ΠΑΡΘΕΝΟΣ  2022 ♍️

”Μόνο η αλήθεια σου μπορεί να διαλύσει το σκοτάδι γύρω σου”

Ενώ το 2021 φαινομενικά, μπορεί να ήταν μία χρονιά η οποία να κινηθήκατε σε  ένα πιο αδιάφορο έως και ανιαρό κλίμα, όμως δεν ήταν καθόλου έτσι! Προετοιμάστηκαν πολλά πράγματα, τα οποία στη χρονιά αυτή, καλείστε να τα βάλετε σε μία πιο πρακτική εφαρμογή και να εξελίξετε.

Το σημαντικό γεγονός της χρονιάς φυσικά είναι η διέλευση του Δία από το ζώδιο των Ιχθύων απέναντί σας έως τις 11 Μαΐου 2022.

Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε ποιος τελικά είναι κοντά σας, από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή σας, παράλληλα όμως διευρύνεται ο κύκλος σας,  και  κάνετε νέες γνωριμίες, ανοίγεστε περισσότερο και εσείς, και είναι η εποχή που μέσα από τα ανοίγματα αυτά, μπορεί να υπάρξουν και καινούργιες ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Βεβαίως, επειδή πάντα υπάρχει και ένας Ποσειδώνας, ο οποίος έχει την τάση να διαστρεβλώνει την αλήθεια, χρειάζεται εξαιρετική προσοχή στον τρόπο που λαμβάνετε τις αποφάσεις σας, αλλά και τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

Η μετακίνηση των δεσμών της σελήνης στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσουν σε σχέσεις που έχουν μία μεγαλύτερη περιπλοκότητα από ότι είχαν μέχρι τώρα οι σχέσεις  σας.

Χρειάζεται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα πρόσωπα που συνδέεστε στη χρονιά αυτή, μία και δεν θα είναι εύκολο αν κάτι δεν σας πηγαίνει ή δεν σας αρέσει να ξ εμπλέξετε. Πολύ πιθανό να υπάρξουν και πολλές διπλές σχέσεις για εσάς. Αυτό που χρειάζεται να έχετε κατά νου είναι ότι στη χρονιά αυτή, θα πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε την αλήθεια, να περιορίσετε την περιέργεια και να αποφύγετε την ουδετερότητα. Δηλαδή θα πρέπει να παίρνετε θέση και αποφάσεις απέναντι σε πράγματα ανθρώπους και καταστάσεις. Μία μεγάλη πνευματική και φιλοσοφική πρόοδος είναι πιθανή, μέσα από εμπειρίες που μπορεί να ζήσετε, ή μέσα από σπουδές που μπορεί να κάνετε.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Αρχικά έχετε απελευθερωθεί από την παρουσία του Κρόνου, και από τις αρχές του έτους, έως τα μέσα Φεβρουαρίου ο Δίας βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, ενισχύοντας σημαντικά τον τομέα των σχέσεων σας. Είναι πολύ πιθανό στο διάστημα αυτό, να γνωρίσετε έναν κατάλληλο συνεργάτη, να υποστηριχθείτε σχετικά με τις θέσεις σας και τις απόψεις σας, να κάνετε ένα νέο συνεταιρισμό, ή ακόμα να κάνετε και ένα γάμο ή μία πιο επίσημη σχέση.

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας, που  στις αρχές του μπορεί να φέρει μία καινούργια εξέλιξη που σχετίζεται με τα ζητήματα της εργασιακής ζωής, μία νέα δυνατότητα, μία καινούργια δουλειά, ή μία αλλαγή περιβάλλοντος, η μια αλλαγή  θέσης  στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας.

Από τις 11 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου 2022, ο Δίας περνά στο ζώδιο του Κριού και κινείται τόσο σε ορθόδρομη όσο και σε αναδρομή πορεία. Κάτι που πρακτικά για εσάς σημαίνει, ένα διάστημα εύνοιας  σε θέματα που σχετίζονται με οικονομικές συνδέσεις, συνεργασίες η συνεταιρισμούς. Είναι μία εποχή που μπορείτε να αυξήσετε τους οικονομικούς πόρους σας, ή να προετοιμάσετε κάτι τέτοιο. Έτσι ώστε από τις 21 Δεκεμβρίου  2022 και μετά να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε.

 Παράλληλα η περίοδος αυτή σας δίνει και μία αυξημένη αισιοδοξία για τη ζωή καθώς αρχίζετε και ανακαλύπτετε δεξιότητες και δυνάμεις που Μέχρι εχθές μπορεί να σας ήταν άγνωστες και αυτός να είναι ένας λόγος που ανεβάζει την αδρεναλίνη σας και σας κάνει πιο δυναμικούς και πιο διεκδικητικούς.

Ο Άρης βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο αρχικά από τις 10/8/2022εως τις αρχές Σεπτέμβρίου, και επιστρέφει ανάδρομος στις 27/12/2022, εως τις 31 /01/2023, ανοίγοντας έναν σημαντικό κύκλο επαγγελματικών αναθεωρήσεων και διεκδικήσεων.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ένα από τα πολύ σημαντικά γεγονότα που αφορούν το δικό σας δεκαήμερο, είναι η παρουσία της Αφροδίτης και της ορθόδρομησης  της στο τέλος του Γενάρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αλλά και η συμπόρευση της με τον Άρη έως τις 20 Φεβρουαρίου.

