ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2022♑️

Επέλεξε με σύνεση τις δράσεις σου….

Ένα από τα κύρια ζητήματα της προηγούμενης χρονιάς σχετίστηκε με τα θέματα των οικονομικών σου. Είτε γιατί δεν είχες όσα θα ήθελες, είτε γιατί μπήκες στη διαδικασία να κάνεις αλλαγές, οι οποίες δεν σου βγήκαν όπως τις περίμενες, και φτάνεις στη χρονιά αυτή, να κατανοήσεις πως μάλλον τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα νόμιζες και κάτι άλλο έχεις να δεις ή να πράξεις!

Και στη χρονιά αυτή ωστόσο, ο Κρόνος σε βάζει στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις τι τελικά είναι σημαντικό για εσένα και τι όχι. Και αυτή είναι και η αφετηρία των αλλαγών σου. Αυτό δεν αφορά μόνο το υλικό κομμάτι της ζωής σου, αλλά και το ηθικό και πνευματικό.

 Για πολλούς από εσάς έχει έρθει η στιγμή να πάρετε την ευθύνη του εαυτού σας, και να διεκδικήσετε  αυτό που δικαιούστε από τη ζωή, και να κράτησε το τιμόνι του καραβιού σας γερά!

Αξιοποιήστε τις εμπειρίες του παρελθόντος, γιατί σίγουρα έχουν να σας πουν πολλά!

Σημαντικός υποστηρικτής σου ο Δίας  έως τις 11 Μαΐου, σε φέρνει σε επαφή με όλο και περισσότερο κόσμο, επικοινωνία και δημιουργεί μία επιπρόσθετη διάθεση για μόρφωση για σπουδές, αλλά και για κοινωνική ζωή.

Από τις 11Μαίου και μετά, θα νιώσεις την ανάγκη να βελτιώσεις τον εαυτό σου, αλλά και τις οικογενειακές συνθήκες, ή ακόμα και το σπίτι σου σαν οίκημα, ή να μπεις στη διαδικασία να κάνεις μία αλλαγή σπιτιού.

Η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης, στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, σου δημιουργεί  την ανάγκη να ονειρευτείς, να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια, όμως χρειάζεται να είσαι απόλυτα ρεαλιστής, για το κατά πόσο μπορούν τα σχέδια αυτά να υλοποιηθούν. Γιατί πολύ πιθανά να στηρίζεσαι περισσότερο στο θέλω, και στην επιθυμία σου, και πολύ λιγότερο στην πραγματικότητα, και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να σε απογοητεύσει.

Σκοπός είναι να κατανοήσεις, ότι τα όνειρα έχουν ακριβώς χρησιμότητα, όσο τους είναι δυνατόν να γίνουν πραγματικότητα.

Σε αυτή τη διετία σου δίνεται ένα πολύ μεγάλο δώρο: Η δυνατότητα να δημιουργήσεις Έργο, μόνος σου, αρκεί να προσπαθήσεις πραγματικά και να μην μείνεις μόνο στο όνειρο.

Και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις, ότι πρέπει να παλέψεις για να δημιουργήσεις μόνος σου τη μοίρα σου, και να καθορίσεις εσύ τις επιλογές σου.

Είναι μία εποχή που καλείσαι να εξασκηθείς στην αυτοπειθαρχία για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα οράματά σου και να αναπτύξεις την ικανότητα να οδηγήσει τον εαυτό σου στο δρόμο της δημιουργίας.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Από την αρχή της χρονιάς, έως και στις τα μέσα Φεβρουαρίου, νιώθεις πολύ πιο έτοιμος να προχωρήσεις προς την υλοποίηση των στόχων σου.

Και εδώ είναι μία εποχή που θα παρατηρήσεις, ότι τα πράγματα κυλάνε πιο εύκολα και  πιο αρμονικά!

Πολύ πιθανό να υπάρξουν σχέσεις με άτομα ισχύος  που βοηθούν τις προσπάθειες ή τους στόχους σου.

