ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022 ♋️

Η  ”τύχη” αγαπά τους καλά προετοιμασμένους!

Παρόλο που το 2021 δεν σας έδωσε ένα ξεκάθαρο πλαίσιο να κινηθείτε και σας ταλαιπώρησε αρκετά, καταφέρατε και σταθείτε στα πόδια σας,  και βρήκατε τις ισορροπίες σας, παλεύοντας πολλές φορές με σημαντικές αντιξοότητες κυρίως οικονομικές.

Το 2022 είναι μία πολύ σημαντική για εσάς χρόνια, μία και σας ανοίγει την πόρτα σε ένα νέο κύκλο γεγονότων και εξελίξεων μπορεί να έχουν διαφορετική χροιά, από όλα όσα είχατε κάνει μέχρι τώρα.

Εξαιρετικά σημαντικό το πρώτο δίμηνο της χρονιάς, με την Αφροδίτη να κινείται απέναντί σας ανάδρομη  έως τις 30 Ιανουαρίου, αλλά και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25 Ιανουαρίου.

Έως τις 6 Μαρτίου που  οι πλανήτες περνούν  στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι μια πολύ σημαντική εποχή εκκαθαρίσεων  σε ότι αφορά θέματα σχέσεων και συνεργασιών, αλλά και μία εποχή νέων ενάρξεων τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η μετακίνηση των δεσμών της σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού έρχονται να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε την αξία της δημιουργικότητας.

Είναι μία χρονιά που θα έχετε πολύ πιο έντονα την ανάγκη να συνδεθείτε με τους άλλους, κυρίως όμως είναι μία χρονιά που έχει έναν ιδιαίτερα ερωτικό χαρακτήρα, και νιώθετε πολύ πιο εμφατικά την ανάγκη σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

Πολύ πιθανόν να κάνετε καινούργιους φίλους οι οποίοι να είναι πολύ σημαντικοί  για τη ζωή σας, αλλά πολύ πιθανόν να μπείτε και σε καινούργιες σχέσεις.

Εξαιρετικά ισχυρή η παρουσία του Δία στη χρονιά αυτή, τόσο στο πρώτο διάστημα έως τις 11 Μαΐου, στο ζώδιο των ιχθύων, όσο και μετά που περνάει στο ζώδιο του Κριού.

Θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, τα ενδιαφέροντα σας, να επεκταθείτε,- με ότι κι αν σημαίνει για τον καθένα αυτό. Το 2022 είναι μία χρόνια εξέλιξης για τη ζωή σας, είτε αυτό μπορεί να σχετίζεται με σπουδές, με γνώση, με πνευματικότητα, με καινούργια ενδιαφέροντα, με ταξίδια, αλλά και με ένα νέο σημαντικό κύκλο αλλαγών στην επαγγελματική σας ζωή.

Πολύ σημαντική η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20 Αυγούστου 2022, 5 Μαρτίου 2023.

Ο Άρης περνάει στο χώρο του υποσυνειδήτου σας, και αυτό που θα κάνει όλο το διάστημα, είναι ένα βγάζει στην επιφάνεια τα απωθημένα σας το θυμό σας, ή  τα οποία θέματα σας δυσκολεύουν και δεν μπορείτε να τα διαχειριστείς. Είναι ένα διάστημα μεγάλο το οποίο σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σας δυσκολέψει σημαντικά είτε μέσα από ματαιώσεις είτε μέσα από πολλές υποχρεώσεις που σας  κάνουν σε πολλές περιπτώσεις να χάνετε τη δύναμη να αγωνιστείτε  για τα οποία θέματα έχετε.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν και ζητήματα του παρελθόντος τα οποία καλείστε να επανεξετάσετε και να επιλύσετε. Ίσως ακόμα να βρεθείτε αντιμέτωποι και με κρυφούς εχθρούς ή με παρασκήνιο. Είναι λοιπόν μία πολύ καλή στιγμή να ζητήσετε βοήθεια από ειδικούς, να κάνετεμ ψυχανάλυση, η οτι σας βοηθά  να ανακαλύψετε, ποια είναι εκείνα τα σημεία που δυσκολεύουν την προσωπικότητά σας και τις σκέψεις σας, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσετε κατάματα.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Από το τέλος του Δεκεμβρίου 2021 που ο Δίας, περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, και ως τις 15 Φεβρουαρίου 2022, είναι μία εξαιρετικά γόνιμη περίοδος γεμάτη συναισθήματα και αξιόλογες εμπειρίες.

