ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ  28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Από τη μια έχουμε την Αφροδίτη να συναντά τον μοιραίο Πλούτωνα φουντώνοντας τα πάθη στην ημέρα της Παρασκευής, φέρνοντας πάλι τον έρωτα στο προσκήνιο, σ ένα κλίμα έντονο διεκδικητικό, απ αυτά που σε κάνουν να ζεις τα πράγματα στα άκρα!

Αυτοί οι δύο πλανήτες ξυπνούν την ερωτική ένταση και διεκδίκηση, κάνοντας διαφόρων ειδών υπερβάσεις προκειμένου να κάνουν αυτό που θέλουν!

Τα συναισθήματα πρωτοστατούν και σε πολλές περιπτώσεις γίνονται ανεξέλικτα, με την Αφροδίτη να τα θέλει όλα στα εδώ και το τώρα, και το κλίμα να παίρνει φωτιά από τον ερωτισμό που δημιουργείται .

Νέες γνωριμίες αλλά και παλιές επανέρχονται, και όλα κινούνται σε ένα ατελείωτο ερωτικό γαϊτανάκι από το οποίο τα πρόσωπα ενώνονται σε έναν ατελείωτο ερωτικό χορό γεμάτο συγκινήσεις.

Και ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους , Καρκίνους, Σκορπιούς ,και Αιγόκερους, που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων  οι μέρες αυτές είναι πολλά υποσχόμενες και υπόσχονται ερωτική ανανέωση ,πάθη αλλά και λάθη, γιατί σε πολλές περιπτώσεις οι διαθέσεις γίνονται ακραίες!

Η σημαντική όψη του τριημέρου έρχεται από το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, μια όψη που κινείται στα άκρα  και είναι υπεύθυνη για κάθε είδους ακραία εκδήλωση και συμπεριφορά!

Ωστόσο και ενώ θα λέγαμε πως αυτοί οι δύο δύσκολοι πλανήτες προτάσσουν τα βέλη τους δημιουργώντας  ένα μικρό η και μεγαλύτερο πανικό ευτύχημα είναι πως βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή!

Ο  Άρης στον Ζυγό βρίσκεται στην έξαρση του Κρόνου, ενώ  ο Κρόνος στον Αιγόκερω στην έξαρση του Άρη!

Αυτή η ‘’αμοιβαία υποδοχή’’ τους καθιστά φιλικούς τον έναν προς τον άλλον και μειώνει την ένταση τους.

Θα συνεργαστούν για να δώσουν μια επιπρόσθετη ώθηση στις εξελίξεις, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο πραγμάτων σε  ότι αφορά τόσο τον κύκλο των επαγγελματικών μας διεκδικήσεων, όσο και σε ότι αφορά τα θέματα των σχέσεων μας.

Αν αξιοποιήσουμε την δομή και την οργάνωση του Κρόνου, και την δυναμική του Άρη, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξόχως ανατρεπτικό και ενδιαφέρον, και να δώσει μια σημαντική νίκη μέσα από συνεργασίες που λειτουργούν υποστηρικτικά  και φτάνουν σε ένα κοινό σημαντικό και για τις δύο αποτέλεσμα.

Βεβαίως πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά της έντασης, των τσακωμών, των ατυχημάτων, και όλα αυτά για τα οποία μιλάνε οι δύο πλανήτες, όταν συναντώνται.  

Φυσικά και μπορούμε να φτάσουμε στα άκρα κάτω από την επιρροή αυτών των δύο, όμως είναι πάντα στο χέρι μας,(και εδώ επιβάλλεται),να βρούμε εκείνες τις ισορροπίες που θα προάγουν τα όποια θέματα μας, και θα μας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Από την όψη του Άρη με τον Κρόνο επηρεάζονται οι Κριοί –Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα θα βρεθούν μπροστά σε αρκετές προκλήσεις, που καλούνται να διαχειριστούν έξυπνα, με διπλωματία, και κυρίως με συνεργασία, για να πετύχουν ίσως και κάτι σημαντικό στις υποθέσεις τους. Αλλιώς πάντα υπάρχει ο κίνδυνος τα πράγματα να πάρουν άλλη τροπή από αυτή που περίμεναν αν χάσουν τον έλεγχο!

Καλό τριήμερο και με προσοχή!

Πηγή:My Astro Ολυμπία Χριστοδουλή.