ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022 ♒️

Οι συνειδητές αποφάσεις κάνουν την διαφορά και την βελτίωση !

Ομολογουμένως η προηγούμενη χρονιά είχε αρκετές δυσκολίες κυρίως αποφάσεις ,που κλήθηκες να πάρεις και δεν τα καθόλου εύκολες.

 Η παρουσία του Κρόνου από πέρυσι στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί μία καινούργια εποχή εσωτερικής κυρίως ανάπτυξης.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις μπει σε μία διαδικασία μεγαλύτερων από τις συνηθισμένες ευθυνών, παράλληλα όμως βιώνεις και νέες σημαντικές εξελικτικές εμπειρίες. Μέσα  στη χρονιά αυτή, χρειάζεται να κάνεις πολύ και βαθιά ενδοσκόπηση. Να βρεις εκείνα τα σημεία, τα οποία είναι δυσλειτουργικά για τον εαυτό σου, και δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς και να προχωρήσεις.

Πάρε το χρόνο σου, και αξιοποίησε το διάστημα που σου δίνεται, για να απελευθερωθείς από οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει δέσμιο σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν ή δεν σου αναλογούν.

Πολλές φορές μπορεί να νιώσεις ότι είσαι δέσμιος καταστάσεων, που δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως θα ήθελες.

Μη διστάσεις να πάρεις και τη βοήθεια ενός ειδικού, προκειμένου να διευκολυνθείς  ψυχικά στο να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα.

Για αυτή την αλλαγή δουλεύει και η παρουσία του Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι μία εποχή που όσο και να προσπαθείς να κρυφτείς, ακόμη και από τον εαυτό σου δεν μπορείς, και καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με τις δύσκολες πλευρές σου.

Αυτή η χρονιά λοιπόν σε καλεί να κλείσεις κεφάλαια οριστικά και αμετάκλητα.

 Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί από τον Απρίλιο του 2013 ο Πλούτωνας περνάει στο δικό σου ζώδιο, όπου σε καλεί σε μία μεταμορφωτική διαδρομή εξέλιξης για την οποία χρειάζεται να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος.

Η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου/ Σκορπιού, σου δημιουργεί αρκετά διλήμματα, μεταξύ μιας καριέρας που μπορεί να σε καταξιώνει προσωπικά, και των υποχρεώσεων που απορρέουν από τις απαιτήσεις της οικογενειακής ζωής.

Θα χρειαστεί να βρεις εκ νέου τις ισορροπίες, ανάμεσα σε αυτό που επιλέγεις να κάνεις για να εξελιχθείς επαγγελματικά, αλλά και στις συνδέσεις που έχεις με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

Δεν αποκλείεται επίσης στις χρονιές αυτές, να θελήσεις να κάνεις μία δουλειά που έχει έδρα το σπίτι σου.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ♒️

Το πιο σημαντικό για εσένα, είναι ότι ελευθερώνεται από τα δεσμά του Κρόνου στη χρονιά αυτή! Είναι μία στιγμή που αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τις ισορροπίες σου, αναδιοργανώνεσαι και  κινείσαι  πολύ πιο ελεύθερος μπροστά.

Πολύ σημαντική εποχή το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις αρχικές μοίρες του ζωδίου σου. Ορίζουν έναν νέο εξελικτικό κύκλο, που μπορεί να σχετίζεται και με την επαγγελματική σου ζωή, αλλά και με τα προσωπικά σου ζητήματα. Νέοι έρωτες έρχονται στη ζωή σου, και αλλάζουν το τοπίο της!

Στη χρονιά αυτή έχεις ένα σημαντικό υποστηρικτή, και δεν είναι άλλος από το Δία, όπου από τις 11 Μαΐου, έως τις 28 Ιουλίου κινείται σε ορθόδρομη πορεία, στο δικό σου δεκαήμερο, ενώ από τις 28 Ιουλίου έως τις 28 Οκτωβρίου 20 22, βρίσκεται σε αναδρομή πορεία επηρεάζοντας τη δική σου ζωδιακή περιοχή.

Γεγονός είναι ότι νιώθεις μία μεγάλη ανακούφιση σε όλο το διάστημα αυτό, και αντιλαμβάνεσαι τη διευκόλυνση που μπορεί να έχει η ίδια η ζωή, όταν κινείσαι σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση ή ένα συγκεκριμένο στόχο.

Πολύ πιθανό, το διάστημα αυτό να εμφανιστούν ευκαιρίες, τις οποίες ενστικτωδώς νιώθεις ότι περιμένεις, και πραγματικά παρουσιάζονται μπροστά σου, οπότε  μπορείς και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Οι ευκαιρίες αυτές, μπορεί να αφορούν ένα νέο κύκλο γνώσης, ένα νέο κύκλο ενδιαφερόντων, ένα συμβόλαιο, μία νέα διαπραγμάτευση που αφορά ένα σχέδιο σου, η ακόμα και τη βελτίωση των σχέσεων σου με συγγενικά πρόσωπα.

Στην περίοδο του Δεκεμβρίου που ο Δίας θα περάσει ξανά σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιο του Κριού, θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις ότι το προηγούμενο διάστημα ξεκίνησες.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ο Κρόνος, περνάει στο δικό σου δεκαήμερο από τις αρχές του έτους, έως τα μέσα Μαρτίου.

Και μετά από μέσα Σεπτεμβρίου έως αρχές Δεκεμβρίου.

