ΛΕΩΝ 2022♌️

Τα καλύτερα κερδίζονται!

Γεγονός είναι πως το 2021 αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση στα χείλη σας, μια  και κληθήκατε να διαχειριστείτε συνθέτες ,πολύπλοκες, και δύσκολες καταστάσεις ή να πάρετε θέση σε πράγματα, τα οποία ομολογουμένως απαιτούσαν ιδιαίτερες ικανότητες.

Το 2022, συνεχίζει στην ίδια δύσκολη πίστα, με απώτερο σκοπό την ωρίμανση και την αυτοκριτική σας. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσετε να κατανοήσετε ποιοι πραγματικά είστε, ποιες είναι οι δυνατότητες σας, ποιες είναι οι δυνάμεις η και οι αδυναμίες σας, και αν είστε από αυτούς που τα παρατάτε ή είστε από αυτούς πού όσα εμπόδια κι αν βρουν μπροστά τους φτάνουν στο τέλος του παιχνιδιού για να περάσουν στην επόμενη πίστα.

Στη χρονιά αυτή ωστόσο, έχετε έναν σημαντικό σύμμαχο, κυρίως από τις 11 Μαΐου και μετά, έως τις 28 Οκτωβρίου 2022, και δεν είναι άλλος από τον Δία, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού τόσο σε ορθόδρομη όσο και σε αναδρομή πορεία.

Το διάστημα αυτό, σας βοηθά να αντιληφθείτε με μία ευρύτερη οπτική, και ίσως και με έναν πιο φιλοσοφικό τρόπο, τις αιτίες, τους λόγους, και τις αφορμές, που συμβαίνουν τα πράγματα. Παράλληλα όμως είναι μία εποχή που καταστρώνεται τα μελλοντικά σχέδια σας, τις δράσεις σας, και οργανώνεται την εξελικτική πορεία της ζωή σας.

Η μετακίνηση των δεσμών της σελήνης στον άξονα Ταύρου/ Σκορπιού, σας καλούν να αναλάβετε πλήρως την ευθύνη του εαυτού σας, σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή και τις εξελίξεις της. Είναι η ώρα να σταματήσετε να παραπονιέστε για το ότι δεν έχετε, και να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες για όλα αυτά τα οποία νιώθετε την ανάγκη να πετύχετε. Επίσης είναι μία στιγμή που σας καλεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένειάς σας.  Πολύ συχνά, είναι πιθανό να νιώσετε ότι είστε παγιδευμένοι μεταξύ των προσωπικών σας επιθυμιών και των υποχρεώσεων, είτε αυτών  που μπορεί να έχετε στους άλλους, και αυτό είναι κάτι που καλείστε να το εξισορροπήσετε. Δεν αποκλείεται,πολλοί από εσάς να κάνετε αλλαγές τόσο σε θέματα σπιτιού όσο και στα θέματα εργασίας.

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Δίδυμων, (20 /8/20022 έως 25 /3/2023), σας βάζει στην διαδικασία επανεξέτασης τόσο των επαγγελματικών στόχων σας, όσο και των φιλικών σχέσεων σας.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Το πρώτο και σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς, είναι ότι ξεφορτώνεστε τον Κρόνο από το δεκαήμερο σας,  και αυτό είναι μία μεγάλη ανάσα και διευκόλυνση για εσάς.

Θα λέγαμε, πως όσο σας ζόρισε η προηγούμενη χρονιά, τόσο αυτή εδώ σας δίνει τη δυνατότητα να εξισορροπήσετε όλες τις δυσκολίες που προηγήθηκαν, αρκεί να έχετε κατανοήσει τα μαθήματα που λάβατε.

Η χρόνια κάνει μία δυναμική εκκίνηση, με το Δία να βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο στο ζώδιο των Ιχθύων, έως τα μέσα του Φεβρουαρίου. Η εποχή αυτή ανοίγει έναν κύκλο θαυμάσιων προοπτικών, και φέρνει οφέλη μέσα από συνεργασίες, που σχετίζονται με οικονομικά ανοίγματα. Η περίοδος αυτή επίσης είναι πολύ πιθανό να σας εξυπηρετήσει οικονομικά μέσω τρίτων, είτε μέσω ενός δανείου είτε μέσω νέα χρηματοδότηση ή ακόμα και μιας κληρονομιάς.

Εξαιρετικά σημαντική περίοδος στις αρχές του Μαρτίου, όπου η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιόνται στις αρχικές μοίρες του Υδροχόου απέναντί σας, ορίζοντας ένα νέο κύκλο εξελίξεων στις σχέσεις σας,  τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στις 11 Μαΐου ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Κριού. Έως τις 28 Ιουλίου που περνάει σε αναδρομή πορεία, θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, και θα σας δίνει μία πρώτη γεύση, όλων των θεμάτων που πρόκειται να εξελιχθούν στη διάρκεια της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικό, να παρατηρήσετε ό,τι έρχεται τώρα στο προσκήνιο, να για να μπορέσετε  να το αξιολογήσετε και να το διαχειριστείτε καλύτερα. Από τις 28 Ιουλίου έως τις 28 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, δίνοντάς  σας τη δυνατότητα να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε αμέσως μετά από τις 21 Δεκεμβρίου που περνάει ξανά στο δικό σας δεκαήμερο να το ολοκληρώσετε.