Και επίσης το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις πως ό,τι ανοίγεται τώρα μπροστά σου, είναι και αυτό που υποσυνείδητα περίμενες, άρα μπορείς και να το αντιληφθείς και να το αξιοποιήσεις!

Να θυμάσαι πως η εποχή αυτή σε παρακινεί να δημιουργήσεις μία καλή σύνδεση ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους, και είναι αυτή που μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα στις δραστηριότητές σου.

Από τις 11 Μαΐου ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Κριού, έως τις 28 Οκτωβρίου. Αυτή η εποχή μπορεί να αποβεί εξαιρετικά σημαντική, αν γνωρίζεις το πώς να λειτουργήσεις,  δηλαδή, αν ξέρεις τα ευαίσθητα σημεία της, στα οποία κρύβονται παγίδες ικανές να σου ανατρέψουν τους προγραμματισμούς που έχεις κάνει.

Γιατί την περίοδο αυτή, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και λύσεις, σε θέματα που σχετίζονται με οικογενειακά προβλήματα.

Εδώ η οικογένεια είναι αυτή, που θα σε βοηθήσει και θα σου συμπαρασταθεί σε τυχόν εξωτερικές προκλήσεις. Είναι μία εποχή που δοκιμάζει το μέγεθος της αυτοκυριαρχίας και αυτοπειθαρχίας σου, καθώς μπορεί να σου δώσει την αίσθηση πως όλα λειτουργούν καλά και αυτό είναι μία μεγάλη παγίδα. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη.

 Ωστόσο είναι σημαντικό, να είσαι σε θέση να τις αξιολογήσεις σωστά, και να έχεις πάντα την επίγνωση του να ”απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνεις”.

Από τις 21 Δεκεμβρίου 2022 που ο Δίας περνάει ξανά στο ζώδιο του Κριού ορθόδρομος, είναι η εποχή, που μπορείς να υλοποιήσεις όποιο σχέδιο έχεις θέσει σε εφαρμογή το προηγούμενο διάστημα. Ο εξωραϊσμός του ήδη υπάρχοντος, μια και η επίλυση σημαντικών οικογενειακών θεμάτων, είναι πολύ πιθανή τώρα, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή.

Εάν έχεις κατά νου μία δουλειά με έδρα το σπίτι σου, είναι η στιγμή που μπορείς να κάνεις την έναρξη της.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ♑️

Σε όλο το διάστημα σχεδόν του Ιανουαρίου, η Αφροδίτη κινείται αναδρομή στο δικό σου δεκαήμερο. Είναι μία εποχή σημαντικών αναθεωρήσεων, σχετικά με ότι τελικά αξίζει να έχεις στη ζωή σου, ποιά πρόσωπα  είναι ουσιαστικά κοντά σου και σε στηρίζουν, και ποια όχι.

Από το τέλος του Γενάρη η Αφροδίτη περνάει σε ορθόδρομη πορεία, και στις 8 Φεβρουαρίου, περνάει και ο Άρης στο δικό σου δεκαήμερο όπου και συμπορεύονται. Είναι μία περίοδος σημαντικών διεργασιών και αποφάσεων, για το πώς θα κινηθείς και μέσα στην διάρκεια της χρονιάς.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου επίσης αλλά και έως το τέλος Μαρτίου ο Δίας κινείται στο δικό σου δεκαήμερο, στέλνοντας την εύνοια του ποικιλοτρόπως.

Ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, είναι και αυτός στο δικό σου δεκαήμερο στέλνοντας σου το μήνυμα της ευκαιρίας της αισιοδοξίας και την της έκπληξης!

Καινούργια άνθρωποι,  νέες εμπειρίες, έρχονται να δώσουν μία άλλη διάσταση στη ζωή σου.

Σημαντική η περίοδος του Φεβρουαρίου, σηματοδοτεί μία νέα έναρξη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτω από τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη.

Αλλά στην  ίδια εποχή, και  το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό, υπόσχεται σημαντικές δυνατότητες, σε ότι αφορά τόσο την επαγγελματική σου ζωή, όσο και θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη των προσωπικών σου ζητημάτων. Το διάστημα αυτό έρχονται στο προσκήνιο νέες  ευκαιρίες, και οικονομικής  μορφής, αλλά  και νέες ερωτικές ιστορίες.

