ΠΛΑΝΗΤΙΚΈΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Κι εδώ στην αρχή της εβδομάδας η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο, μέσα από μια όψη τετραγώνου στις περιοχές του Κριού και του Αιγόκερω.

Κάτι που είναι αρκετό από μόνο του να δημιουργήσει διαφόρων ειδών δράματα απλά η σύνθετα, ξεκινώντας από μια απλή απαισιόδοξη διάθεση και καταλήγοντας σε εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τα πρόσωπα με τα οποία μπορεί να έχεις διάφορα απωθημένα μέσα σου, η και όχι.

Η Αφροδίτη αφορά τις σχέσεις μας και τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε με τους άλλους γύρω μας, και εδω τις μέρες αυτές βρίσκεται κάτω από στενό μαρκάρισμα, τόσο από τον Πλούτωνα προηγουμένως όσο και από τον Κρόνο τώρα.

Βεβαίως πολλές φορές ο λόγος για να συγκρουστούμε με τους γύρω μας δεν είναι άλλος από την κακή μας διάθεση, που τις μέρες αυτές  ο Κρόνος μας χαρίζει απλόχερα, κι έτσι κάθε είδους αντιπαραθέσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με η χωρίς λόγο αν δεν το προσέξουμε.

Λίγο σύνεση και οριοθέτηση καθώς και να σκεφτούμε πριν αραδιάσουμε τα χίλια δύο στον ανυποψίαστο απέναντί μας καλό θα μας έκανε, και κυρίως θα απέτρεπε κάθε κακή στιγμή που μπορεί να χαλάσει τις σχέσεις μας.

Κυρίως για τους Κριούς Ζυγούς Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, που περνούν από τις συμπληγάδες της όψης.

Λίγο παρακάτω η Αφροδίτη στην ημέρα της Πέμπτης περνά στον Ταύρο, ως τις 3 Απριλίου, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στις πολύπαθες σχέσεις μας της προηγούμενης περιόδου.

Εδώ η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι της και είναι η ώρα της να ξεκουραστεί και να απολαύσει όλα αυτά για τα οποία είναι φτιαγμένη.

Κυρίως να βρεί τρόπους να χαρεί, γιατί αυτό είναι ένα από τα βασικά της μελήματα.

Ο πλανήτης εδώ έχει μεράκι, αγαπά την ομορφιά, και αξιοποιεί την καλή του αισθητική και το καλό του γούστο.

Κυρίως όμως προσφέρει ένα πρόσφορο έδαφος στις σχέσεις να αναπτυχθούν, μέσα σε ένα κλίμα σταθερότητας και υγιούς ανταλλαγής αιτημάτων.

Την περίοδο αυτή απολαμβάνουμε τον έρωτα την αγάπη, την καλοπέραση, την ευλογία του να βρίσκεσαι με αυτούς που αγαπάς και να το ευχαριστιέσαι πραγματικά.

Από μόνα τους αυτά λειτουργούν σταθεροποιητικά, σε κάθε μορφή σχέσης, κυρίως όμως στις πιο προσωπικές.

Τις μέρες αυτές έχουμε και τον Ερμή να επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο εξελίξεων σε υποθέσεις που έλαβαν χώρα στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε παλαιότερα θέματα που προέκυψαν και ενδεχομένως δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με μια νέα οπτική, και να διορθώσουμε τα τυχόν κακώς κείμενα που μπορεί να υπήρξαν.

Στην ημέρα της Τετάρτης ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη, σε μια όψη εξαγώνου από τις περιοχές του Κριού και του Υδροχόου.

Η ερωτική επικοινωνία στα καλύτερα της. Μηνύματα, ειδήσεις τηλεφωνήματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσεις εκ νέου ένα πρόσωπο με το οποίο απομακρύνθηκες το προηγούμενο διάστημα.

Η να σε προσεγγίσει αυτό. Κατάλληλη στιγμή για να πεις μια ειλικρινή συγνώμη, να την δεχτείς από τον άλλον η ακόμα και να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις.

Και κυρίως για τους εκπροσώπους των Κριών, Διδύμων, Ζυγών, και Υδροχόων των τελευταίων ημερών, οι μέρες αυτές έχουν πολλές εξελίξεις και δίνουν ευκαιρίες για την αποκατάσταση πάσης φύσεως σχέσεων που θέλουν να εξομαλύνουν.

Καλό μήνα σε όλους!

Πηγή: My Astro.gr Ολυμπία Χριστοδουλή