Αυτό καθιστά και τη χρονιά εξαιρετικά σημαντική, μία και σε βάζει στη διαδικασία της υπευθυνότητας, της σκληρής δουλειάς, ενώ δημιουργεί περιορισμούς  παντού, ακόμα και στις συνθήκες διαβίωσης σου.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι απεριόριστη υπομονή, εξαιρετικά καλό και προσεκτικό χειρισμό, στις οποίες υποθέσεις διαχειρίζεσαι, αλλά και στα καθήκοντα τα οποία έχεις αναλάβει. Δεν είναι μία εποχή που θα ήταν καλό να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες, ή να μπεις σε καινούργια παιδιά δραστηριοτήτων.

Ή ακόμα να αναλάβεις ευθύνες για πράγματα που δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορείς να τα υποστηρίξεις. Ωστόσο είναι μία εποχή, που θα μπορέσεις να κατανοήσεις πιο εύκολα, ποια θέματα λειτουργούν σωστά και ποια όχι.

Αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο υπεύθυνος, να αναλάβεις σαφώς την ευθύνη του εαυτού σου, να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου, και να υψώσεις το ανάστημα σου σε πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν το έκανες μέχρι τώρα.

Ο Δίας, στα μέσα του Φεβρουαρίου έως το τέλος περίπου του Μαρτίου, αυξάνει την ενεργητικότητά σου, και σε βοηθάει να αποκτήσεις ό,τι έχει μεγαλύτερη αξία για σένα στη ζωή σου. Το διάστημα  αυτό, και κάτω από την όψη του εξαγώνου μεταξύ του Δία και του Ουρανού στην περίοδο του Φεβρουαρίου, φέρνει ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες και δυνατότητες,  που μπορεί να έρθουν από κει που δεν το περιμένεις. Ή ακόμα μία σημαντική Βοήθεια η στήριξη από το σπίτι και την οικογένεια. Δεν αποκλείεται,  να υπάρξουν χρήματα και από ένα συμβόλαιο που αφορά την ακίνητη περιουσία.

Το τέλος του Ιουλίου και οι αρχές του Αυγούστου χρειάζονται προσοχή στις επιλογές και τις αποφάσεις, μία και είναι ένα διάστημα που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να έχει εκρηκτικό χαρακτήρα, τόσο σε ότι αφορά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, όσο και σε θέματα σχέσεων.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Το τρίτο και τελευταίο πέρασμα του ξεκινάει από τα μέσα Δεκεμβρίου στο δικό σου δεκαήμερο έως τις 7 Μαρτίου, όπου εκεί γίνονται τα τελικά ξεκαθαρίσματα και μπορείς να αποφασίσεις πώς θα κινηθείς ή τι θα επιλέξεις οριστικά.

Ο Κρόνος ξεκινάει τη διαδρομή του στο δικό σου δεκαήμερο από τις 20 Μαρτίου, έως τις 4Ιουνίου 2022, δίνοντάς σου μία πρώτη γεύση αυτού που θα ακολουθήσει στο επόμενο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να προσέξεις τις επιλογές και τις αποφάσεις αυτής της εποχής, μία και έως τις 6 Σεπτεμβρίου θα κινείται ανάδρομος  στο δικό σου 10-ήμερο, και είναι εκεί που ζορίζει αρκετά και τις επιλογές και τις αποφάσεις που ήδη έχεις πάρει μέχρι τώρα, και σε καλεί σε αναθεωρήσεις.

Το τρίτο και τελευταίο πέρασμα του ξεκινάει από τα μέσα Δεκεμβρίου, στο δικό σου δεκαήμερο έως τις 7 Μαρτίου 2023, όπου εκεί γίνονται τα τελικά ξεκαθαρίσματα, και μπορείς να αποφασίσεις πώς θα κινηθείς ή τι θα επιλέξεις οριστικά.

Η περίοδος στο τέλος Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου αποτελεί μία ιδιαίτερα ζορισμένη εποχή, μία και οι διαδοχικές συναντήσεις του Κρόνου με Αφροδίτη και Άρη, δημιουργούν διλήμματα, και σε καλούν να πάρεις θέση και αποφάσεις απέναντι σε καταστάσεις οι οποίες ομολογουμένως δεν είναι εύκολες, και σχετίζονται τόσο με την προσωπική σου ζωή όσο και με την επαγγελματική σου.

Και επειδή και ο  Απρίλιος , και κάτω από την  σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, έχει έναν απατηλό χαρακτήρα, και μπορεί πολύ εύκολα να σε βγάλει εκτός προγραμματισμού, σε ότι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, ή να πιστέψεις πρόσωπα ή καταστάσεις, οι οποίες φαίνονται ελκυστικές, και σε πολλές περιπτώσεις ιδανικές, και να επενδύσεις με κάποιο τρόπο: είτε υλικά είτε συναισθηματικά, όμως παρακάτω να καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενες.

Χρειάζεται συνειδητές επιλογές, και πολύ προσεκτικές αποφάσεις, κυρίως μην κάνεις ανοίγματα τα οποία εμπεριέχουν το οποιοδήποτε ρίσκο στη φάση αυτή.

Λίγο παρακάτω Βεβαίως το εξάγωνο  του Δία με τον Πλούτωνα στην περίοδο του Μαΐου, μπορεί  να σου δώσει τη δυνατότητα μιας διευκόλυνσης, η και  οικονομικής, ευκαιρίας που μπορεί να σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις, κυρίως οικονομικής φύσεως ή ακόμα και εργασιακής.

Καλή χρονιά Υδροχόοε!!!!