ΚΡΙΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022 ♈️

”Το να ξέρεις τους άλλους είναι Σοφία. Το να ξέρεις τον εαυτό σου είναι φώτιση”

                                                                                                  Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.Χ., Κινέζος φιλόσοφος

Το 2021 ήταν μία χρονιά που σας έβαλε στη διαδικασία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να επαναξιολογήσει τις προτεραιότητες σας τόσο στις φιλίες σας όσο και στη σχέση σας γενικότερα

Το 2022 αφενός συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς, αφετέρου όμως σας δίνει και τη σοφία, να καταλαβαίνετε καλύτερα την ποιότητα των ανθρώπων τους οποίους έρχεστε σε επαφή και το κατά πόσο σας κάνουν ή όχι.

Θα παρατηρήσετε ότι τώρα γίνεστε πολύ πιο επιλεκτικοί, στα πρόσωπα με τα οποία έρχεστε σε επαφή μαζί τους.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων, σας αναγκάζει να βουτήξετε σας βαθιά, και να  επανεξετάσετε  όλα όσα  αποκομίσατε ως τώρα σαν εμπειρίες από τη ζωή σας. Η αντιμετώπισή τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, από το κατά πόσο  βλέπετε τα πράγματα με μία πιο πνευματική η εξελικτική οπτική, ή ακόμα και μέσα από εργασία που μπορεί να κάνετε με τον εαυτό σας με έναν ειδικό. Αλλιώς είναι εύκολο να μπείτε σε διαδικασία αυτολύπησης αυτό- αναίρεσης, θλίψης και στενοχώριας.

Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις αρχές της χρονιάς έως τις 11 Μαΐου 2022, σας υποχρεώνει επίσης  με έναν τρόπο να έρθετε κατά πρόσωπο με ανθρώπους και καταστάσεις για να αναγνωρίσετε και να μάθετε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, για εσάς αυτό.  Τώρα αποκτάτε μία άλλη αντίληψη και για τον κόσμο και για τους ανθρώπους, και κατανοείτε πως όλοι ταξιδεύουμε στο ίδιο πλοίο, έχουμε τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους προβληματισμούς, ή τους ίδιους φόβους, και αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο συνδέεστε καλύτερα και με τους γύρω σας.

Είναι μία εποχή που θα αναζητήσετε τη ρίζα των προβλημάτων, προκειμένου να τα εξαλείψετε. Το πρώτο διάστημα του 2022 είναι μία εποχή” ίασης” κάθε τραύματος που μπορεί να έμεινε ανοιχτό τα προηγούμενα χρόνια.

Από τις 11 Μαΐου και μετά που περνά και ο Δίας στο δικό σας ζώδιο, έως τις 28 Οκτωβρίου 2022,σας κάνει μία πρώτη εισαγωγή για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν από το διάστημα από τις 21 Δεκεμβρίου 2002 και μετά που θα περάσει οριστικά στο ζώδιο σας.

Το πέρασμα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Ταύρου Σκορπιού, ανασύρει απο μέσα σας, πολλά από εκείνα τα δύσκολα συναισθήματα, τα οποία σας υποχρεώνουν σε  κτητικότητα, και ζήλια, αλλά και έντονη έκφραση της  σεξουαλικότητας, κρατώντας σας γειωμένους  σε μια υλιστική πραγματικότητα, από την οποία δεν είναι εύκολο να ξεφύγετε αν δεν το πράξετε συνειδητά.

Στη διετία αυτή καλείστε,  να κατανικήσετε  την επιθυμία, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και λάθος αποφάσεις. Να ελευθερωθείτε από τα υλικά δεσμά, ή από οτιδήποτε μπορεί να σας κρατάει σε καταστάσεις, οι οποίες δεν σας αρέσουν ή δεν σας αναλογούν. Και να μετουσιώσετε την επιθυμία σε αγάπη.

Πρώτο δεκαήμερο

Γεγονός είναι πως οι πρώτοι μήνες του έτους, σου δίνουν τη δυνατότητα να πάρεις τις αποστάσεις σου από κάθε πρακτικό ζήτημα της ζωής σου, και να ανασυνταχθείς. Η διέλευση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, (γενικότερα για εσάς τους Κριούς), σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε κατά πρόσωπα με ανθρώπους και καταστάσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας.

