ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022♏️

Κοιτάζω πάντα μπροστά ποτέ πίσω….

Το 2021 ήταν μία χρονιά που σου δημιούργησε πολλές πιέσεις, πολλά διλήμματα, και σε έβαλε στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις, όχι εύκολες ομολογουμένως.

Τα δύσκολα συνεχίζονται και στο 2022, μόνο που εδώ έχεις ένα σημαντικό σύμμαχο :τον Δία από τους Ιχθύες. Και αυτός είναι ένας σοβαρός   λόγος που σου δίνει τη δυνατότητα να παίρνεις τις αποστάσεις σου, και τις αποφάσεις  σου, αλλά το σημαντικό εδώ είναι πως ανακτάς τη δύναμή σου!

Και αυτός είναι ένας λόγος που τολμάς να κάνεις βήματα που μπορεί να μην έκανες μέχρι εχθές, τολμάς να ρισκάρεις, κυρίως όμως τολμάς να πάρεις την ευθύνη του εαυτού σου. Η χρονιά αυτή, έχει έναν ιδιαίτερα ερωτικό χαρακτήρα, και αυτός είναι ένας λόγος που ισχυροποιεί τη δύναμή σου. Στρέφει περισσότερο το ενδιαφέρον σου στα παιδιά, από τα οποία παίρνεις και αρκετή χαρά είτε μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις ένα παιδί.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο συνεχίζει να  πιέζει την καθημερινότητά σου την ψυχολογία σου αλλά και τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

Ωστόσο αυτό που καθιστά τη διετία που θα διανύσουμε 2022-2023 πολύ σημαντική είναι η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης  στον άξονα σου.

Τα μαθήματα αυτής της διετίας, αφορούν τους τομείς της συνύπαρξης, της συνεργασίας, και γενικά των σχέσεων με τους άλλους, κόντρα στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σου. Είναι η στιγμή που θα κληθείς να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι με τους γύρω σου, κυρίως με αυτούς που είναι σημαντικοί για εσένα. Είναι η στιγμή  που καλείσαι  να αναγνωρίσεις και να  εγκαταλείψεις παλιές συνήθειες, ιδέες, και απόψεις που μέχρι τώρα σε έκαναν να βρίσκεσαι σε σχέσεις δυσλειτουργικές, για να μπορέσεις να χτίσεις ένα νέο εαυτό οποίος θα συνδέεται με έναν πιο υγιή τρόπο με τους γύρω του.

Αυτό φυσικά και δεν είναι εύκολο, και απαιτεί από εσένα τη διάθεση να θέλεις να αλλάξεις! Τον τρόπο θα τον βρεις, όταν αποφασίσεις, ότι κάποια πράγματα στη ζωή σου, δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις παρακάτω, και είναι η ώρα να τα αφήσεις πίσω σου.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ♏️

Το πολύ σημαντικό γεγονός το 2022, είναι ότι απαλλάσσεσαι από τον Κρόνο και αυτό σου δίνει μία μεγάλη ανάσα και τη δυνατότητα να πάρεις τις αποστάσεις σου για να επεξεργαστείς με έναν διαφορετικό τρόπο τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχεις κατακτήσει.

Από την αρχή της χρονιάς, έως και τα μέσα του Φεβρουαρίου ο Δίας σου στέλνει τις ευεργετικές του ακτίνες, γεμίζοντας σε αισιοδοξία και καλή διάθεση. Είναι μία εποχή, που θα παρατηρήσεις μία διεύρυνση και επέκταση, σε ότι αφορά τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις οικονομικές σου συναλλαγές, και θα διαπιστώσεις πως ανοίγονται νέες  ευκαιρίες και δυνατότητες .

Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει και η στήριξη σημαντικών ανθρώπων προς το άτομό σου, που διευκολύνουν τις οποίες καταστάσεις έχεις κατά νου.

Είναι μία τυχερή εποχή που μπορεί να έχει επικερδείς επενδύσεις ή αγοραπωλησίες.

Η περίοδος στις αρχές του Μαρτίου, με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, σε καλεί να ρίξεις τους τόνους, και να διαχειριστείς με ευελιξία, θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, για να μπορέσεις να διατηρήσεις και τις ισορροπίες.

Ωστόσο, η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει μία σημαντική εξέλιξη, ιδιαίτερα αν έχεις τη διάθεση να κάνεις μία δουλειά με έδρα το σπίτι σου.