Η εποχή αυτή έχει ανάπτυξη σε θέματα που αφορούν σπουδές, επεκτατικά  σχέδια, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, ή θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, ή και με νομικά ζητήματα. Η προσωπική και η ερωτική ζωή ανανεώνεται.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Από τις αρχές της χρονιάς έως τις 20 Μαρτίου, ο Κρόνος θα βρίσκεται απέναντι σας σηματοδοτώντας μία από τις πιο έντονες περιόδους το 2022.

Είναι μία εποχή που οι σχέσεις τεντώνονται αλλάζουν και η  διευρύνονται η σπάνε.

Το σημαντικό στην εποχή αυτή, είναι να είστε υποστηρικτές της δικής σας αλήθειας, και να μην κάνετε συμβιβασμούς για τους οποίους δεν νιώθετε καλά. Να θυμάστε πως ότι είναι υγιές μένει, και εκείνο που χάνεται είναι ότι είναι χτισμένο σε σαθρά θεμέλια.

Από τις 8 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει με ανάδρομη πορεία στο δικό σας δεκαήμερο, έως τις αρχές του Δεκέμβρη 2022, για να κάνει τα οριστικά ξεκαθαρίσματα, στις σχέσεις και συνεργασίες που σας προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο ουρανός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο. Τόσο στην προηγούμενη όσο και σε αυτή τη χρονιά, ο ουρανός εδώ τεστάρει οτιδήποτε σχετίζεται με την επαγγελματική σας ζωή και όχι μόνο! Υπάρχει μία διαρκής πάλη, ανάμεσα στο πρέπει και στο θέλω, και ιδιαίτερα αν νιώθετε να καταπιέζεστε , σας δίνεται η δυνατότητα να αποδεσμευτείτε.

 Βεβαίως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καινούργιες ευκαιρίες η δυνατότητες που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή, και είναι πολύ πιθανό για πολλούς Λέοντες του δεύτερου, να καταπιαστούν με κάτι το οποίο δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Ο Δίας από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα τέλη Μαρτίου, που βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, λειτουργεί υποστηρικτικά, σε ότι έχει να κάνει με την ψυχολογία σας, και είναι πολύ πιθανό το διάστημα  αυτό να ανακαλύψετε κάποιες κρυμμένες δυνάμεις και δυνατότητες, που αυξάνουν το δυναμισμό και την αισιοδοξία σας. Η εποχή αυτή είναι πολύ πιθανόν να ενισχύσει με κάποιο τρόπο της ζωής σας οικονομικά: είτε μέσα από συνεργασίες, είτε μέσα από δάνεια ,χρηματοδοτήσεις κτλ.

Η περίοδος του Φεβρουαρίου και κάτω από την επιρροή του εξαγώνου μεταξύ του Δία και του Ουρανού πολύ πιθανά να φέρει οι οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες οι οποίες σας δίνουν τη δυνατότητα να εξελίξει αρκετά σχέδια σας ή να κάνετε αλλαγές.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Στη χρονιά αυτή θα βρεθείτε κάτω από την επιρροή τόσο του Κρόνου, όσο και του Ποσειδώνα, αλλά και του Πλούτωνα, που απαιτούν από εσάς την ολοκληρωτική και απόλυτη προσοχή σας, και να μένετε εστιασμένοι στις θέσεις και τις απόψεις σας γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσετε την πυξίδα σας, και ως εκ τούτου τον προσανατολισμό σας.

Από τις 20 Μαρτίου 2022 έως το τέλος Αυγούστου, ο Κρόνος βρίσκεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή, τόσο σε ορθόδρομη όσο και σε αναδρομή πορεία, αναμοχλεύοντας  για τα καλά τα θέλω σας, τις επιθυμίες σας, αλλά και τα πρέπει σας, τα οποία καλείστε να τα βάλετε σε μία προτεραιότητα για να μπορέσετε να τα ισορροπήσετε.

Σχέσεις και συνεργασίες επανεξετάζονται, σε ένα πολύ πιο αυστηρό πλαίσιο, για να αξιολογηθούν εκ νέου, για το κατά πόσο μπορείτε να έχετε τα πρόσωπα αυτά στη ζωή σας.

Αυτό όλο είναι ένα διάστημα εσωτερικών και εξωτερικών διεργασιών, όπου από τις 5 Δεκεμβρίου 2022, έως τις 7Μαρτίου 2023  θα υπάρξει και η οριστικοποίηση, και οι τελικές αποφάσεις, στο τι τελικά κρατάτε από τις σχέσεις αυτές, και τι αφήνετε πίσω σας.

Στην περίοδος του Απριλίου θα ήταν καλό, να καταπιαστείτε με θέματα που σχετίζονται με τον ψυχισμό σας, και κυρίως αν νιώθετε πώς βρίσκεστε σε μία φάση σύγχυσης, να αναζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού, που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας, και κατ΄ επέκταση έξω σας.  Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, θολώνει κατά πολύ το τοπίο, τόσο σε ότι έχει να κάνει με τα συναισθηματικά σας ζητήματα, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με το πρακτικό μέρος της ζωής σας, και τα οικονομικά σας, και  εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα, και γενικότερα οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο το διάστημα αυτό, εξετάστε το από όλες τις πλευρές πριν το αποφασίσετε.

Την περίοδο του Μαΐου το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα κλίμα ευκαιριών σε ότι σχετίζεται με την εργασιακή ζωή, η οποία θα έχει απήχηση και όφελος και στα οικονομικά σας.

Καλή χρονιά Λέοντα!