 Μία εποχή που ξεκαθαρίζετε θέματα τα οποία αφορούν τις προσωπικές σχέσεις σας, και είτε προχωράτε παρακάτω, μέσα από καινούργιες γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, είπε ανανεώνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Μία πολύ δημιουργική περίοδος, κατά την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δεξιότητες και δημιουργικά σας ταλέντα και να τα προωθήσετε.

Ο Δίας κινείται στο δικό σας δεκαήμερο από τα μέσα Φεβρουαρίου, έως το τέλος του Μαρτίου, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες για ανάπτυξη και εξέλιξη μέσα από συνδέσεις με τρίτους.

Το εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Δία και του Ουρανού στα μέσα του Φεβρουαρίου, είναι μία πολύ σημαντική στιγμή, που μπορεί να προσφέρει μία ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία με μεγάλο όφελος, ενδεχομένως που συνδέεται και με το εξωτερικό, η μία  ευκαιρία που αφορά την ερωτική ζωή.

Από τις αρχές του χρόνου, ο Κρόνος βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, και έως τα μέσα Μαρτίου, δημιουργεί ένα περιβάλλον υπαρξιακών αναζητήσεων, σχετικά με το κατά πόσο η εργασία σας είναι ένα πεδίο που σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Είναι μία εποχή σκληρής δουλειάς, που πολλές φορές μπορεί να νιώσετε ότι δεν αντέχεται άλλο. Και πολύ περισσότερο όταν ο Κρόνος θα επιστρέψει και πάλι στο δικό σας δεκαήμερο από τις αρχές του Σεπτέμβρη, σε αναδρομή πορεία έως τα μέσα του Δεκέμβρη περίπου, είναι μια εποχή που σας καλεί να πάρετε αποφάσεις ή ακόμα, ανάλογα με το πώς έχετε δουλέψει μέχρι τώρα, να υπάρξει και ένα κλίμα επιβράβευσης το οποίο σας αναβαθμίζει στο χώρο που κινείστε.

Ο Άρης θα βρεθεί στο δικό σας δεκαήμερο από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως αρχές Οκτωβρίου, αρχικά δημιουργώντας ένα εύφλεκτο κλίμα σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επαγγελματική ζωή και τα θέματα της, ενώ θα επιστρέψει ξανά στο δικό σας δεκαήμερο από το τέλος του Νοεμβρίου, έως τις αρχές Μαρτίου, που πλέον θα δώσει και ένα οριστικό ξεκαθάρισμα στις οποίες υποθέσεις διαχειριστήκατε το διάστημα αυτό.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Πολύ ισχυρή παρουσία του Ποσειδώνα απέναντί σας, δημιουργεί ένα κλίμα σύγχυσης, σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα τα οποία σχετίζεστε. Είναι πολύ πιθανό και ιδιαίτερα κατά την περίοδο του Απριλίου, που Δίας συναντάει σε μία στενή όψη Ποσειδώνα, να υπάρξουν αποκαλύψεις μυστικών, ή να έρθουν στη ζωή σας πρόσωπα, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης επιφυλακτικότητας, γιατί μπορεί να δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είναι.

Ο Δίας θα κινηθεί στο δικό σας δεκαήμερο από το τέλος Μαρτίου έως τις 11 Μαΐου αρχικά, στις 28 Οκτωβρίου καιρός της 21 Δεκεμβρίου 2022,θα βρίσκεται και πάλι στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου των Ιχθύων. Και φυσικά ανοίγονται καινούργιες συνδέσεις, καινούργια πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σας, όμως χρειάζεται να δώσετε σε κάθε περίπτωση χρόνο και χώρο πριν τα εμπιστευτείτε, ή πριν επενδύσετε συναισθηματικά σε  αυτά, μια και η χρονιά ενέχει τον κίνδυνο εξαπατήσεων  με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Μία σημαντική εποχή ωστόσο είναι η περίοδος στις αρχές του Μαΐου, που βρίσκεται κάτω από την επιρροή του εξαγώνου μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα, και που σας δίνει τη δυνατότητα οικονομικών απολαβών, είτε μέσα από αγοραπωλησίες είτε μέσα από διαπραγματεύσεις που αφορούν επέκταση. Το διάστημα αυτό μπορεί να προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη, τα οποία μπορεί να σχετίζονται και με τρίτα πρόσωπα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και νέες πολύ σημαντικές γνωριμίες, που σχετίζονται με την ερωτική ζωή και την ανανέωση της.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός της χρονιάς είναι η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, κάτι που ανοίγει έναν κύκλο εξελίξεων, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα και τις διεκδικήσεις τους.

Θα βρεθεί για πρώτη φορά στο δικό σας δεκαήμερο στις αρχές του Οκτώβρη, όπου και από εκεί θα ξεκινήσει την αναδρομή του, στο τέλος του Οκτωβρίου 2022.

Είναι μια εποχή έντασης και διεκδικήσεων στην επαγγελματική ζωή, και ότι ξεκινάει τότε,  θα ολοκληρωθεί την περίοδο στις αρχές Μαρτίου 2013 που πλέον θα γυρίσει στο δικό σας δεκαήμερο με ορθόδρομη πορεία.

Καλή χρονιά Παρθένε!