Πλανητικεσ εξελιξεισ απο 5 εωσ 7 ιουλιου 2019

Προσοχή ανάδρομος Ερμής.

Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή ενός ιδιαίτερα φορτισμένου μήνα, με τις εκλείψεις να διαμορφώνουν ένα δύσκολο πλανητικό σκηνικό, που λίγο ως πολύ τον νοιώθεις και μέσα σου, αλλά και γύρω σου.

Το δεύτερο σημαντικό γεγονός του καλοκαιριού είναι η αναδρομή του Ερμή, ο οποίος από την Κυριακή 7/7/2019 περνά σε ανάδρομη πορεία, αναστατώνοντας για τα καλά για μια ακόμα φορά την καθημερινότητα σου.

Θα ξεκινήσει από την 4η μοίρα του Λέοντα και στις 19 Ιουλίου θα περάσει για μια ακόμα φορά στον Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει ως τις 11 Αυγούστου που θα ξαναπεράσει για μια τελευταία φορά στον Λέοντα.

Και φυσικά ο ανάδρομος Ερμής έχει να κάνει με την επικοινωνία σου που δυσκολεύει, την ασυνεννοησία, τις αναβολές και τις ματαιώσεις ακόμα και σε προγραμματισμένες υποθέσεις σου. Ναι όλα αυτά είναι γεγονότα που θα διαδραματιστούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Όμως αν το δεις με μια άλλη οπτική (πάντα υπάρχει), ο κύκλος αυτός σου προσφέρει ένα πολύ μεγάλο δώρο! Να κοιτάξεις πίσω σου, να δεις τα πράγματα της προηγούμενης περιόδου σφαιρικά, να βρεις τι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις που δεν το έκανες.

Να δεις και να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, να ζητήσεις μια ολόψυχη συγνώμη από τα πρόσωπα που πλήγωσες, να επανεξετάσεις όλα τα σημαντικά ζητήματα που δεν κατάφερες μέχρι στιγμής να ολοκληρώσεις.

Μπορεί ο ανάδρομος να μας τα κάνει λίγο άνω κάτω στην καθημερινότητα μας, όμως το σημαντικό είναι το πώς θα τον αξιοποιήσουμε. Γιατί ένα διάλλειμα τις περισσότερες φορές είναι απαραίτητο και αναγκαίο, προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στον πολυπόθητο στόχο που έχουμε θέσει.

Και γενικότερα το καλοκαίρι αυτό, σε προσωπικό επίπεδο προσφέρει τις ευκαιρίες της επαναξιολόγησης και της ανασύνταξης, οπότε είναι και στο χέρι μας το πώς θα το αξιοποιήσουμε καλύτερα.

Ωστόσο, ο Ερμής κατά την αναδρομή του σχηματίζει μια όψη με τον Άρη που βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο του Λέοντα, κάτι που αν δεν το προσέξουμε μπορεί να δώσει στο καλοκαίρι αυτό ένα εκρηκτικό χρώμα!

Κάθε είδους διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, μπορεί να εξελιχθούν πολύ πιο έντονα και απρόβλεπτα απ ότι συνήθως. Μπορεί να μεγαλοποιηθούν πράγματα που δεν υπάρχει λόγος ή να ξεκινήσουν εντάσεις με ασήμαντες αφορμές.

Θέλει πάρε πολύ προσοχή, στο πως μιλάμε και γενικότερα επικοινωνούμε ή ακόμα και κατά τις μετακινήσεις μας, γιατί το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις είναι έκρυθμο.

Και καλό είναι να μην τραβάμε το σκοινί γιατί είναι εύκολο να σπάσει!