ΔΙΔΥΜΟΙ 2022 ♊️

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Το 2021, σας βοήθησε να αντιληφθείτε περισσότερο τους  κανόνες του παιχνιδιού που ορίζουν τη ζωή σας,  και να θέσετε  νέους όρους, νέα πλαίσια, και νέα βάση, σε πολλές από τις υποθέσεις σας τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Το 2022, σας βοηθάει αφενός να εδραιώσετε όλα όσα ξεκινήσατε την προηγούμενη χρονιά, αλλά σας προσφέρει σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης, και ανάπτυξης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η μετακίνηση των δεσμών της σελήνης στον άξονα Ταύρου Σκορπιού, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σας βάζει στη διαδικασία, να έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, και όλες εκείνες τις εμπειρίες που  έχετε ζήσει και που φέρετε μέσα σας, και να τις επεξεργαστείτε αναλυτικά, αποκομίζοντας όφελος με το να γνωρίσετε καλύτερα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της προσωπικότητας σας.  Στη χρονιά αυτή, θα   νιώσετε πολύ πιο έντονα την ανάγκη να προσφέρετε, να δώσετε, να παρέχετε τον εαυτό σας σε πρόσωπα που σας χρειάζονται, και να πάρετε ηθική ικανοποίηση μέσα από το δόσιμο αυτό. Είναι μία χρονιά ”θεραπείας” για την ψυχή για το μυαλό και για το σώμα σας, καθώς  τώρα μπορείτε, ξεπεράσετε κάθε δυσλειτουργική πεποίθηση που μπορεί να σας κρατούσε πίσω από τα όνειρά σας τους στόχους και τη δράση σας.

Ο ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα συνεχίσει και εφέτος να δημιουργεί υποσυνείδητες πιέσεις, αναστατώσεις, αλλά και αποκαλύψεις μυστικών, που έρχονται στην επιφάνεια, ή με κάποιο τρόπο να σας δημιουργεί δυσκολίες ή περιορισμούς ξαφνικά στη ζωή σας όχι όμως αδικαιολόγητα. Και αυτός από τη μεριά του σας ωθεί  το να δουλέψετε περισσότερο με τον εαυτό σας, και να αντιμετωπίσετε σοβαρά το ”γιατί” συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή σας.

 Είναι μία πολύ καλή χρονιά, για να ξεκαθαρίσετε τα όποια ζητήματα σας τυραννάνε εσωτερικά,  ζητώντας και τη βοήθεια ενός ειδικού έτσι ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τα οποία θέματα νιώθετε να σας κρατάνε πίσω.

Σημαντικός ο ρόλος του Άρη, όπου θα βρεθεί στο ζώδιο σας από τις 20 Αυγούστου 2022 εως τις 25 Μαρτίου 2023!

Θα περάσει σε ανάδρομη πορεία από τις 31/1,/2022 και την 25,36 μοίρα των Διδύμων, εως τις 14/01/2023 και στην 8,09΄μοίρα  των Διδύμων.

Σας οπλίζει με θάρρος πίστη και διάθεση για διεκδικήσεις, όμως είναι σημαντικό να θέσετε προτεραιότητες και να μην επιμένετε αν βλέπετε πως κάτι που επιδιώκετε δεν μπορεί να υλοποιηθεί την ώρα που το θέλετε.Εξετάστε καλά τις παραμέτρους που σας δίνονται και διορθώστε λάθη η παραλείψεις προκειμένου να φτάσετε στο τελικό αποτέλεσμα που επιδιώκετε!

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Έως τις 16 Φεβρουαρίου, έχετε έναν πολύ σημαντικό υποστηρικτή ο οποίος λέγεται Δίας.

Ωστόσο χρειάζεται να έχετε γνώση στο πώς θα τον αξιοποιήσετε καλύτερα, και το κλειδί είναι στο να μείνετε προσγειωμένοι και ρεαλιστές, χωρίς να ακολουθείτε υπερβολικά σενάρια ή ουτοπικούς στόχους.

Η καλή έκβαση των πραγμάτων, θα εξαρτηθεί από την αυτοκυριαρχία και την αυτοπειθαρχία που θα δείξετε, καθώς θα υπάρχει η αίσθηση ότι όλα πάνε πολύ καλά και ο κόσμος σας ανήκει! Είναι μία εποχή που μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες πολύ σημαντικές, κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική ζωή, αλλά το σημαντικό είναι να της αξιολογήσετε επίσης σωστά!

