ΖΥΓΟΣ 2022♎️

Αναζητώντας το νόημα της ζωής.

Το 2021 ήταν μία χρονιά που σε έκανε να γνωρίσεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου, και να θέσεις τις βάσεις, στο να μπορείς να επιλέγεις τι θέλεις, και κυρίως τι δεν θέλεις.

Στη χρονιά αυτή, δημιουργείς τις βάσεις για να αναπτυχθείς, να εξελιχθείς, αλλά και να συνδεθείς περισσότερο με τους γύρω σου.

Και παρόλο που έως τις 11 Μαΐου, ο Δίας  από τους Ιχθύες, σε υποχρεώνει  σε ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα υποχρεώσεων, δουλειάς, στην οποία χρειάζεται ενδεχομένως να αφιερώσεις πολύ περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως, ίσως γιατί αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις, ίσως γιατί έχεις περισσότερη δουλειά ή ίσως γιατί αναβαθμίζεσαι  σε μία νέα θέση.

Από τις 11 Μαΐου που ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Κριού, έως τις  28 Οκτωβρίου 2022, (θα βρίσκεται σε αναδρομή πορεία από τις 28 Ιουλίου έως τις 28 Οκτωβρίου 2022) οι σχέσεις σου περνούν σε πρώτη προτεραιότητα στη ζωή σου, και νιώθεις την ανάγκη να τους δώσεις περισσότερο χώρο και χρόνο.

 Αυτό θα σε βοηθήσει στο να γνωρίσεις καλύτερα τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι, τόσο τα σημαντικά όσο και τα λιγότερο σημαντικά για εσένα, και σε πολλές περιπτώσεις να αλλάξεις γνώμη για τις προθέσεις που έχουν κάποιοι απέναντί σου.

Είναι μία εποχή διεύρυνσης και της κοινωνικής σου ζωής, αλλά και της προσωπικής σου, και των ερωτικών σχέσεων σου, που φαίνεται πως το διάστημα αυτό σου δίνουν λόγους και αφορμές να χαμογελάς περισσότερο.

Η μετακίνηση των δεσμών στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, σε αναγκάζει στο να εστιάσεις στην απόκτηση αυτοελέγχου, υπερνικώντας κάθε αίσθημα ζήλιας και κτητικότητας που μπορεί να έχεις.

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσεις και να σεβαστείς τις αξίες των άλλων ανθρώπων, και να μην δίνεις μεγαλύτερη χρησιμότητα στην ύλη από ότι θα έπρεπε να έχει. Ο έρωτας ,θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή σου, αλλά θα μπορέσει πραγματικά να σε ικανοποιήσει, μόνο όταν στηρίζεται σε ένα σύστημα αρχών και αξιών, που θα στηρίζεται στην ισοτιμία και στην καθαρότητα.

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, σου δίνει την ώθηση και τη δυναμική που χρειάζεσαι, για να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντες, τους κοινωνικούς αλλά να ανανεώσεις ή να επαναξιολόγησης τη σχέσεις   σου τις πιο προσωπικές

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Από τις αρχές της χρονιάς έως τα μέσα Φεβρουαρίου, ο Δίας κινείται στο δικό σου δεκαήμερο, στερώντας σου σημαντικά κομμάτια από την ελευθερία σου. Στο διάστημα αυτό καλείσαι  να ικανοποιήσεις περισσότερο τις ανάγκες των άλλων, είτε αυτοί είναι πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη, είτε στη δουλειά σου. Ωστόσο εκείνο που θα παρατηρήσεις, είναι πως πέρα από την πίεση του χρόνου, υπάρχει μία βελτίωση και στους όρους εργασίας, είτε αυτοί μπορεί να είναι καλύτερες συνθήκες, είτε ακόμα μέσα από ένα νέο επάγγελμα, που μπορεί να σου εξασφαλίσει ίσως και μία καλύτερη αμοιβή. Είναι μία περίοδος που μπορείς να λειτουργήσεις θεραπευτικά και ως προς το σώμα και ως προς την ψυχή σου.

Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Αφροδίτη στις αρχές του Μαρτίου στο ζώδιο του Υδροχόου, και η πολύ σημαντική για εσένα σύνοδος του κυβερνήτη σου Αφροδίτη με τον Άρη, σηματοδοτεί την έναρξη  ενός  νέου  κύκλου, που σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις με δημιουργικό τρόπο τα σχέδιά σου.

 Εκτοξεύει την ερωτική σου ζωή μέσα από καινούργιες γνωριμίες που φέρνει στο προσκήνιο, ανανεώνοντας σημαντικά τον ψυχισμό και τη διάθεσή σου αλλά και το σκηνικό γύρω σου.

Από τις 11 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου, είναι ένα διάστημα που καλείσαι να αξιοποιήσεις για να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με τους γύρω σου.

Από τις 28 Ιουλίου έως τις 28 Οκτωβρίου ο Δίας κινείται ανάδρομος στο δικό σου 10ήμερο δίνοντάς σου τη δυνατότητα της επανεξέτασης της ποιότητας των σχέσεων σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 21 Δεκεμβρίου που περνάει οριστικά στο δικό σου δεκαήμερο, εκ νέου και σε βοηθάει στο να οριστικοποιήσεις  σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμούς, προσδίδοντας σου έκτακτη τύχη, που ωστόσο χρειάζεται να έχεις δουλέψει πολύ, για να μπορέσεις να την αξιοποιήσεις κατάλληλα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Ο Γενάρης είναι ένας μήνας ο οποίος έχει σημαντικές αναθεωρήσεις, σε ότι έχει να κάνει τόσο με τη σχέσεις  σου, όσο κυρίως και με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

Το πρώτο σημαντικό γεγονός για το δικό σου δεκαήμερο, είναι πως το τέλος του Γενάρη ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει σε ορθόδρομη πορεία.