Από τις 11 Μαΐου, που ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Κριού, και ως τις 28 Ιουλίου, που περνά σε αναδρομή πορεία, ανοίγει ένας πιο απαιτητικός κύκλος ο οποίος σχετίζεται με την εργασιακή σου ζωή.

Είναι μία εποχή, που μπορεί να έχεις περισσότερη δουλειά, όμως από τις 28 Ιουλίου έως τις 28 Οκτωβρίου, (που ο Δίας περνάει σε αναδρομή πορεία0 θα σου δοθεί η δυνατότητα, να κάνεις εκείνες τις διορθωτικές κινήσεις, που πραγματικά μπορεί να σε απογειώσουν, από τις 21 Δεκεμβρίου και μετά, που ο Δίας θα περάσει και πάλι σε ορθόδρομη πορεία.

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20 Αυγούστου έως τις 25 Μαρτίου 2023 ανοίγει έναν δύσκολο ομολογουμένως κύκλο, ο οποίος σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, στις αποφάσεις που σχετίζονται με οικονομικές συνδέσεις με τρίτους, ιδιαίτερα την περίοδο ο Άρης θα βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, δηλαδή (20 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου ) αυτή είναι μία περίοδος που σου δίνει τα πρώτα μηνύματα ( 24 Δεκεμβρίου 202 έως 2 Φεβρουαρίου 2013 )ο Άρης ορθοδρομεί στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων. Καλό είναι να αποφύγεις και συναισθηματική φόρτιση οι συναισθηματικές αποφάσεις στο διάστημα αυτό.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ♏️

Παρόλο που φαινομενικά το 2022, φαίνεται να είναι μία δύσκολη χρονιά για εσένα, του δεύτερου δεκαημέρου, θα σου έλεγα πως είναι μία απελευθερωτική χρόνια.  Βεβαίως το να  απελευθερωθείς και να πάρεις αποφάσεις δεν είναι εύκολο, γιατί θα πρέπει να τη στηρίξεις με όλη τη δύναμή σου, και με όλη την πίστη σου, για να πετύχουν.

Αρχικά για εσένα σε όλο το διάστημα του Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κινείται αναδρομή στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάτι που σημαίνει ότι δημιουργεί αναβολές και ματαιώσεις σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ή σε συμβόλαια η συμφωνίες.

Από τις 9 Φεβρουαρίου και μετά, που περνάει και ο Άρης στο δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω, και συμπορεύεται με την Αφροδίτη, είναι μία εποχή που μπορείς να οριστικοποιήσεις ότι μπορεί να οργάνωνες το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς απέναντι σου, ”τσεκάρει” τις στενές σχέσεις σου, είτε αυτές αφορούν την επαγγελματική σου ζωή, είτε την προσωπική σου σχέση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργια πρόσωπα που έρχονται στο προσκήνιο, και που αν θέλεις, δημιουργούν διάφορες μορφές εμπλοκών, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Σκορπιούς που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, η χρονιά αυτή μπορεί να σου δώσει πολλά διλήμματα.

 Σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία δουλειά η οποία  σε καταπιέζει, είναι μία εποχή που μπορεί να σπάσεις τα δεσμά, αφού όμως έχεις νιώσει καλά μέσα σου με μία τέτοια ιδέα, την έχεις επεξεργαστεί και κάνεις μία συνειδητή αλλαγή .

Ιδιαίτερα σημαντική περίοδος του Φεβρουαρίου, και το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό λειτουργεί πραγματικά σαν τον από μηχανής Θεό, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην τύχη, σε σχέσεις και συνεργασίες, που προκύπτουν το διάστημα αυτό.

Ο Δίας από τα μέσα του Φεβρουαρίου έως το τέλος του Μαρτίου πορεύεται στο δικό σου 10-ήμερο, δίνοντάς σου σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες, τόσο στα σχέδια που μπορεί να οργανώνεις στο μυαλό σου, όσο και στην διάνθιση της ερωτικής σου ζωής.

Βεβαίως τη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς βρίσκεσαι και κάτω από την επιρροή του Κρόνου (1η Ιανουαρίου έως 20 Μαρτίου ορθόδρομος)

Η πιο δύσκολη περίοδος Ωστόσο είναι από 8 Σεπτεμβρίου έως και 8 Δεκεμβρίου )που βρίσκεται σε αναδρομή πορεία και ορθοδρομεί  στο δικό σου δεκαήμερο.