Θέστε σαφή όρια και πλαίσια και κινηθείτε σε αυτά. Ενώ η επαγγελματική ζωή το διάστημα αυτό, μπορεί να εξελιχθεί, να ανοίξει η σε κάποιες άλλες περιπτώσεις- ανάλογα το πλαίσιο σας -να εκτοξευτεί!

Από 9 Μαΐου έως26 Οκτωβρίου, ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, στο ζώδιο του Κριού τόσο σε ορθόδρομη όσο και από τις 28 Ιουλίου περνάει σε αναδρομή πορεία. Και εδώ είναι η συνέχεια όλων όσων προετοιμάσατε η ακόμα και  πετύχατε στο διάστημα των πρώτων μηνών του έτους.

Στο διάστημα αυτό ανανεώνετε τις φιλίες και τις σχέσεις σας, αλλά αναθεωρείται και πολλές από αυτές. Και είναι μία εποχή που η συλλογικότητα και η αλληλεπίδραση με τους άλλους, μπορεί να αποβεί εξαιρετικά σημαντική για την εξέλιξη σας.

Πολύ σημαντική η παρουσία του Άρη από τις 20 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου, για αρχή στο δικό σας δεκαήμερο, σας δίνει μία εικόνα για το τι θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα που θα περάσει και σε αναδρομή πορεία. Σας οπλίζει με δύναμη, με ενέργεια, τέτοια, που σας καθιστούν ικανούς να περάσετε κάθε εμπόδιο που μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σας προκειμένου να φτάσετε στο στόχο που έχετε θέσει. Ότι αρχίζει τώρα, θα κληθείτε να το επανεξετάσετε από την περίοδο από 24 Δεκεμβρίου 2022, και θα μπορέσετε να το οριστικοποιήσετε  μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου 2023.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Από την αρχή του χρόνου έως τις 13 Μαρτίου, ο Κρόνος βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο, και σας προσφέρει  την στήριξή του έτσι ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε για να ολοκληρώσετε τους οποίους στόχους έχετε θέσει.

Είναι μία εποχή που εξελίσσεστε προοδευτικά μέσω των εμπειριών που βιώνετε, και σας βοηθάει να πετύχετε πολλά πράγματα με μικρές προσπάθειες, παράλληλα όμως έχετε τη δυνατότητα να θεμελιώσετε γερά κάποιες καταστάσεις σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευνοούνται  θέματα σπουδών, θέματα που σχετίζονται με πάσης φύσεως επεκτάσεις, η ακόμα και  με το εξωτερικό η τα ταξίδια.

Από τις  14 Σεπτεμβρίου, τις 2 Δεκεμβρίου θα έχετε τη δυνατότητα να οριστικοποιήσετε τα οποία θέματα έχετε σε εξέλιξη από την περίοδο που προηγήθηκε( Ιανουάριος – Μάρτιος), και τώρα θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε επιτυχώς τον οποίο κύκλο έχετε ανοίξει, και την όποια προσπάθεια έχετε κάνει.

Σημαντικός υποστηρικτής σας ο Δίας, όπου από τις 16 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου 2022, δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος, σε ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σας ζωή και την κοινωνική σας καθιέρωση. Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης. Τώρα μπορεί να αναγνωριστείτε  περισσότερο, να αναγνωρίσουν οι άλλοι την αξία σας, να πάρετε μία προαγωγή, ή ακόμα να αλλάξετε και δουλειά αν είναι αυτό ένα ζητούμενο σας.

Θα λέγαμε ότι είναι μία σημαντική χρόνια για εσάς, που μπορείτε να βάλετε τις βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη σε ότι κι αν επιλέξετε να κάνετε, κυρίως όμως να αναπτύξετε τον τομέα επαγγελματικής ζωής, που σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες που καλείστε να αξιοποιήσετε.