Είναι η εποχή που κάνετε μία ανασκόπηση της ζωής σας, έτσι ώστε να γνωρίσετε καλύτερα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας, τα οποία θα σας χρησιμεύσουν και παρακάτω, και πολλές φορές αυτά που θα ανακαλύψετε μπορεί πραγματικά να σας εκπλήξουν!

 Οι πρώτοι μήνες του έτους είναι μία εποχή, που σας καλεί να πάρετε  απόσταση από τα πράγματα, και να δείτε μέσα από μια πιο σφαιρική οπτική, τόσο τον εαυτό σας όσο και τους άλλους που βρίσκονται γύρω σας.

Ωστόσο από τις 11 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου που ο Δίας βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο σε ορθόδρομη πορεία, παίρνετε μία πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει, και σας βοηθάει να ανασυνταχθείτε,  σε ότι αφορά τον νέο κύκλο στον οποίο εισέρχεστε, που σχετίζεται με επέκταση και με ανάπτυξη.

 Είναι μια σαφώς πιο αισιόδοξη περίοδος, η οποία  δημιουργεί ένα κλίμα ευκαιριών, που σχετίζονται και με νέες πηγές εσόδων, και με ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να αφορούν την επαγγελματική ζωή.

Ανανεώνεται επίσης και  ο κύκλος των  ενδιαφερόντων σας  αλλά και η ερωτική σας ζωή.

Από 28 Ιουλίου έως 28 Οκτωβρίου 2022 είναι μία εποχή αναθεωρήσεων, και επανεξέτασης, όλων των θεμάτων που μπορεί να ήρθαν στο προσκήνιο  κατά το προηγούμενο διάστημα και δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε.

Από 21 Δεκεμβρίου και εως τις  21 Φεβρουαρίου του 2023 είναι μία εποχή ανάπτυξης, σε κάθε δημιουργικό σχέδιο το οποίο μπορεί να έχετε κατά νου,μία εποχή δράσης και εξέλιξης, στην οποία δεν πρέπει να πιείτε καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Δεύτερο δεκαήμερο. ♈️

Στο μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου, η Αφροδίτη, κινείται στο δικό σας δεκαήμερο ανάδρομη . Αυτό πρακτικά σημαίνει, σημαντικές αναθεωρήσεις ότι έχει να κάνει με την καριέρα, με τις φιλοδοξίες, με τα θέλω, με τα σχέδια, και τους στόχους σας.

Φροντίστε να είστε ακριβείς, συγκεκριμένοι, και οργανωτικοί  σε ότι σχεδιάζετε η σε  ότι ξεκαθαρίζεται, μία και από το τέλος Γενάρη, η Αφροδίτη, περνάει σε ορθόδρομη πορεία στο δικό σας δεκαήμερο, αλλά και λίγο παρακάτω στις 8 Φεβρουαρίου περνάει και ο Άρης και συμπορεύονται έως τις  20 Φεβρουαρίου, στο ζώδιό του Αιγόκερω. Είναι μια εποχή, ευκαιριών ενάρξεων και δυνατοτήτων ανοίγεται τώρα μπροστά σας σε ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σας ζωή και τις εξελίξεις της.

Από 21 Δεκεμβρίου 2021 έως 19 Μαρτίου 2022,ο Κρόνος επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, και σας βάζει στη διαδικασία να δραστηριοποιηθείτε πάνω σε  κάποια ζητήματα που ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα, με μεγαλύτερη έμφαση στα  θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή.

Να θυμάστε πως το πώς κινηθήκατε μέχρι τώρα, το πόσο η πως έχετε εργαστεί, η οι σχέσεις που έχετε δημιουργήσει , θα σας δώσει ή όχι την αντίστοιχη ανταμοιβή.

