ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 Η προσοχή γίνεται η δεύτερη φύση μας!

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να επιστρέφει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η περίοδος που ακολουθεί σε καλεί να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου. Βεβαίως, ως γνωστόν ο Ερμής εκπροσωπεί την επικοινωνία, τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους γύρω μας. Κι εδώ στους Ιχθύες βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση.

Σε αδυναμία, σε πτώση και ανίσχυρος να εκπροσωπήσει την αποστολή του.

Τι κάνει λοιπόν?

Στρέφεται προς τα μέσα! Αναπτύσσει άλλες δυνατότητες όπως το να δημιουργεί έντονες φαντασιακές καταστάσεις, έτσι που πολλές φορές είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνει το ψέμα!

Στην θετική του μορφή αυξάνει την εσωτερική καθοδήγηση, ισχυροποιεί το ένστικτό σου, έτσι που μπορείς να καθοδηγηθείς πολύ πιο εύκολα στις αποφάσεις σου.

Στην αρνητική του μορφή  δημιουργεί δαιδαλώδεις διαδρομές στην σκέψη σου, έτσι που δεν μπορείς να έχεις καθαρή και αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και των καταστάσεων.

Το συναίσθημα επίσης σε ωθεί  σε περίεργες καταστάσεις, μια και ‘’φορτίζεται’’ με ισχυρές δόσεις, έτσι που πυροδοτείται εύκολα, και απότομα.

Θα παραμείνει στους Ιχθύες ως τις 11 Απριλίου και καλό είναι να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν μιλάμε και κυρίως όταν δεσμευόμαστε με αποφάσεις που δεν είμαστε σίγουροι για το αν μπορούμε να τις στηρίξουμε.

Από την Τετάρτη κα μετά μπαίνει σε επιρροή η σύνοδος του Άρη με τον Δία, μια όψη που κορυφώνεται την Παρασκευή.

Θα σε βάλει στο mood πως μπορείς και πρέπει να τα καταφέρεις, θα σε οπλίσει με δύναμη και αισιοδοξία, απαραίτητα συστατικά για κάθε σχέδιο που θέλεις να οργανώσεις η να επιτύχεις.

Ο  Δίας θα πυροδοτήσει τον Άρη, με επεκτατική διάθεση και χαρά για να μπορέσει να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να τα κάνει πράξη.

Και ο Άρης- παντοδύναμος στον Αιγόκερω, είναι έτοιμος να περάσει στην δράση και να κάνει κάθε όνειρο του πραγματικότητα.

Ναι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, κυρίως για τα επαγγελματικά θέματα και τις εξελίξεις τους τώρα, μια και οι ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου μπορεί να είναι αυτές που θα σου αλλάξουν την ζωή.

Και κυρίως τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ο κύκλος αυτός μπορεί να έχει πολύ σημαντικές εξελίξεις από αυτές που ίσως σου αλλάζουν και την ροη στις εξελίξεις της καθημερινότητας σου.

Πηγή:My Astro/ Ολυμπία Χριστοδουλή.