ΤΟΞΟΤΗΣ 2022 ♐️

Η τύχη είναι με το μέρος σου, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις!

Το 2022 είναι μία χρονιά η οποία κινείται σε συνέχεια της προηγούμενης μόνο που εδώ προστίθεται και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: Ο παράγοντας τύχη! Και όταν μιλάμε για τύχη μιλάμε για τον κυβερνήτη σας Δία, ο οποίος τόσο στο ζώδιο των Ιχθύων όσο και στο ζώδιο του Κριού, που θα διανύσει αυτή τη χρονιά, ευεργετεί ποικιλοτρόπως στη ζωή σας.

Ωστόσο, η χρόνια αυτή, σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της, αναμοχλεύει για τα καλά τον τομέα των σχέσεων σας, υποχρεώνοντας σας σε πολλές περιπτώσεις, να πάρετε θέση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που νιώθετε να καταστρατηγούν τα όρια και τα πλαίσια σας.  Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων απέναντί σας,  αναμοχλεύει  σχέσεις και συνεργασίες, ξεκαθαρίζοντας σκέψεις και συναισθήματα, για το ποιος τελικά αξίζει να μένει κοντά σας και ποιος όχι.

Η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου Σκορπιού, σας δημιουργεί την ανάγκη να αποτραβηχτεί τε από την πολυκοσμία, και να αναζητήσετε περιόδους απομόνωσης, που θα σας  βοηθήσουν να ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας. Η περίοδος αυτής της διετίας, φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες, και φοβίες, που εδράζουν στο παρελθόν σας, και καλείστε να τις αντιμετωπίσετε για να τις ξεπεράσετε.

Είναι μία εποχή, που πολύ πιθανά να χρειαστεί να βοηθήσετε ή να σταθείτε περισσότερο κοντά σε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη, παίρνοντας ικανοποίηση μέσα από αυτήν την προσφορά.

Τον κύριο μάθημα των Δεσμών της Σελήνης, είναι το να μπορέσετε να αναλάβετε πλήρως και την αποδοχή της ευθύνης του εαυτού σας και να ενισχύσετε την πίστη σας. Είναι μία εποχή θεραπείας για την ψυχή σας και για το μυαλό σας, που θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από πολλές δυσλειτουργικές πεποιθήσεις που σας κρατούσαν μέχρι τώρα πίσω από τη δράση.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Το διάστημα από την αρχή της χρονιάς,  έως τα μέσα του Φεβρουαρίου, ο Δίας κινείται στο δικό σας δεκαήμερο, στο ζώδιο των Ιχθύων, και  δημιουργεί συνθήκες βελτίωσης, σε ότι αφορά τόσο το σπίτι ως οίκημα, όσο και τις οικογενειακές συνθήκες. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή στο σπίτι ,ή να εξωραΐσετε κάποιο χώρο του σπιτιού, ή ακόμα και να αλλάξετε σπίτι αν αυτό είναι μέσα στο πλαίσιο σας.

Αν είστε σε φάση να κάνετε μία δουλειά με έδρα το σπίτι σας ,τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να την ξεκινήσετε.

Εκείνη η εποχή όμως που φαίνεται πραγματικά να δημιουργεί συνθήκες αλλαγής, είναι η περίοδος από τις 11 Μαΐου της 28 Οκτωβρίου 2022,που ο  Δίας περνάει στο ζώδιο του Κριού, και κινείται τόσο σε ορθόδρομη όσο και σε αναδρομή πορεία, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Και εδώ είναι πραγματικά μία εποχή που νιώθετε πως τα πράγματα επανακινούνται.

Είναι μία εξαιρετικά δημιουργική περίοδος, που εκδηλώνεται με μία διάθεση δημιουργίας κάθε μορφής, που μπορεί να σας εκφράζει. Παράλληλα είναι μία ανανεώνει την ερωτική ζωή με διάφορους τρόπους, είτε στην υπάρχουσα σχέση σας, είτε μέσα από έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών.

Πολύ πιθανά κάποιοι από εσάς να θελήσουν να μπουν στη διαδικασία να κάνουν και ένα παιδί.

Από τις 21 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνάει ξανά στο δικό σας δεκαήμερο, έως τις 23  Φεβρουαρίου 2023, όπου και ολοκληρώνεται ο οποίος κύκλος άνοιξε το προηγούμενο διάστημα επιτυχώς.

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20 Αυγούστου 2022 έως τις 25 Μαρτίου 2023, σηματοδοτεί ένα μεγάλο διάστημα έντασης.

 Ωστόσο στο δικό σας δεκαήμερο θα βρεθεί για πρώτη φορά από 20 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου ορθόδρομος.