 Είναι μία εποχή σκληρής δουλειάς, έτσι ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, και την ολοκλήρωση του. Ίσως επίσης να  θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας, με κάποια άτομα που αφορούν το φιλικό κύκλο, ίσως και εσείς να γίνετε πιο απαιτητικοί από τους άλλους, η και οι  άλλοι  για κάποιους λόγους να αποτραβηχτούν μακριά σας, και αυτό να σας οδηγήσει και σε μία μεγαλύτερη και πιο αυστηρή αυτοκριτική.

Από 12 Σεπτεμβρίου ο Κρόνος επιστρέφει ξανά στο δικό σας δεκαήμερο, και από εκεί ,στις  24 Οκτωβρίου  περνά ξανά σε ορθόδρομη πορεία, ενώ  θα παραμείνει στο δικό σας δεκαήμερο, έως τις 5 Δεκεμβρίου του 2022.

Εκεί είναι μία περίοδος, όπου από τη μία αναθεωρείτε  θέματα τα οποία σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή και τα σχέδια της, καθώς και με φιλικές σχέσεις ,αλλά μπαίνετε πλέον και στην τελική ευθεία της κατάκτησης, όλων αυτών τα οποία οργανώσατε  και δουλέψατε για αυτά.

Γίνεστε  περισσότερο οργανωτικοί,  δείχνετε υπομονή και συνέπεια στα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν, και αυτό που καλείστε κυρίως να κάνετε τώρα, είναι να έχετε αυτοπειθαρχία στις δραστηριότητες στις οποίες αναπτύσσεται, έτσι ώστε να μπορούν και οι άλλοι να σας εμπιστευτούν καλύτερα.

Με τον ουρανό επίσης να κινείται στο δεύτερο δεκαήμερο του Ταύρου, είναι μία χρονιά που μπορεί να σηματοδοτήσει διάφορες αλλαγές στα οικονομικά σας, τις οποίες χρειάζεται να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά και ευέλικτα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα απώλειες, μπορεί να σημαίνει και βελτιώσεις. Ωστόσο είναι μία χρονιά στην οποία καλείστε να είστε εξαιρετικά συγκρατημένοι σε ότι αφορά κάθε είδους οικονομική διαχείριση, μία και οι  εκλείψεις  στο ζώδιο του Ταύρου Σκορπιού, δίνουν μία ιδιαίτερη αναστάτωση στον τομέα αυτόν, και αν δεν έχετε καλό τιμόνι δεν θα είναι εύκολο να το ισορροπήσετε.

Στην περίοδο του Φεβρουαρίου και κάτω από το εξάγωνο του Δία με  τον Ουρανό, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις που αφορούν την οικονομική ζωή, και  να μπορέσετε με κάποιο τρόπο να διευκολυνθείτε σε ότι αφορά το εισόδημά σας.

Ο κυβερνήτης σας Άρης θα κινηθεί ανάδρομος για ένα πολύ μεγάλο διάστημα στο ζώδιο των Διδύμων.

Από τις 8  Σεπτεμβρίου 2022,  έως τις αρχές  Οκτωβρίου 2022, βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο ορθοδρομος ,δίνοντάς σας μία πρώτη γεύση σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία με τις συζητήσεις, με σπουδές  αλλά και με τα συγγενικά πρόσωπα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής στο διάστημα αυτό.

Από το τέλος Νοεμβρίου έως τις 5Μαρτίου 2023,  κινείται και πάλι στο δικό σας δεκαήμερο, τόσο σε αναδρομή όσο και σε ορθόδρομη πορεία, αναστατώνοντας για τα καλά την καθημερινότητά σας, και συχνά φέρνοντας σας συχνά  αντιμέτωπους με ανθρώπους που συνδέεστε και στην συναλλάσσεστε  σε καθημερινή  σας ζωή. Και  εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε το λόγο σας και τις αποφάσεις σας.

Η περίοδος από 24 Αυγούστου έως 24 Ιανουαρίου 2023 είναι πολύ πιθανό να φέρει στο προσκήνιο έκτακτα έξοδα οι παρελθοντικές εκκρεμότητες τις οποίες  καλείστε να διεκπεραιώσετε ή να ρυθμίσετε.