Ο Άρης κινείται στο δικό σας δεκαήμερο από τις 8 Σεπτεμβρίου εως τις 2 Οκτωβρίου ορθόδρομος, δίνοντας σας μια πρώτη γεύση για ότι θα ακολουθήσει, και μετά από τις 26 Νοεμβρίου 2022 ανάδρομος εως τις 26 Δεκεμβρίου 2022. Αυτή είναι μια εποχή που οι διαπροσωπικές σχέσεις περνούν από υψηλή ανάλυση, ενώ παράλληλα κάθε στόχος η εγχείρημα μπορεί να βρεθεί μπροστά σε σημαντικά εμπόδια.

Απο τις 3 Φεβρουαρίου εως τις 5 Μαρτίου  2023 είναι η εποχή που οριστικοποιείτε κάθε σχέδιο η δράση σας.

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχετε ισχυρή την παρουσία του Ποσειδώνα, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις δημιουργεί ένα κλίμα σύγχυσης και αποπροσανατολισμού, κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, για αυτό, χρειάζεται να είστε εξαιρετικά εστιασμένοι σε ότι κάνετε, και εξαιρετικά προσεκτικοί στις αποφάσεις σας.

Είναι πολύ πιθανόν να αναρωτηθείτε αν πράγματι υπάρχει σκοπός, ως προς όλα αυτά τα οποία έχετε αναλάβει να υλοποιήσετε. η τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας, και να νιώθετε πολύ πιο εμφατικά ένα συναίσθημα απαισιοδοξίας να σας κυριεύει.

Η μπορεί να  βρεθείτε μπροστά σε σημαντικά διλήμματα, σχετικά με ποιο δρόμο να ακολουθήσετε, ή ποια επιλογή να κάνετε. Θα σας έλεγα ότι είναι πολύ σημαντικό, η κάθε απόφαση σας (και αυτό να είναι ο οδηγός σας για αυτή τη χρονιά), να αφορά όχι μόνο το δικό σας καλό η όφελος αλλά το κοινό καλό: δηλαδή πόσοι από τους γύρω σας μπορεί να ωφεληθούν με αυτό που κάνετε, αυτή μπορεί να είναι η πυξίδα σας μέσα στη χρονιά που θα διανύσετε, και η προστασία σας επίσης.

Η περίοδος του Φεβρουαρίου είναι πολύ πιθανό να σας φέρει μπροστά σε σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες σχετίζονται με μία περίοδο ανανέωσης στα επαγγελματικά σας ζητήματα, είτε γιατί αναλαμβάνετε νέα πεδία  δραστηριοτήτων, είτε γιατί προκύπτουν σημαντικές εξελίξεις, που σας δίνουν μία καινούρια ώθηση και ανανεώνουν και τον ψυχισμό σας.

Εξαιρετικά σημαντική η περίοδος του Απριλίου, η οποία βρίσκεται κάτω από την επιρροή της συνόδου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα στο δικό σας δεκαήμερο. Εδώ χρειάζεται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε κάθε επιλογή που θα πράξετε, κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σας και οικονομική σας ζωή. Καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις, αν δεν νιώσετε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να τις υλοποιήσετε, ακόμα και αν τα πράγματα μπορεί να φαίνονται εξαιρετικά ευοίωνα.

Και η περίοδος του Μαΐου είναι πολύ πιθανό να σας φέρει μπροστά σε ένα περιβάλλον ανανέωσης στην επαγγελματική σας  ζωή, στους στόχους αλλά και στις συνεργασίες σας .Είναι πολύ πιθανή μία προαγωγή, μία αλλαγή δουλειάς η μία νέα δυνατότητα μέσα από την οποία με κάποιο τρόπο προάγεστε.

Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε πως οι αποφάσεις που θα πάρετε χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης και επεξεργασίας πριν γίνουν οριστικές.

Απο τις 2 Οκτωβρίου 2022, εως τις 27 Νοεμβρίου 2022 ο Άρης βρισκεται στο δικό σας δεκαήμερο, ορθόδρομος αρχικά, ενω στις 31 /10/2022 περνά σε ανάδρομη πορεία. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας, και να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να στηρίξετε. Η εποχή αυτή απαιτεί απο εσας υπομονή και ψυχραιμία και κυρίως αυτοέλνχο.

Από τις 6 έως τις 25 Μαρτίου 2023 είναι η ώρα των τελικών αποφάσεων και επιλογών.

Καλή χρονιά Δίδυμε!