Θα παρατηρήσετε, ότι υπάρχει ένα κλίμα ιδιαίτερα διευκολυντικό,  σε ότι έχει να κάνει με τις οικονομικές και τις επαγγελματικές σας συναλλαγές, και  θα διαπιστώσετε, πως ανοίγονται ευκαιρίες και δυνατότητες, ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες, τις οποίες καλείστε να αξιοποιήσετε.

Δεν αποκλείεται, να μπορέσετε να κάνετε ένα ταξίδι, αν είναι αυτό στο πλαίσιο σας, ή να ξοδέψετε χρήματα για ένα σπίτι, η  για κάποιες σημαντικές αγορές. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνετε μία σημαντική γνωριμία που αφορά την ερωτική σας ζωή.

Το διάστημα από 11 Μαΐου έως 27 Οκτωβρίου 2022 που ο Δίας θα κινηθεί τόσο σε ορθόδρομη όσο και σε αναδρομή πορεία στο ζώδιο του Κριού, σου δίνει την ευκαιρία μιας σημαντικής εξέλιξης και διεύρυνσης, σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Να θυμάσαι ωστόσο ότι αυτό το διάστημα είναι μία εποχή σχεδιασμού και όχι ολοκλήρωσης.

Από τις 20 Δεκεμβρίου 2022, έως 24 Φεβρουαρίου 2023, είναι το διάστημα που θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις επιτυχώς  όποιον μακροπρόθεσμο σχέδιο έχεις στο μυαλό σου.

Και επειδή αυτή είναι μία εποχή, που μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις πολλά βήματα μαζί, θα χρειάζεται να ξέρεις πού πρέπει να σταματήσεις, και μέχρι πού μπορείς να φτάσεις, για να μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τις εξελίξεις.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Στις 30 Ιανουαρίου  η Αφροδίτη, πέρνα σε ορθόδρομη πορεία στο δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω, απέναντί σου. Σε ότι αφορά τις  σχέσεις και συνεργασίες σου ,που έχουν περάσει όλο το διάστημα αυτό σε πολύ υψηλή ανάλυση και εξέταση, και τώρα είναι η στιγμή που καλείσαι να αφήσεις πίσω σου όποιες σχέσεις νιώθεις ότι δεν εξυπηρετούν άλλο τα θέλω σου και τις επιθυμίες σου.

Από τις 7 Φεβρουαρίου, πέρνα κι ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω, στο δικό σου δεκαήμερο, και συμπορεύεται με την Αφροδίτη έως τις 21 Φεβρουαρίου 2022.

Αυτό φέρνει μία οριστικοποίηση, στα οποία θέματα σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα, ένα κλείσιμο κάποιων κύκλων σχέσεων, αλλά και το άνοιγμα σε καινούργιες γνωριμίες προσωπικές ή επαγγελματικές.

Από το τέλος Δεκεμβρίου 2021 έχει περάσει και ο Κρόνος στο δικό σου δεκαήμερο έως τις 13 Μαρτίου.2022

Θα επανέλθει ξανά από τα μέσα Σεπτεμβρίου, έως αρχές Δεκεμβρίου στο δεύτερο δεκαήμερο του Υδροχόου. Γεγονός είναι πως ο Κρόνος έχει σαν σκοπό να σε υποβάλει σε περιορισμούς, κυρίως οικονομικούς, και κυρίως οτιδήποτε σε συνδέει οικονομικά με τρίτα πρόσωπα.