Τρίτο δεκαήμερο ♈️

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι κυρίαρχη παρουσία του Πλούτωνα, η οποία εδώ και χρόνια ”δουλεύει ” προκειμένου να αλλάξει ριζικά ορισμένα θέματα η καταστάσεις της ζωής σας, τα οποία ‘ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται, και  σας  έχουν δείξει  δείγματα και ενδείξεις για το πώς πρέπει να κινηθείτε, ακόμα και αν αρνείστε να τα δείτε κατάματα.

 Αυτά αφορούν την επαγγελματική ζωή, και μέσα στη χρονιά θα ζήσετε εμπειρίες που θέλετε δεν θέλετε θα μπείτε στη διαδικασία να τις εξετάσετε  και να τις αλλάξετε..

Πολλοί από εσάς μπορεί να αλλάξετε δουλειά, ή να αναλάβετε ευθύνες που δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι μπορείτε να διαχειριστείτε. Να θυμάστε πως σε ότι κάνετε στη φάση αυτή είστε μόνοι σας, και δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανέναν άλλον από τον εαυτό σας, γιατί πολύ πιθανό να νιώσετε, ότι και οι άλλοι, η  οι οποίοι άλλοι είναι απέναντί σας,  δεν  θα είναι εύκολο ούτε να επικοινωνήσετε, αλλά και  πολύ περισσότερο να συνεργαστείτε.

Καλό είναι να μην παρασυρθείτε από μίση  και πάθη, γιατί θα χάσετε σημαντικά κομμάτια της ενέργειάς σας. Κάντε ότι  καλύτερο μπορείτε να κάνετε εσείς, και μην ασχολείστε με τους άλλους.

Το εξάγωνο μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα που κορυφώνεται στις αρχές του Μαΐου, ανοίγει την πόρτα σε σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την καριέρα τις επαγγελματικές προοπτικές και ένα νέο άλμα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε επιτυχώς.

Ο Κρόνος θα διανύσει για λίγο το δικό σας δεκαήμερο, από τις 16 Μαρτίου έως τις 16 Αυγούστου 2022 (όπου εδώ θα βρίσκεται και  σε αναδρομή πορεία). Τα γεγονότα της περιόδου σας προετοιμάζουν για σκληρή δουλειά, σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, σε στόχους που είχατε θέσει, και πόσο καλά ή έτοιμοι είστε,  να τους αναλάβετε και να δουλέψετε πολύ και σκληρά για αυτούς. Έχει και αναμόχλευση σε θέματα που αφορούν τις φιλικές σχέσεις σας, όσο και την προσωπική σας ζωή, η οποία μπαίνει στο στόχαστρο και στο μικροσκόπιο, προκειμένου να επανεξετάσετε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στο διάστημα αυτό.

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 6 Μαρτίου 2023, θα έχετε τη δυνατότητα να οριστικοποιήσετε κάθε εγχείρημα ,ή επεκτατικό σχέδιο, το οποίο οργανώσατε στο προηγούμενο διάστημα, και  σε κάποιες περιπτώσεις να αναγνωριστείτε και για τη δουλειά σας. Επίσης στο διάστημα αυτό μπορείτε να θέσετε και σε μία πιο επίσημη θέση, μία σχέση σας που αφορά την προσωπική σας ζωή.

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης, θα βρεθεί στο δικό σας δεκαήμερο στην 1η  Οκτωβρίου 20 22, όπου από εκεί θα περάσει σε αναδρομή πορεία και έως το τέλος Νοεμβρίου2022, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης  στην επικοινωνία, στις συζητήσεις, στις σχέσεις γενικότερα, με  τα πρόσωπα που συναλλάσσεστε στην καθημερινότητά σας.

Το τελικό ξεκαθάρισμα ωστόσο τόσο στην επικοινωνίας σας η τις συζητήσεις σας, όσο και σε θέματα που μπορεί να σχετίζονται με συμφωνίες ή συμβόλαια, η και σε θέματα σπουδών,θα γίνει από τις 3  -28Μαρτίου 2023 που θα βρεθεί και πάλι στο δικό σας δεκαήμερο.

Καλή Χρονιά Κριέ!