ASTRONEWS ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ο ήλιοσ στον κριο

Στο τριήμερο αυτό υποδεχόμαστε επίσημα την άνοιξη, μια και στην ημέρα του Σαββάτου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Κριού. και έχουμε την εαρινή ισημερία.

Ο κύκλος έχει κλείσει, για να ανοίξει ξανά για να ανοίξει ξανά. Και όλα αρχίζουν και πάλι από την αρχή!

Στον κριό συναντάμε τον ενθουσιασμό για τη ζωή, και τον πλούτο της.

Ο ήλιος εδώ, στο ζώδιο της έξαρσης του, στο στοιχείο της φωτιάς, τον παρορμητικό κριό φωτίζει μία άνοιξη… Αναδύει ενέργεια, δράση, κινητικότητα, αυτό που λίγο ως πολύ χρειαζόμαστε στη φάση αυτή, για να πιάσουμε το νήμα της ζωής μας και πάλι από την αρχή. Η εποχή αυτή χαρακτηρίζεται από δράση και δημιουργία. Θα νιώσουμε την ανάγκη να θέλουμε να κάνουμε πράγματα, να κατακτήσουμε νέους ορίζοντες, να πολεμήσουμε για τους στόχους και τα ιδανικά μας, με ότι κι αν σημαίνει για τον καθέναν αυτό. Και ναι, είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε το ρίσκο να μπούμε στην περιπέτεια, να ζήσουμε έντονα χωρίς αναβολές, μία και η υπομονή έχει ήδη εξαντληθεί. Την περίοδο αυτή δεν υπάρχει περιορισμός, φτάνουμε εκεί που θέλουμε και έχουμε ανάγκη!

Από την νέα θέση  του Ηλίου  στον  Κριό, ευνοούνται οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που πραγματικά μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι ορίζοντας το ξανά, με τους δικούς τους νόμους και κανόνες.

Παράλληλα στην ημέρα της Κυριακής και η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Κριού , μία ζωδιακή περιοχή ωστόσο που την κάνει να νιώθει άβολα μία και βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας της.

Ένα ζώδιο τόσο παρορμητικό όσο  ο Κριός, δεν θα μπορούσε να είναι μία ευνοϊκή θέση για έναν πλανήτη που ομολογουμένως θέλει την ησυχία του και τη βολή του. Την αναγκάζει να μπαίνει διαρκώς σε μία αναζήτηση με ένταση και με πάθος, τέτοια που δυσκολεύει πάρα πολύ την σύνδεσή της με τους γύρω της. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις περνούν σε μία άλλη φάση και πάλι, αυτή που μας κάνει περισσότερο ανικανοποίητους. Και είναι αυτή η στιγμή που μπορεί να αρχίσουμε να αναζητάμε πράγματα τους άλλους, τα οποία νιώθουμε ότι μας λείπουν. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να μας οδηγήσει σε μία καινούργια σχέση ενώ δεν έχουμε ξεκαθαρίσει από την παλιά, να μας φέρει μπροστά σε νέους πειρασμούς, που  δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστούμε. Κυρίως όμως μας κάνει πολύ απαιτητικός από τους άλλους χωρίς να αντιλαμβανόμαστε ότι η πρώτη απαίτηση που μπορούμε να έχουμε είναι από τον εαυτό μας και μόνο!

Το κλειδί εδώ είναι να μην γινόμαστε απαιτητικοί από τους γύρω μας, να μην αφήνουμε το εγώ να μας παρασύρει, και κυρίως να αναζητούμε μέσα μας τις ποιότητες αυτές που νιώθουμε ότι μας λείπουν.

Από τη νέα θέση της Αφροδίτης επηρεάζονται επίσης οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητηας Κριοί Λέοντες και Τοξότες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία αναβάθμιση στην προσωπική τους ζωή και τις σχέσεις, τους πάντα όμως έχοντας στο μυαλό τους ότι η εποχή αυτή απαιτεί σύνεση και διαχείριση του συναισθήματός τους.

Στην ημέρα της Κυριακής έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Χρειάζεται να είμαστε ανοιχτοί στις ιδέες ή τις προτάσεις που μπορεί να ακούσουμε τις μέρες αυτές. Ειδήσεις η  πληροφορίες μπορεί να είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες, και να μας ανοίγουν ένα νέο δρόμο που ενδεχομένως μπορεί να είναι και η λύση σε ένα θέμα που μας απασχολεί. Ξαφνικές  συναντήσεις η μηνύματα είναι πολύ πιθανό να μας αλλάξουν το πρόγραμμα.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Πηγή: My Astro.gr