμικά, να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να τα ορίσεις εκ νέου?

Αν ναι είσαι σε καλό δρόμο!

Η αλλαγή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής σου, είτε ανήκεις σε αυτούς που το αντιλαμβάνονται, είτε ανήκεις σε αυτούς που θεωρούν πως έχουν κλείσει τους κύκλους της ζωής τους.

Και αν ανήκεις στους πρώτους, ετοιμάσου γιατί τώρα είναι η ευκαιρία σου!

Αν πάλι ανήκεις στους δεύτερους, δηλαδή σε εκείνους που νοιώθουν πως έχουν τερματίσει τον κύκλο των αλλαγών τους σου έχω νέα!

Θα αναγκαστείς να σηκωθείς από τον καναπέ σου, να ξαναδείς τα πράγματα με άλλη οπτική, να ξαναμπείς στο παιχνίδι, να εξυγιάνεις το παλιό, να οραματιστείς το καινούργιο, να δυναμώσεις, και να ξαναστήσεις τα πιόνια στο σκάκι της ζωής σου.

Βλέπεις η ζωή, έχει τους δικούς της νόμους και κανόνες, τους δικούς της ρυθμούς την δική της ροή, που συνήθως είναι ανεξάρτητη με το τι σκεπτόμαστε εμείς.

Κι εδώ σε καλεί να σε μια αλλαγή, που σε πολλές περιπτώσεις δεν έχεις σκεφτεί, δεν έχεις οργανώσει η προγραμματίσει.

Μια αλλαγή που σε αιφνιδιάζει !

Άρης και Πλούτωνας, σε καλούν σε μια καθολικά αλλαγή. Εκεί που θα δεις τον κόσμο του παρελθόντος σου και ότι κι αν σε έχει συνοδέψει μέχρι εδώ, και κυρίως αν το οικοδόμημά σου είναι συνυφασμένο με λάθη και εγωισμούς, να καταρρέει σαν χάρτινο οικοδόμημα, κι εσύ καλείσαι να συνθέσεις το οικοδόμημα σου από την αρχή.

Και όσο και αν ακούγεται δύσκολο η χρονοβόρο σκέψου: πως η ζωή είναι γεμάτη από νέα ξεκινήματα που είναι στο δικό σου χέρι να αξιοποιήσεις.

Την εύνοια της Νέας Σελήνης εισπράττουν οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου η όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Οι αλλαγές που τους καλεί να κάνουν έχουν ρόλο αναβάθμισης σε πολλούς τομείς, και καλό είναι να αδράξουν κάθε ευκαιρία που έρχεται τώρα στον δρόμο τους.

Καλή Νέα Σελήνη σε όλους.

ΠΗΓΉ:My Astro.Ολυμπία Χριστοδουλή