Η δύσκολη περίοδος ξεκινά  από 25 Δεκεμβρίου 2022 που κινείται ανάδρομος και πέρνα και πάλι στο δικό σας δεκαήμερο, στις 14 Ιανουαρίου περνά σε ορθόδρομη πορεία στην 8η  μοίρα των Διδύμων και θα παραμείνει στο πρώτο δεκαήμερο έως το τέλος Γενάρη 2023. Η εποχή αυτή σηματοδοτεί τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων των συνεργασιών σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ποιός είναι τελικά μαζί σας και ποιός όχι.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Από τις αρχές του χρόνου και ως τα μέσα Μαρτίου, ο Κρόνος κινείται στο δικό σας δεκαήμερο εξυπηρετώντας καλά οργανωμένες επικοινωνίες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Επιστρέφει για λίγο στο δικό σας δεκαήμερο από τα μέσα Σεπτέμβρη έως το τέλος Νοέμβρη, προκειμένου να οριστικοποιήσετε θέματα τα οποία είχατε αφήσει ανοιχτά.

Ο Δίας περνάει στα μέσα Φεβρουαρίου στο δικό σας δεκαήμερο, και ιδιαίτερα η εποχή αυτή, μπορεί να είναι μία περίοδος τύχης, είτε για να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού που μπορεί να προκύψει ξαφνικά, είτε για να έχετε μία νέα προοπτική που σχετίζεται με τα εργασιακά σας ζητήματα.

Το διάστημα αυτό έρχεται έκτακτη τύχη, και σε επαγγελματικό επίπεδο που καλό είναι να αξιοποιήσετε.

Ο Άρης από τις 9 έως το τέλος Σεπτεμβρίου βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, για πρώτη φορά σε ορθόδρομη πορεία δίνοντας μία πρώτη γεύση των θεμάτων που θα ακολουθήσουν στο επόμενο διάστημα.

Θέματα σχέσεων και συνεργασιών αναμοχλεύονται και σας ζορίζουν, και κυρίως την περίοδο από 26 Νοεμβρίου έως 26 Δεκεμβρίου, σηματοδοτείται μια φορτισμένη εποχή, που μπορεί να επιφέρει αντιπαραθέσεις οι οποίες ενδεχομένως, αν δεν έχουν τις χειριστείτε σωστά  να καταλήξουν ακόμα και σε ρήξεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η τελευταία φορά που περνάει και πάλι στο δικό σας δεκαήμερο είναι από τις 6 Φεβρουαρίου 2013 έως τις 6 Μαρτίου όπου κλείνει τα οποία ενεργοποιήθηκαν τους προηγούμενους μήνες και ξεκαθαρίζει το τοπίο στις σχέσεις σας.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Στις αρχές του Μαρτίου ,είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σχετικά με οικονομικά θέματα, ή ένας νέος κύκλος ευκαιριών που προκύπτει τώρα και καλείστε να αξιοποιήσετε. Μην κάνετε ανοίγματα αν δεν τα έχετε υπολογίσει σωστά, γιατί μπορεί να έχετε και απώλειες.

Ο Δίας περνάει στο δικό σας δεκαήμερο στις 27 Μαρτίου, ανοίγοντας έναν κύκλο ιδιαίτερα φορτισμένο, μία και στην περίοδο του Απριλίου, η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα κλίμα σύγχυσης ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων που αφορούν την οικογένεια. Μπορεί να νιώσετε πως οι  άλλοι , με κάποιο τρόπο ότι ενεργούν σε βάρος σας, ή ότι δεν σας καταλαβαίνουν, και αυτό  μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερο μόνοι σας. Η περίοδος αυτή, πολύ πιθανά να δημιουργήσει ένα αίσθημα αποδιοργάνωσης και απαισιοδοξίας, από τα γεγονότα και τις καταστάσεις  που προκύπτουν. Ίσως υπάρξουν και ζημιές στο σπίτι τις οποίες χρειάζεται να υποστηρίξετε.

Στις αρχές του Μαΐου το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, ανοίγει ένα κύκλο ευκαιριών, οι οποίες αφενός μπορεί να σχετίζονται με θέματα που συνδέονται με το σπίτι την οικογένεια ή και την ακίνητη περιουσία. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να ωφεληθείτε οικονομικά από την οικογένεια, ή από τέτοιου είδους ζητήματα.

Ο Άρης περνάει στο δικό σας δεκαήμερο στις 2 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου όπου από εκεί ξεκινάει την αναδρομή του στις 29 του μήνα. Εδώ θα σας δώσει μία πρώτη γεύση, του τι πρόκειται να ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα σε ότι αφορά τα θέματα των σχέσεων σας τόσο των προσωπικών όσο και των επαγγελματικών.

Οτιδήποτε ωστόσο γίνεται την περίοδο αυτή, δεν έχει οριστικό χαρακτήρα, παρόλο που είναι μία από τις πιο φορτισμένες περιόδους της χρονιάς.

 Πολύ πιθανά στο θετικό σενάριο της περιόδου, να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά σε μία συμφωνία την οποία επιδιώκεται. Θα μπορέσει να ολοκληρωθεί από τις 4 έως τις  25 Μαρτίου 2013 που ο Άρης  επιστρέφει για τελευταία φορά στο δικό σας δεκαήμερο.

Καλή χρονιά Τοξότη!!!!