Ενώ από τις αρχές του Φλεβάρη (10/2/),συμπορεύεται με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι μία εποχή που χρειάζεται να ρίξεις τους τόνους σου, και κυρίως να μην  περιμένεις πολλά από τους άλλους. Γιατί οι άλλοι, όποιοι και αν είναι αυτοί, έχουν άλλες προτεραιότητες (αν αφορούν πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις  στην οικογενειακή εστία).

Πολύ σημαντική η παρουσία του Κρόνου στο δικό σου δεκαήμερο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς σχεδόν, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις ότι μπορεί να θεωρούσες μέχρι σήμερα σημαντικό. Ο έρωτας παίρνει μία άλλη μορφή και οτιδήποτε έχει μία πιο χαλαρή η επιβολή χροιά αρχίζει να μη σου αρέσει και να μη σου κάνει.

Στη χρονιά αυτή  με την πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων (9 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου ορθόδρομος) (27 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου 2022 ανάδρομος)  (31 Ιανουαρίου 2013 έως 4 Μαρτίου 2013 ορθοδρομος)

 Θα έχεις τη δυνατότητα, αφενός να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου στους άλλους. Να ανακαλύψεις έναν κόσμο καινούργιων ενδιαφερόντων και δραστηριοτήτων. Να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο σπουδών ενδεχομένως, ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Να ερωτευτείς πολύ. Το διάστημα αυτό έχεις  και πολλές επιστροφές από το παρελθόν τις οποίες καλείσαι να επανεξετάσεις. Τίποτα δεν ολοκληρώνεται ωστόσο  πριν από το τέλος του επόμενου χρόνου.

Ιδιαίτερα σημαντική περίοδος του Φεβρουαρίου, και κάτω από την όψη του εξαγώνου μεταξύ του Δία και του Ουρανού για εσένα.  Φέρνει ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες, οι οποίες μπορεί να αφορούν και την εργασιακή σου ζωή.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Στο μεγαλύτερο διάστημα του Ιανουαρίου, ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω, και αυτό πρακτικά για εσένα σημαίνει, σημαντικές αναθεωρήσεις σε θέματα που αφορούν τόσο το σπίτι και την οικογένεια, όσο και θέματα που σχετίζονται και με την επαγγελματική σου ζωή.

Το διάστημα από 21 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου καλείσαι να λειτουργήσεις κρατώντας πολύ χαμηλούς τόνους, μία και σε πολλές περιπτώσεις, δημιουργούνται γεγονότα και καταστάσεις οι οποίες μπορεί να σε βγάλουν έξω από τα όρια και τα πλαίσια σου, και να δημιουργήσουν ακόμα και συγκρούσεις, με  πρόσωπα που συνυπάρχεις  στο χώρο του σπιτιού αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή.

Ωστόσο είναι μία εποχή που τα πράγματα πλέον μπαίνουν στη θέση τους και ξεκαθαρίζεις και μέσα σου τι θέλεις και τι όχι.

Ο Κρόνος περνάει στο δικό σου δεκαήμερο στις 14 Μαρτίου έως τις 4 Ιουνίου που κινείται σε ορθόδρομη πορεία. Είναι ένα πιο ήπιο διάστημα, το οποίο σου κάνει την εισαγωγή στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν.

4 Ιουνίου έως 8 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται στο δικό σου δεκαήμερο σε αναδρομή πορεία,  σε μία εποχή που έχει περισσότερη πίεση σε ότι αφορά τη διάθεσή σου να οργανώσεις κάποια σχέδια που μπορεί να έχεις, αλλά κυρίως είναι μία περίοδος αναθεωρήσεων σε θέματα που αφορούν την ερωτική σου ζωή ή και θέματα που σχετίζονται με παιδιά.

Την οριστικοποίηση των οποίων καταστάσεων εξελίσσονται στο διάστημα αυτό, θα την έχεις από τις 7 Δεκεμβρίου 20 22 έως τις 5 Μαρτίου 2023,  όπου ολοκληρώνονται οι όποιες υποθέσεις σου.

Η περίοδος του Απριλίου χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, και κάτω από την δύσκολη σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα. Καλό είναι να προσέχεις τη διατροφή σου, να τρως πράγματα όσο μπορείς περισσότερο υγιεινά, κυρίως να αποφεύγεις τοξικές σχέσεις και συναναστροφές, γιατί ιδιαίτερα αυτή την εποχή ,είναι μία πάρα πολύ κακή επιρροή για την ενέργειά σου και την ψυχολογία σου. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός επίσης στο διάστημα αυτό, και σε ότι αφορά την υγεία σου γενικότερα, να κάνεις το τσεκ απ σου, και να φροντίζεις όσο μπορείς περισσότερο τον εαυτό σου.

Η περίοδος του Μαΐου, είναι πολύ πιθανό να φέρει μία θετική εξέλιξη, σε ότι αφορά τα εργασιακά σου ζητήματα ,είτε μπορεί να σχετίζεται με ένα νέο κύκλο εργασιών ,η μία νέα προαγωγή στη δουλειά σου.

Ο Δίας θα κινηθεί στο δικό σου δεκαήμερο από τις 27 Μαρτίου 2022 έως τις 10 Μαΐου 2022. Η εποχή αυτή, είναι πολύ πιθανόν, να φέρει ανοίγματα και νέες δυνατότητες σε ότι αφορά την εργασιακή σου ζωή, θα πρέπει όμως να τις εξετάσεις διεξοδικά πριν τις εμπιστευτείς.

Καλή Χρονιά Ζυγέ!