Το διάστημα αυτό χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός ότι έχει να κάνει με τα έξοδα σου, τη διαχείριση των χρημάτων σου, αλλά μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και μεταβολές σε εισοδήματα που μπορεί να εισπράττεις από τρίτους. Ή να περιμένεις μία αποζημίωση, και  να πάρεις λιγότερα από όσα νόμιζες για παράδειγμα. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό στη χρονιά αυτή να μη στηρίζεσαι σε κανέναν άλλο πέρα από τις δικές σου δυνατότητες και να ορίζεις εσύ το οικονομικό παιχνίδι της ζωής σου.

Σημαντικός υποστηρικτής σου ο Δίας ο οποίος στις 16 Φεβρουαρίου 2022 στέλνει την ευεργετική του επίδραση στη ζωή σου έως τις 27 Μαρτίου 20 22.

Είναι ένα διάστημα σημαντικών ανοιγμάτων, ευκαιριών και δυνατοτήτων, και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, που καλείσαι να αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Ιδιαίτερα ευνοϊκή στις αλλαγές η περίοδος του Φεβρουαρίου, και κάτω από την όψη του εξαγώνου του Δία και του Ουρανού ανοίγει έναν κύκλο καινούργιων δυνατοτήτων τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, Φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης και αισιοδοξίας. Καινούργιες επαγγελματικές εξελίξεις, νέες προκλήσεις, νέοι φίλοι  αλλά και νέοι έρωτες κάνουν τώρα την εμφάνισή τους.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, βρίσκεστε κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα δύο δύσκολες ενέργειες που καλείστε να διαχειριστείτε για να κρατήσετε τις ισορροπίες σας.

Οι αρχές του Μαρτίου, ανεβάζουν τον δείκτη  της αδρεναλίνης στα ύψη, και ανακατεύουν για τα καλά την προσωπική σας  ζωή, μέσα από τις όψεις τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη με τον Πλούτωνα απέναντί σας. Αυτή μπορεί να φέρει μία ριζική αλλαγή στις ανθρώπινες σχέσεις σας , είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Και να κληθείτε  να αναθεωρήσετε τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Πολύ πιθανά να υπάρξει ένα κλείσιμο μιας συνεργασίας, η μία σχέσης  στο διάστημα αυτό. Δεν αποκλείεται Βεβαίως να ανοίξει και μία καινούργια σχέση (ανάλογα πάντα το πλαίσιο σου) Ότι  γίνεται τώρα, επιφέρει ριζικές αλλαγές σε εσάς, και στον τρόπο που βλέπετε  τις σχέσεις σας μέσα στην ζωή σας.

Το διάστημα του Μαΐου, είναι ένα πρόσφορο έδαφος για ευκαιρίες που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό με σπουδές η με ταξίδια.

Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στην περίοδο του Απριλίου, εκτινάσσει το δείκτη του συναισθήματος σας, και σας βάζει στη διαδικασία να αναζητήσετε εκτόνωση, ίσως και με το λάθος τρόπο αν δεν το σκεφτείτε ώριμα και συνετά, η με  το λάθος πρόσωπο.

 Αν ωστόσο στραφείτε στην αναζήτηση πιο πνευματικών θεμάτων μπορεί να είναι μία πολύ καλή διέξοδος και εκτόνωση της ψυχής σας. Αποφύγετε το διάστημα αυτό πρακτικά και οικονομικά θέματα.

Γενικότερα για εσας του τρίτου δεκαημέρου, και με την παρουσία  του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και στο δικό σας δεκαήμερο, χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά προσεκτικοί  στα πρόσωπα με τα οποία έρχεστε  σε επαφή και εμπιστεύεστε.

Από τις 29 Μαρτίου έως τις 10 Μαΐου,  ο Δίας βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, και ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο οικονομικών και επαγγελματικών ευκαιριών, που ωστόσο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, σε ότι αφορά την αξιολόγηση τους, και ως προς το κατά πόσο είναι πραγματικά ευκαιρίες αυτές που παρουσιάζονται ή όχι.

Στις 28 Οκτωβρίου 2022, έως τις 20 Δεκεμβρίου 2022, ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες των ιχθύων προσφέροντας σου τη δυνατότητα να επαναξιολόγησης και να ολοκληρώσεις ότι ξεκίνησε  την περίοδο του Μαΐου.

Καλή χρονιά Καρκίνε!