ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ  ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΟΥ 2019

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ IS BACK!

Είναι η ώρα να μετρήσεις την δύναμή σου, η…. την αδυναμία σου, μια και τις μέρες αυτές το σταυρόλεξο που καλείσαι να λύσεις είναι για …δυνατούς λύτες!

Ο ‘’κόκκινος πλανήτης’’ ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα στην ημέρα της Τρίτης, μέσα από τα ζώδια του Ζυγού και του Αιγόκερω.

Θα παρατηρήσεις πως ξυπνούν μέσα σου, διάφορες ανάγκες οι οποίες δεν είναι καθόλου απλές η διαχειρίσιμες, μια και όταν μιλάμε για Πλούτωνα τίποτα δεν είναι απλό η προφανές.

Η επιρροή του φτάνει βαθιά στο κύτταρό σου, αναμοχλεύει τα ‘’σκοτεινά πεδία’’ της ύπαρξης σου, ανασύροντας μνήμες γεγονότα και συναισθήματα που έχεις καιρό να νοιώσεις.

Κι εδώ, ο σκοπός του είναι να σε προκαλέσει, φέρνοντας στο προσκήνιο ότι σε ‘’καίει’’ η σε πονάει.

Ο Άρης θα βιαστεί να πάρει το ‘’υλικό’’ και να το φέρει στο προσκήνιο ότι κι αν είναι αυτό: επιθυμίες που δεν εκπληρώθηκαν, φόβοι σου,  συναισθήματα που σε πληγώνουν, όλα όσα κουβαλάς μέσα σου και δεν έχεις διαχειριστεί η εκτονώσει όταν έπρεπε.

Κι έτσι είναι εύκολο μια ‘’φαινομενικά’’ ήρεμη καθημερινότητα να γίνει παρανάλωμα του πυρός, από μια ασήμαντη αιτία….

Η τουλάχιστον έτσι φαίνεται μια και οι ενέργειες αυτών των δύο πλανητών μόνο ασήμαντες δεν είναι!

Ωστόσο γενικά ο Άρης και πολύ περισσότερο στον Ζυγό, κάνει φασαρία, και σε πολλές περιπτώσεις δεν βλέπει καθαρά το πρόβλημα έτσι ώστε να μπορέσει να το διαχειριστεί.

Τελεί υπό το κράτος πανικού και διαφόρων φοβιών χωρίς να μπορεί να καταστρώσει μια στρατηγική για την αντιμετώπιση τους.

Κι έτσι είναι εύκολο το πράγμα να ξεφύγει και το κλίμα να θυμίζει μια μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί.

Μα ακόμα και αν προς στιγμήν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο σου, μπορείς πάντα να τα διαφοροποιήσεις, να τα αλλάξεις και στο τέλος να δημιουργήσεις τις συνθήκες που εσύ θέλεις. Γιατί πάντα η δύναμη έχει δύο μέρη, και δύο επιλογές: Να την χρησιμοποιήσεις προς εσένα η για εσένα!

Και πάντα η δυσκολία επίσης βρίσκεται στον τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις για την επίτευξή τους.

Το σημαντικό εδώ, είναι να είσαι καθαρός, να στηρίζεσαι στις δυνατότητές σου, να αναγνωρίσεις τον εσωτερικό σου οδηγό και την δύναμη σου, και να παίξεις έντιμα και καθαρά, ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν σε δικαιώσει απόλυτα.

Να θυμάσαι πως η εσωτερική σου νίκη είναι πιο σημαντική. Γιατί σου προσφέρει ηρεμία και γαλήνη.

Αν αφεθείς στην παρόρμηση σου, η στο συναίσθημα πως ‘’εγώ θα πετύχω ότι θέλω’’ με όποιο κόστος, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι νίκη, αλλά το ερώτημα είναι τι γίνεται μετά, ιδίως αν έχεις καταστρατηγήσει τις αρχές και τις αξίες σου.

Η αν έχεις βλάψει ένα άλλο πρόσωπο!

Οι ισορροπίες είναι λεπτές και συχνά δυσδιάκριτες όταν μιλάμε για Άρη- Πλούτωνα.

Και το ποιος τελικά είναι ο νικητής αμφίβολο.

Γιατί, νικητής είναι αυτός που κοιμάται ήσυχα το βράδυ, αυτός που έχει κοντά του ανθρώπους να τον νοιάζονται και να τους αγαπά!

Αυτός είναι ο πραγματικός νικητής της ζωής κι εδώ το παιχνίδι θα παιχτεί ανάλογα και με την δική σου ηθική υπόσταση.

Όλα ξεκινούν και τελειώνουν εκεί.

Είναι εύκολο να γίνεις σκληρός, δεσποτικός, απόλυτος και κυριαρχικός, αγνοώντας τις ανάγκες του διπλανού σου.

Και ειδικά σε ότι αφορά την επαγγελματική ζωή το ‘’παιχνίδι’’ μπορεί να γίνει αμείλικτο!

Πριν βιαστείς λοιπόν να πάρεις θέση, να γίνεις ανταγωνιστικός  και προκλητικός, σκέψου : τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα?

Γιατί  ναι μπορεί να είσαι ο νικητής, θα είσαι όμως μόνος σου, στην άλλη μπορεί να ανακαλύψεις τα οφέλη που έχει η συλλογικότητα, η συνεργασία, οι άνθρωποι, και πίστεψε με αυτό είναι  πιο σημαντικό.

Επηρεάζει Κριούς, Ζυγούς Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν τον ήλιο τον ωροσκόπο τους η προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων.

Πηγή:My Astro,gr Ολυμπία Χριστοδουλή