Το σημαντικό είναι, να μη χάνεις τον έλεγχο των πράξεών σου, και να βεβαιώνεσαι ότι τα πάντα βρίσκεσαι  στο σωστό δρόμο. Χρειάζεται υπομονή, μία και ο Κρόνος  έρχεται να σε δοκιμάσει αυξάνοντας ωστόσο την υπευθυνότητα και την ωριμότητα.

Ο Άρης στους Διδύμους θα βρίσκεται στο δικό σου 10ημερο από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου αρχικά.

Η δύσκολη περίοδος ωστόσο θα είναι από το τέλος Νοεμβρίου 2022, ως και 4 Μαρτίου 2023, όπου εκεί καλείσαι να κάνεις  σημαντικές αναθεωρήσεις που αφορούν τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά ζητήματα και να πάρεις αποφάσεις.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Το διάστημα από 21 Φεβρουαρίου, που η Αφροδίτη και ο Άρης περνούν  στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω, και συναντάνε και τον Πλούτωνα, είναι μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά εποχή.

Είτε γιατί βρίσκεσαι μπροστά σε διλήμματα, τα οποία χρειάζεται να χειριστείς και να πάρεις θέση. Είτε γιατί, ανοίγεται ένας καινούργιος κύκλος επικοινωνιών επαφών και συζητήσεων, που αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα, και καλείσαι να τα επεξεργαστείς διεξοδικά, για να  αποφασίσεις τελικά να επιλέξεις.

Βεβαίως η περίοδος αυτή, έχει και έναν ιδιαίτερα συναισθηματικό χαρακτήρα, είτε γιατί ξεκαθαρίζει μία σχέση που σε ταλαιπώρησε ή την ταλαιπώρησες στο προηγούμενο διάστημα, είτε γιατί ένα νέο πρόσωπο έρχεται τώρα στο προσκήνιο.

Ο Δίας θα κινηθεί στο δικό σου δεκαήμερο από το τέλος Μαρτίου έως τις 10 Μαΐου 2022. Το διάστημα αυτό, θα βρίσκεται σε στενή σχέση με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό κλίμα, και μία σε διέπει η  διάθεση του να μοιραστείς, να ερωτευτείς, να ανταλλάξεις ερωτική διάθεση με τους γύρω σου ή με το σύντροφό σου. Και μπορεί να υπάρξουν και νέες  γνωριμίες , ωστόσο χρειάζεται χρόνο πριν την εμπιστευτείς..

Γιατί να θυμάσαι, πως είναι πολύ εύκολο να κάνεις συναισθηματικές επενδύσεις κάτω από τη συναισθηματική φόρτιση σου και ανάγκη σου,  και στο τέλος να απογοητευτείς.

Ο Κρόνος περνάει στο δικό σου δεκαήμερο από τις 21 Μαρτίου έως τις 31 Αυγούστου ( περνά   σε αναδρομή πορεία στις 4 Ιουνίου έως τις 24 Οκτωβρίου) που είναι και το πιο δύσκολο διάστημα. Από τις 23 Δεκεμβρίου, περνά στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου έως τις 9 Μαρτίου, και εκεί γράφει την τελευταία πράξη του έργου, σε όλα τα θέματα που σε απασχόλησαν  το προηγούμενο διάστημα, κυρίως θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ,την οικογένεια, τις σχέσεις, αλλά και επαγγελματικά ζητήματα.

Η περίοδος στις αρχές του Μαΐου, και κάτω από την επιρροή του εξαγώνου μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα (κυβερνήτη σου) είναι ένα εντυπωσιακό διάστημα, το οποίο κρύβει σημαντικά ανοίγματα, δυνατότητες και ευκαιρίες, που φέρνουν τύχη, αλλαγές και δυνατότητα εξέλιξης, σε συμφωνίες, συνεργασίες ,αλλά και στην ερωτική ζωή.

Μία δύσκολη εποχή η οποία χρήζει προσοχής, είναι η περίοδος της αναδρομής του Άρη, όπου περνάει στο δικό σου δεκαήμερο από τις 5 Οκτώβρη έως τέλος Νοέμβρη, και αυτό είναι και το πιο δύσκολο διάστημα. ‘Έχει αρκετή συναισθηματική φόρτιση, και κυρίως ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Αυτή  η φάση, θα ολοκληρωθεί από τις 3 έως τις 24 Μαρτίου 2023 που ο Άρης περνάει για τελευταία φορά στο δικό σου δεκαήμερο και κλείνει τις όποιες υποθέσεις άνοιξε το προηγούμενο διάστημα.

Καλή Χρονιά Σκορπιέ!