Ο Κρόνος από το τέλος Δεκεμβρίου έως τις 12 Μαρτίου 2022 κινείται στο δεύτερο δεκαήμερο του Υδροχόου.

Χρειάζεται να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός στις οικονομικές επιλογές και κινήσεις στις οποίες υποστηρίζεις, και να μην κάνεις ανοίγματα τα οποία εμπεριέχουν ρίσκο. Αλλά παράλληλα, να βλέπεις τι είναι τελικά ουσιαστικό, και να μην ”ξοδεύεσαι”  σε πράγματα άνευ ουσίας.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου, επιστρέφει και πάλι στο δεύτερο δεκαήμερο του Υδροχόου δίνοντάς σου τη δυνατότητα μιας αναθεώρησης σε θέματα Οικονομικών θεμάτων, καθώς και θέματα που σχετίζονται με συμβόλαια έως τις 10 Δεκεμβρίου, που ξεκαθαρίζουν οριστικά.

 ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Η παρουσία του Πλούτωνα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο δικό σου δεκαήμερο, σε καλεί σε μία  ριζική αλλαγή της προσωπικότητας σου. Είναι μία εποχή που υποχρεούσαι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτογνωσία, να γνωρίσεις δηλαδή συνειδητά το ποιος είσαι, ποιες είναι οι δυνάμεις και δυνατότητες σου, έτσι ώστε να μπορείς να ελέγξεις τις υποσυνείδητες και παράλογες παρορμήσεις σου.

Θα λέγαμε ότι με ένα τρόπο στη χρονιά αυτή η αυτοβελτίωση γίνεται σκοπός, δεν επιτυγχάνεται απλά και εύκολα.

Θα υπάρξουν δυσκολίες, αναποδιές, αμφισβητήσεις, μέσα από αυτές όμως, θα αναγκαστείς σε επανεξέταση βγάζοντας στην επιφάνεια ότι μπορεί να κουβαλάς σαν απωθημένο για να το εξαγνίσεις.

Στις 3 Μαρτίου, του Πλούτωνα με Άρη και Αφροδίτη, ορίζει μία δυναμική εποχή εξελίξεων με κύρια αφετηρία το συναίσθημα. Πολύ πιθανόν να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα, ή να κάνεις μία νέα πολύ σημαντική έναρξη στη ζωή σου.

Από το τέλος Μαρτίου ο Δίας περνάει στο δικό σου δεκαήμερο.

Η περίοδος του Απριλίου χρήζει  προσοχής, αρχικά στα θέματα της επικοινωνίας σου. Να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, που υπόσχεσαι, άλλα και στο κατά πόσο εμπιστεύεσαι αυτά που σου λένε οι άλλοι.

Οι αποφάσεις που θα πάρεις  είναι καθοριστικές το διάστημα αυτό.

Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις μία έντονη σύγχυση κάτω από την επιρροή της συνόδου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα, ακόμα και στη σκέψη σου, για αυτό απέφυγε να πάρεις αποφάσεις αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος.

Επίσης προσοχή και σε θέματα που αφορούν συγγενικά πρόσωπα.

Εξαιρετικά υποστηρικτική η περίοδος του Μαΐου και κάτω από την επιρροή του εξαγώνου με του Δία και του Πλούτωνα.

Νέες ευκαιρίες, νέες επικοινωνιακές γέφυρες, ανοίγουν ένα καινούργιο κύκλο εξελίξεων ιδιαίτερα επωφελή για εσένα. Η ακόμα (ανάλογα το πλαίσιο σου)μία συμφωνία σου  οριστικοποιείται.

Ωστόσο επειδή σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Ποσειδώνας επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, ιδιαίτερη προσοχή γενικότερα στις επικοινωνίες σου, γιατί μπορεί να προκύπτουν διάφορες παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάζουν άμεσα την προσωπική σου ζωή.

Καλή χρονιά Αιγόκερε!